AD homeoffice PET

Diskusia k RHA T20

Zobraziť katalóg
RHA T20 - Slúchadlá

Diskusia k RHA T20

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa RHA T20, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu RHA T20 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k RHA T20 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Dá sa aj tento produkt vrátiť do 14 dní po zakúpení? Neviem sa rozhodnúť, či investovať toľko peňazí do slúchadiel a nerád by som za ne utratil toľko peňazí, ak by mi nevyhovovali ...

Dobrý deň, píšete, že záruka je 2 roky a v prípade jej predĺženia je potrebné si doplatit. No priamo výrobca udáva záruku 3 roky. Ako je teda možné znížiť záručnú dobu danú výrobcom vami o jeden rok? Alebo je to len chyba a záruka je predsalen na 3 roky? Za odpoveď vopred vrelá vďaka.

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií