Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Call of Duty: Modern Warfare

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Call of Duty: Modern Warfare je ďalšia podséria svetoznámej strieľačky Call of Duty. Hra ponúka množstvo akčných misií s napínavým príbehom a prepracovaný multiplayer. Na akej platforme si môžete COD: Modern Warfare zahrať, a čím vás môže zaujať? Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné. 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
19 položiek
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0502
4,0
South Park: Snow Day! Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0463ce
South Park: Snow Day! Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0588ce
SpellForce: Conquest of EO – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – V tejto ťahovej strategickej hre zasadenej do fantastického sveta SpellForce sa ujmite úlohy svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže. Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte fantastických poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0451
Jagged Alliance 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0567
Jagged Alliance 3 - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0450
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0559b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti najväčšej hrozbe; ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C. O. D. E. edícia obsahuje bonusový kód “Direct Action Pack“ na aktiváciu 3 predmetov Call of Duty Endowment (C. O. D. E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1530b
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III PlayPak
Herný doplnok –– Balenie obsahuje 4 predmety: nášivku Call of Duty, paralaxný artwork v tieňovanom boxe, litografiu, špeciálne nálepky. Hra nie je súčasťou balenia.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530pp
4,7
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – CoD Modern Warfare II: CODE. Od menších infiltračných akcií, kedy sa hrá o veľké stávky, po prísne tajné misie – hráči budú musieť ovládnuť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, aby zdolali svojich nepriateľov. Dajte dohromady výbavu a bojujte ďalej od pobrežia, kde budete obliehať nepriateľov pod vodou, preniknete do silne opevnenej nepriateľskej základne, budete infiltrovať nepriateľské línie pozdĺž prielivov a oslobodíte tak veľmi potrebných spojencov na tajnom mieste v horách.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0211
4,7 16×
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – CoD Modern Warfare II: CODE. Od menších infiltračných akcií, kedy sa hrá o veľké stávky, po prísne tajné misie – hráči budú musieť ovládnuť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, aby zdolali svojich nepriateľov. Dajte dohromady výbavu a bojujte ďalej od pobrežia, kde budete obliehať nepriateľov pod vodou, preniknete do silne opevnenej nepriateľskej základne, budete infiltrovať nepriateľské línie pozdĺž prielivov a oslobodíte tak veľmi potrebných spojencov na tajnom mieste v horách.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0250
4,9
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – CoD Modern Warfare II: CODE. Od menších infiltračných akcií, kedy sa hrá o veľké stávky, po prísne tajné misie – hráči budú musieť ovládnuť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, aby zdolali svojich nepriateľov. Dajte dohromady výbavu a bojujte ďalej od pobrežia, kde budete obliehať nepriateľov pod vodou, preniknete do silne opevnenej nepriateľskej základne, budete infiltrovať nepriateľské línie pozdĺž prielivov a oslobodíte tak veľmi potrebných spojencov na tajnom mieste v horách.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1327
5,0
Call of Duty: Modern Warfare Points - 2,400 Points - PS4 SK Digital
Herný doplnok /kredit–PS4/PS4 Pro, elektronická licencia, kľúč pre SK PS Store, žáner: akčný a strieľačky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSXESDSK292
Call of Duty: Modern Warfare Points - 5,000 Points - PS4 SK Digital
Herný doplnok /kredit–PS4/PS4 Pro, elektronická licencia, kľúč pre SK PS Store, žáner: akčný a strieľačky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSXESDSK293
Call of Duty: Modern Warfare Points – 1,100 Points – PS4 SK Digital
Herný doplnok /kredit–PS4/PS4 Pro, elektronická licencia, kľúč pre SK PS Store, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSXESDSK291
5,0
Call of Duty: Modern Warfare - Podložka pod myš a klávesnicu
Podložka pod myš a klávesnicu – materiál: guma, rozmery: 80 cm×35 cm×0.5 cm, čierna a modrá
Predaj skončil
Objednávací kód: GMERCHb612
Call of Duty: Modern Warfare tričko S
Tričko veľkosť S, krátke rukávy a okrúhly výstrih, s motívom Call of Duty, bavlna
Predaj skončil
Objednávací kód: GMERCHb597s
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií