AD homeoffice PET

Diskusia k Sencor SMR 130 TWIN

Zobraziť katalóg
Sencor SMR 130 TWIN - Vysielačky

Diskusia k Sencor SMR 130 TWIN

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SMR 130 TWIN, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SMR 130 TWIN ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SMR 130 TWIN vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den,potřebuji vědět co znamenají další čísla u kanálu?např. 8.01 a proč to tento model nemá a sencor smr 111 ano. Děkuji za odpověd.

Dobrý den je možné zakoupit 2 sady a propojit je mezi sebou na jednou 4 ks děkuji za odpověď

dobrý deň,chcel by som vedieť či sa dá pripojiť externý zdroj napr. mikrofón alebo sluchadla

Chcel by som poradit nejake handsfree pre tuto vysielacku, kedze je na nej atipicky konektor. Dakujem

Dobrý deň, prečo počujeme susedov, ktorí majú rovnaké vysielačky? Nedá sa blokovať, aby sme ich vo vysielačke nepočuli a oni nepočuli nás? Takto je vysielačka dosť nepoužiteľná...

Dobrý deň, je možné do tejto vysielačky dávať nabíjacie batérie ReCyko? Ďakujem za odpoveď

Htel bych se zeptat jakou ta vysylacka ma vydrz na nabiti? dekuju.

dobrý deň,chcel by som sa spýtať ako sa dá vypnúť ten "Roger beep" lebo nejakú dobu ich vlastním a stále som nezistil ako sa to robí (Roger beep je ten zvuk ak skončíte vysielanie)

Baterie 3 x AAA (nové) vydržely max. 1 den. Prodává se stolní nabíječka (na postavení vysílačky do ní), když jsou vespod vysílaček kontakty ?

Baterie 3 x AAA (nové) vydržely max. 1 den. Prodává se stolní nabíječka (na postavení vysílačky do ní), když jsou vespod vysílaček kontakty ?

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií