AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k SilentiumPC Navis PRO 120 AiO

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Navis PRO 120 AiO - Vodné chladenie

Diskusia k SilentiumPC Navis PRO 120 AiO

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SilentiumPC Navis PRO 120 AiO, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SilentiumPC Navis PRO 120 AiO ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SilentiumPC Navis PRO 120 AiO vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň do akého konektora sa zapája to vodné chladenie

Dobrý deň , mám problém , že som stratila tie kovové násadky , ktorými sa chladič pripevňuje na procesor . Dajú sa niekde zohnať ? / Ak máte nejaké na sklade , vedela by som vám za ne zaplatiť.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude stačit na amd 2600, třeba i při 3,9GHz ?

dobrý den vleze se do case COOLER MASTER MasterBox TD500L

dobry den je v baleni aj teplovodiva pasta dakujem za odpoved

Dobrý deň išlo by týmto vodnikom uchladit athlon?

Dobry den bude mi tento chladic pasovat do https://www.alza.sk/evolveo-ray-4-d5069550.htm?o=1? Dakujem za odpoved.

Dobrý deň mám toto chladenie asi týždeň pri normálnom kludnom režime keď je Pc na ploche ide všetko tichucko ,ako náhle zapnem hry napr cs:go v ten moment začne chladenie strašne hucat že mi to prekrici aj sluchátka ,je to dosť nepríjemné keď hrám 3 hodiny vkuse a vkuse mám v izbe hluk ako by vrtuľník vzlietal viete mi pomôcť prosím vás ? Či upraviť otáčky alebo ako predísť nadmernému hluku počas hrania hier ? Nemám chladenie vymeniť ?

Dobrý ďeň, bude tento chladic pasovat do skrine SilentiumPC Regnum RG1?

Dobrý ďen,bude chladič pasovat na procesor intel core i3 7100?

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií