AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený

SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený - MP3 prehrávač

Diskusia k SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, zakupila som si MP3 prehravac Sandisk Sansa clip zip. Vyskytol sa mi problem, ked sa nemozem dostat na hlavne menu zo ziadnym z tlacidiel. Nepomohol ani reset. Jedinu volbu, ktoru vidim je HUDBA. Standardne som mohla z volby HUBDA ist tlacidlom "spat" na hlavne menu. Teraz po tlaceni tlacidla "spat" mi stale ostava na displeji HUDBA. V ramci HUDBY sa prepinat mozem. Tato chyba nastala pravdepodobne v momente, ako som v nastaveniach zvolila volbu "slucka". Hladala som moznost, ako nastavit opakovanie jednej skladby. Myslim, ze nasledne po potvrdeni "slucky" nastal tento problem. Poprosim Vas o radu, ako sa mozem vratit do menu NASTAVENIA a kde v menu NASTAVENIA mozem nastavit opakovanie jednej skladby. Dakujem Vam velmi pekne za radu. S pozdravom Miriam

Dobrý den, má vestavěný reproduktor?

Snese i 64GB pamětovku?

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií