Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Euro Truck Simulator

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
6 položiek
5,0
Euro Truck Simulator 2: Ibéria Špeciálna Edícia
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – navštívte hlavné mesto Španielska Madrid, pobrežné hlavné mesto Portugalska Lisabon, veľký počet pobrežných miest ako Málaga a Olhão a veľa vnútrozemských miest. Staňte sa dôležitou súčasťou silnej vývoznej ekonomiky a rozvážajte náklad z Pyrenejí do celej Európy.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c8
5,0 19×
Euro Truck Simulator 2: Cesta k Čiernemu moru
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c7
4,9 28×
Euro Truck Simulator 2: Pobaltí
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – v ktorom na vás čakajú desiatky nových miest, mestečiek, prístavov a dedín, nové továrne a tisíce kilometrov ciest. Budete jazdiť cez rozsiahle úrodné nížiny plné relikvií z dôb dávno minulých a tiež drsných pozostatkov minulého storočia. Prvýkrát zavítate aj do Ruska a navštívite slávnu metropolu Petrohrad. Keď pôjdete ešte ďalej, narazíte na zaľudnené a priemyselne bohaté oblasti Fínska, kde si budete môcť užiť jedinečný zážitok v podobe jazdy po veľkokapacitných diaľniciach.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c6
4,9 29×
Euro Truck Simulator 2: Vive la France!
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Preskúmajte krásy Francúzsko v novom rozšírení, ktoré do hry prináša 20000 kilometrov francúzskych ciest a diaľnic. Čakajú vás tu známe miesta a pamiatky, 15 nových miest, vidiecke dedinky, lesy a vylepšená vegetácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c5
4,9 105×
Euro Truck Simulator 2: Skandinávie CZ
Herný doplnok /DLC–škatuľová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra - vyrazte na sever do Škandinávie, prejdite so svojím truckom Švédsko, Nórsko a Dánsko, 19 nových miest, 7 prívozov, 80 nových položiek nákladu, námorná doprava, obrie mesto Oslo, vylepšené nasvietenie HDR
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c4
4,7 114×
Euro Truck Simulator 2 Gold
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, – simulátor
Predaj skončil
Objednávací kód: WG117c3
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií