AD homeoffice PET

Diskusia k TP-LINK TD-W8980B

Zobraziť katalóg
TP-LINK TD-W8980B - ADSL2+ modem

Diskusia k TP-LINK TD-W8980B

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TP-LINK TD-W8980B, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TP-LINK TD-W8980B ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TP-LINK TD-W8980B vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

TP-LINK N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980 Prosím vás bude k dispozícii na Alze tento podobný router?Je to VDSL router.dakujem

Zdravím bude fungovať aj ked mám net od Tcomu Ďakujem

Bude fungovať tento router aj na vysokorýchlostný internet vyžadujúci routre VDSL? ď.

, chcel by som sa spýtať na router TD-W8980B, chcel by som vedieť aké DDNS podporuje, či všetky alebo má už vo firmware niektoré prednastavené? Dá sa nastaviť DDNS "dd-dyndns.de"? Ďalej by som sa chcel spýtať či dokáže vytvoriť VPN LAN to LAN s akýmkoľvek routrom alebo len s rovnakým ako je on sám? Ďalej by som sa chcel spýtať či možné vytvoriť plán blokovania prístupu na net určitých IP adries? Alebo ci nie je moznost prihlasit sa do demo setupu tohoto routra? Ďakujem.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií