PET PET

Diskusia k Samsung Galaxy S10e Dual SIM čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S10e Dual SIM čierny - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy S10e Dual SIM čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy S10e Dual SIM čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy S10e Dual SIM čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy S10e Dual SIM čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, tento tyzden ste mali viac ako 5ks telefonu samsung s10e v cene 417e, nenajdete pre mna este nejaky v sklade? Pripadne nasiel som na stranke 1ks rozbaleny, bud predvadzany resp. vrateny od zakaznika pise sa ze v perfektnom stave s plnou zarukou, len keby sa dala cena stiahnut na 400e.

Zdravím, plánujem si u vás kúpiť tento mobil, chcem sa spýtať nad rozdielom týchto rovnakých modelov S10e (https://www.alza.sk/samsung-galaxy-s10e-dual-sim-cerna-d5550316.htm) a týmto S10e (https://www.alza.sk/samsung-galaxy-s10e-dual-sim-cierny-d5546627.htm) Aký je medzi nimi rozdiel ? Je medzi nimi takmer 300eur rozdiel a neviem zistiť v čom je ktorý iný, za odpoveď ďakujem.

Dobrý deň,môže rozbaleny tovar byť poškodení vopred ďakujem za odpoved

Dobry den, prosim vas co znamena "Produkt je lokalizovany pre SK"? Je mozne pouzivat mobilny telefon v zahranici so SIM zahranicnych operatorov? Dakujem

Dobrý deň, prosím vás podporuje tento mobil rýchle nabíjanie Qualcomm Quick Charge 3.0 alebo aj 4.0 ďakujem.

mobilmarket.sk Samsung Galaxy S10e G970F 128GB Dual Sim Black 524E prosim uvedte mi rozdiel je to trocku zavadzajuce pre mna dakujem

Prečo tento telefón stojí v alze o 200€ viac ako inde?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií