AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black - PC skrinka

Diskusia k SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SilentiumPC Regnum RG2 Pure Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či do tejto skrine sa zmestí bez problémov zdroj s ATX formátom, presnejšie EVOLVEO FX 550W Za odpoved vopred ďakujem.

Dobrý den, kde je možné získat ovladače ke čtečce paměťových karet ve skříni? Nejsou přibaleny, na webu výrobce také není odkaz. Děkuji za odpověď.

DOBRY DEN MAM OTAZKU po zakupeni pocitaca som vyberal z krabice a priliz som zatlacil palcom a urobil som malu preliacinu mate nejaky napad ako by som to mohol opravit do povodneho stavu ? vopred dakujem

Velice mi tahle case padla do oka a chci se zeptat podle toho co vidím tak jeden základní větrák jak už u pc bývá vzadu druhý je ve předu a lze vepředu doplnit case o další větrák ?

vleze se mi do této pc skrine ... zakladni deska ga 970a d3 ?

Dobrý den, lze dát do této skříně DVD a RW mechanika?

Dobry den chtěl bych se zeptat kolik je k teto skřini dodanych velntylatoru od vyrobce diky za odpověd.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií