Stellar Blade Stellar Blade

Call of Duty: Vanguard

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Call of Duty: Vanguard je ďalším dielom veľkej hernej série Call of Duty. V tomto titule sa hráč vracia do obdobia 2. sv. vojny s jediným cieľom. Pomôcť poraziť Nemcov a zvrátiť vývoj udalostí. Čo všetko Call of Duty: Vanguard ponúka, na akých platformách ho spustíte a aké minimálne požiadavky musí váš počítač spĺňať? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Call of Duty: Vanguard pokračuje vo vychodených šľapajach

Call of Duty: Vanguard je už 18. dielom série Call of duty. Ide o strieľačku z prvej osoby alebo FPS hru. Aj tento diel bol vyvinutý štúdiom Sledgehammer Games a následne vydaný spoločnosťou Activision. Okrem sólo kampane ponúkne hráčovi možnosť co-op v režime Zombies a samozrejme multiplayer až pre 48 hráčov.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard

COD: Vanguard ponúka zaujímavú kampaň

Dej celého COD: Vanguard sa odohráva počas 2. sv. vojny.  Máte možnosť hrať celkom za 4 rôzne postavy, z ktorých každá má svoj odlišný osobný príbeh. Cieľ celej jednotky Vanguard je však iba jeden – zničiť generála Hermanna Freisingera, prekaziť nacistickú operáciu Phoenix a zachrániť tak svet.

Zahrajte si Call of Duty: Vanguard na PC, PS4, Xbox One a aj na ďalších platformách

Pôvodne hra Call of Duty: Vanguard vyšla na platforme PC, PlayStation 4 a Xbox One. Následne pribudli ešte Playstation 5 a Xbox Series X/S. COD: Vanguard teda rozbehnete na väčšine súčasne využívaných platformách bez problémov.

Skontrolujte si, aké má Call of Duty: Vanguard požiadavky na vaše PC

Ak si nie ste istí, či Call of Duty: Vanguard váš počítač ešte zvládne, pripravili sme pre vás jednoduchú tabuľku, v ktorej sa ľahko zorientujete a budete vedieť, na čom ste:


Minimálne HW požiadavky Odporúčané HW požiadavky Vysoké HW požiadavky Ultra HW požiadavky
Operačný systém Windows 10 64-bit Windows 10/11 64-bit Windows 10/11 64-bit Windows 10/11 64-bit
Procesor Intel Core i3-4340 | AMD FX-6300 Intel Core i5-2500K | AMD Ryzen 5 1600X Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 7 1800X Intel Core i9-9900K | AMD Ryzen 9 3900X
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 960 | AMD Radeon RX 470 NVIDIA GeForce GTX 1060 | AMD Radeon RX 580 NVIDIA GeForce RTX 2070/RTX 3060 Ti | AMD Radeon RX 5700 XT NVIDIA GeForce RTX 2070/RTX 3080 | AMD Radeon RX 6800 XT
DirectX DirectX 12.0 DirectX 12.0 DirectX 12.0 DirectX 12.0
Operačná pamäť 8 GB 12 GB 16 GB 16 GB
Pevný disk 36 GB (len Zombies a Multiplayer) 61 GB 61 GB 61 GB

Call of Duty: Vanguard multiplayer sa tiež vydaril

To, čím sa celá séria COD jednoznačne preslávila, je jej multiplayer. Ani v COD: Vanguard nechýba a je dosť prepracovaný. Nájdete tu množstvo nových máp, rôzne herné módy a mechaniky. Tešiť sa môžete na tvrdý súboj od 6 v 6 až po 24 v 24 na väčších mapách. Opäť očakávajte skôr arkádovejší štýl zabíjania než realistickosť.

Zombies sú v COD: Vanguard samozrejmosťou

Množstvom hráčov obľúbený mód, v ktorom kosíte jedného zombíka za druhým, nájdete aj v tomto diele. Hlavnou úlohou bude zabrániť Nemcom, aby nevytvorili armádu nemŕtvych. Takže vlastne brnkačka. Svoju misiu môžete splniť sami alebo až s 3 ďalšími parťákmi. Záleží teda len od vás, či budete sólo alebo si makačku užijete s priateľmi.

Call of Duty: Vanguard sme pre vás aj zrecenzovali

Zaujíma vás, aké boli naše dojmy z hrania, čo nás prekvapilo a čo naopak bolo trochu sklamaním? Tak sa určite pozrite, ako dopadla pre Call of Duty: Vanguard recenzia, kde sme sa na ňu pozreli podrobne.

i

Vyskúšajte aj ďalšie tituly z hernej série Call of Duty

Dajte šancu aj ďalším titulom zo strieľačkovej hernej série Call of Duty a siahnite napríklad po Call of Duty Black Ops Cold War alebo Call of Duty Modern Warfare.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 položky
4,7
Call of Duty: Vanguard – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – svet celé roky trpí kvôli najväčšej a najkrvavejšej vojne všetkých čias, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vybraných, aby dokončila svoju úlohu a tým raz a navždy zmenila podobu vojny.
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1182
4,4
Call of Duty: Vanguard – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – svet celé roky trpí kvôli tej doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vybraných, aby dokončila svoju úlohu a raz a navždy zmenila podobu vojny.
52,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO864
1,0
Call of Duty: Vanguard – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Svet celé roky trpí kvôli doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vyvolených, aby dokončila svoju úlohu a raz a navždy zmenila podobu vojny.
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0114
4,7
Call of Duty: Vanguard – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – svet celé roky trpí kvôli tej doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vybraných, aby dokončila svoju úlohu a raz navždy zmenila podobu vojny.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0136

Call of Duty: Vanguard

V kategórii Call of Duty: Vanguard máme práve teraz na Alza.sk celkom 4 produktov.

Call of Duty: Vanguard – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné call of Duty: Vanguard Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie call of Duty: Vanguard Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie call of Duty: Vanguard Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii call of Duty: Vanguard recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií