Stellar Blade Alzaboxy

Hry zo série Dying Light

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Každý poriadny fanúšik zombie apokalypsy sa rád vyblázni vo videohre Dying Light. Špecialitou tejto hernej série sú parkúrové prvky, ktoré vám pomáhajú s rýchlejším pohybom po meste alebo medzi nepriateľmi. Aké herné mechaniky v hre Dying Light nájdete? O čom je príbeh a čo je vaším cieľom? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Posvieťte si na Dying Light

Séria Dying Light sa odohráva v meste, kde vypukla epidémia, ktorá väčšinu obyvateľov premenila na nebezpečné zombie monštrá. Ako hlavný hrdina sa snažíte nájsť potrebné zdroje na prežitie do ďalšieho dňa, pričom noc je v Dying Light naozajstná survival lahôdka. Spočiatku asi veľmi vychádzať nebudete, v noci sa totiž po meste potĺka množstvo silných potvor. V noci toho vďaka tme s parkourom veľmi nezmôžete, ale prieskum vás bohato odmení.

i

Predchodca Dying Light so zombie tematikou

Tvorcovia z poľského štúdia Techland, ešte pred hrou Dying Light, využili tematiku zombie nákazy v sérii Dead Island. Tento starší titul sa dočká pokračovania v novom grafickom kabátiku na PC (Steam), Xbox One, Xbox Series X/S aj na PlayStation 4 a PlayStation 5.

Dying Light PC verzia

Dying Light PC verzia.

Dying Light – nájdi vakcínu, zachráň svet

V prvom dieli Dying Light hráte za Kyla Crana, ktorý má nájsť tajné dokumenty, ktoré pomôžu pri výskume vakcíny na zombie nákazu. Môžete si užívať otvorený svet, kde je vašou hlavnou prednosťou rýchlosť a parkour. Pričom cez deň ste predátor, ale v noci sa stávate korisťou špeciálnych zombie. Vyraziť von v tejto dobe je aj pre skúsených hráčov skutočnou výzvou. V noci je Dying Light temným miestom, kedy vám parkour veľmi nepomôže.

Konzoloví hráči si môžu zaobstarať Dying Light na PS4, PS5, Nintendo Switch alebo Xbox One. PC hráči nájdu Dying Light na Steame a Epic Game Store.

Dying Light screenshot z hry
Noc plná nebezpečných monštier

Dying Light screenshot z hry 2
Epický výhľad v Dying Light

Dying Light screenshot z hry 3
Pozostatky starého sveta

Ako funguje v Dying Light crafting a zbrane?

Pri prechode hrou Dying Light často narazíte na predmety, ktoré môžete využiť pri výrobe nových a potrebnejších vecičiek, alebo na upgrade. Zbraní je nespočet, lenže sa opotrebovávajú, takže sa viac oplatí vymeniť starú za novú ako upgradovať. Pištolí aj nábojov je málo, preto v hre Dying Light využijete skôr zbrane na blízko.

Strom zručností v Dying Light

V Dying Light dostávate dva druhy bodov – survivor body za používanie zručností na prežitie a parkouru a power body za elimináciu nepriateľov. Tieto body potom rozdeľujete do troch stromov zručností, v ktorých sa učíte aj nové bojové a parkourové schopnosti. Bodov je málo, a preto vás to núti plniť aj nepovinné misie a objavovať miesta na mape.

Má Dying Light co-op?

Takmer všetkých poteší, že Dying Light ponúka kooperáciu až pre 4 hráčov. Spolu prežijete hlavné aj vedľajšie misie, ktoré sú pre takéto hranie prispôsobené. Zároveň si spoločne užijete prieskum otvoreného herného sveta. V móde Be the Zombie si vymeníte úlohy a ako rýchle mrštné monštrum naháňate preživších. Záporácku potvoru vylepšujete pomocou stromu zručností, čo vám z Dying Light co-op módu po čase prinesie lepší herný zážitok.

i

Je k dispozícii v hre Dying Light čeština?

Asi vás potešíme, keď povieme, že Dying Light obsahuje oficiálne české titulky. Hráči si tak môžu užiť češtinu na PC a konzolách Xbox One či PlayStation 4 a vďaka spätnej kompatibilite aj na Xbox Series X/S a PlayStation 5.

A čo potom? Alebo aké sú expanzie a DLC pre hru Dying Light

Titul Dying Light obsahuje množstvo príbehových expanzií a DLC balíčkov s rôznymi novými zbraňami a vybavením. Niektoré si môžete stiahnuť zadarmo, za iné si priplatíte. Pokiaľ máte radi nákup všetkého v jednom, siahnite po Season Passe, ktorý je tiež obsiahnutý v Dying Light Enhanced Edition a Dying Light Platinum Edition.

Dying Light – Cuisine & Cargo

Prvé rozšírenie s názvom Dying Light – Cuisine & Cargo pridáva do hry dve nové lokácie. Ide o hardcore karanténne zóny, ktoré po preskúmaní a vyčistení ponúkajú špeciálne odmeny. V tejto expanzii prejdete uzavretou luxusnou reštauráciou a navštívite železničné nákladné priestory, kde sa to hemží nebezpečnými zombie potvorami.

Dying Light – The Bozak Horde

Herné rozšírenie Dying Light – The Bozak Horde je navrhnuté hlavne na obohatenie co-op módu. Samozrejme ho môžete zdolať sólo, ale s priateľmi je to väčšia zábava. Bozak vás pozýva na štadión, kde sa postavíte výzvam v podobe stále silnejších vĺn nepriateľov. Odmenou je umiestnenie vo verejnom rebríčku a prístup k Bozakovmu luku.

Dying Light: The Following

Dying Light: The Following je príbehovou expanziou, ktorá vašu hru obohatí o nový región, príbehovú kampaň a buginu. S Kylom Cranom budete preskúmavať nové lokácie a tajomstvá prastarého kultu, do ktorého sa môžete mnohými spôsobmi infiltrovať. Vo vašom snažení dokončiť túto expanziu Dying Light vám bude pomáhať modifikovateľná bugina, pred ktorej silou sa bude triasť nejedno monštrum.

Dying Light: The Following PC verzia

Dying Light: The Following PC.

Dying Light: Hellraid

Tvorcovia prišli s nápadom prepojiť základný svet so svetom pekelných príšer špeciálnym hracím automatom – a tak vznikol Dying Light: Hellraid. V tejto expanzii máte 3 životy na to, aby ste prenikli do 3 pekelných poschodí a získali špeciálne kamene. Zbrane na diaľku tu nenájdete a do Dying Light: Hellraid si nemôžete vziať už získané. Ak umriete, automat vás vyvrhne späť, keď uspejete, užijete si pekelné pokladnice a ich obsah.

Dying Light: Bad Blood ponúka battle royale spin-off

Odvodeninou pôvodnej hry je samostatný titul Dying Light: Bad Blood, v ktorom zmeriate sily ako s hráčmi (PvP), tak aj s prostredím plným zombíkov (PvE). V zápase je vás 12 a ako už titul napovedá, snažíte sa stať kráľom, teda zostať v hre posledný. K tomu vám pomáha zabíjanie zombie, nachádzanie čo najúdernejších zbraní a parkour.

Dying Light 2: Stay Human alebo ako je ťažké zachovať si ľudskosť

Videohra Dying Light 2: Stay Human je dlho očakávaným pokračovaním jednotky, ktoré však ponúka úplne novú postavu hlavného hrdinu aj príbehovú zápletku. Vžijete sa do úlohy Aidena Caldwalla, ktorý sa snaží prísť na kĺb tajomným flash-backom a nájsť pri tom svoju sestru. Vaše herné voľby majú vplyv na to, aké misie a aké postavy sa vám sprístupnia. Základný príbeh rozvíri boj medzi frakciami, ktoré svojimi činmi ovplyvňujete.

Dying Light 2: Stay Human screenshot z hry
Cestovanie po strechách

Dying Light 2: Stay Human screenshot z hry 2
Dying Light 2 co-op

Dying Light 2: Stay Human screenshot z hry 3
Niektoré monštrá sú výzvou

V hre Dying Light 2: Stay Human nie je svet čierno-biely

Frakcie v hre Dying Light 2: Stay Human nie sú ani dobré, ani zlé. Všade vás budú sprevádzať voľby a dilemy a kto sa na začiatku tváril byť dobrákom, vás na konci môže prekvapiť a naopak. To, komu budete pomáhať, si pravdepodobne zvolíte podľa bonusov, ktoré vám z tejto pomoci plynú a ktoré budete chcieť využívať.

Čo vám pomôže pri hraní Dying Light 2: Stay Human?

Oproti jednotke je Dying Light 2: Stay Human jednoduchšou hrou, napriek tomu sa oplatí na niektoré veci dávať pozor:

  • Zbrane
    • Rovnako ako v prvom diele sa vám aj tu môže rozpadnúť zbraň v ruke. Opravte ju alebo vymeňte.
  • Boj
    • Nebojujte príliš dlho na jednom mieste. Hluk láka nových zombíkov. Navyše nemusíte zabiť všetko, na čo natrafíte a pamätajte, strecha je váš priateľ. Investujte body do parkouru, uľahčí vám pohyblivosť.
  • Mesto v noci
    • Nebojte sa preskúmavať nočné mesto. Cez deň sú na niektorých miestach hordy nepriateľov, ale v noci je ich menej a keď budete tichí a šikovní, môžete sa im vyhnúť. Odmenou sú debny s vecami.
  • Vylepšenia
    • Špeciálne inhibítory vám navýšia zdravie, výdrž a imunitu proti nákaze. Oplatí sa ich hľadať.
  • Zmysly
    • Používajte svoje zmysly na prežitie čo najčastejšie. Pomôžu vám odhaliť krabice, v ktorých sa nachádzajú odmeny.

Naša rozsiahla Dying Light 2 recenzia vám prezradí viac.

Dying Light 2: Stay Human co-op na PC aj konzolách

Opäť sa do hrania Dying Light 2: Stay Human môžete ponoriť spoločne až so štyrmi priateľmi. Hosťujte svoju hru s vaším unikátnym príbehom, alebo sa pripojte do iných a pozrite sa, ako sa mesto zmenilo na základe rozhodnutí iných hráčov. Pri spoločnom priechode hrou o dôležitých voľbách hlasujete. Cross-play bude dostupný hlavne pre PC hráčov medzi Steamom a Epic Game Store. Časom sa dozvieme, či bude možný aj pre konzolových hráčov.

Dying Light 2: Stay Human PS5
Dying Light 2 PS5

Dying Light 2: Stay Human Xbox Series X
Dying Light 2 Xbox Series X

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
17 položiek
4,0 10×
Dying Light 2: Stay Human – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
51,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PSV0093
1,0
Dying Light Enhanced Edition (PC) Steam DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG,
29,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004363
5,0
Dying Light: The Following (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, - Vyžaduje základnú verziu hry Dying Light (verzia pre Steam).
6 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002983
Dying Light – White Death Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005151
Dying Light – Volatile Hunter Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005149
Dying Light – Vintage Gunslinger Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005148
Dying Light – SHU Warrior Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005147
Dying Light – Retrowave Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005145
Dying Light – Harran Ranger Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005143
Dying Light – Rais Elite Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005144
Dying Light – Harran Inmate Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005142
Dying Light – Gun Psycho Bundle – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
2,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005141
5,0
Dying Light – Season Pass (PC) DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
4 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002984
4,3
Dying Light 2: Stay Human – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
54,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO519
3,7
Dying Light 2: Stay Human – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
54,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX541
4,8
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
57,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX541de
5,0
Dying Light: Definitive Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Dying Light: Definitive Edition, ktorá obsahuje štyri hlavné DLC a dvadsaťdva balíčkov, predstavuje kompletný zážitok, ktorý zahŕňa celých 7 rokov životného cyklu hry v jednom balení. Preskúmajte všetko, čo môže postapokalyptický svet ponúknuť. Jazdite po Harrane a užívajte si masaker v bugine, zdolajte Bozakove skúšky, objavte nové karanténne zóny a užite si veľa nových skinov a zbraní!
43,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW930de

Hry zo série Dying Light

V kategórii Hry zo série Dying Light máme práve teraz na Alza.sk celkom 17 produktov.

Hry zo série Dying Light – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Dying Light Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Dying Light Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Dying Light Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Dying Light recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií