AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Razer Blade Pro

Zobraziť katalóg
Razer Blade Pro - Notebook

Diskusia k Razer Blade Pro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer Blade Pro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer Blade Pro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer Blade Pro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Není tento produkt nebo jeho popis zastaralý? Před pár týdny oznámil Razer nový Blade Pro s gtx 1080. Můj dotaz je, zda alza plánuje distribuci těchto nových notebooku od společnosti Razer (konkrétně 14" Razer Blade). Děkuji, Petr

Dobrý den můžu se zeptat na cenu toho to notebooku?

Kedy už konečne sa bude dať kúpiť prosím ? :_D

Dobry den, rada by som sa informovala o dostupnosti tohto produktu, kedy asi ho naskladnite, dakujem

predpokladana cena? a bude nekdy v prodejne?

Bude dostupný aj v 1060 full HD?(Na Alze)

DOSTUPNOST: Od Novembra min. roka sledujem, kedy sa u vas budu dat kupit tieto notebooky... Ste suflikanti! RADA PRE DISKUTUJUCICH: ebay.de alebo amazon.de (resp. .AT) Postovne vyjde asi na 30€ Tento prispevok pisem na blade pro ktory som si dal pod stromcek

Dobry den, jak to vypada s dostupnosti ted? Chysta se letos, nebo to vypada, ze na obzoru ani lod, ani mrak, no proste prd? Dekuji.

Dobry den! Priblizne kedy budete mat na sklade ten notebook?

je v CR nejaky servis na tuto znacku kvuli reklamaci?

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií