PET AD homeoffice

Diskusia k Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm

Zobraziť katalóg
Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm - Karimatka

Diskusia k Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zajímá mě to stejné, co ostatní. Jak se dá vybrat barva? Vidím spoustu dotazů a žádnou odpověď.

Dobrý den, a aké sú farby aktuálnych skladových zásob, aby som vedela, aké karimatky mi pošlete, ked si objednám 4 ks?

Ak, si chcem objednať do alza boxu, zmestí sa tam?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak si zvolím barvu. Přece jen by nebylo úplně ideální, kdyby mi přišla karimatka v barvě, kterou nesnáším. Díky za odpověď.

Chvália sa aký sú naj a neni možné si vybrať ani farbu na trápnej karimatke.Ak to je aj s inými produktami tak je to úbohé

Dobrý den, je tato karimatka i v tmavozeleném provedení. Nejde vybrat barva i když na ilustračním obrázku je barev více.

Dobry den ako sa tam da vybrat farba?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií