Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Hry zo série Formula F1

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

F1 hra je pretekárska simulácia, s ktorou si užijete veľa adrenalínovej zábavy na skutočných okruhoch. Čakajú vás reálne stajne F1, prekonávanie vlastných rekordov a mnoho ďalšieho. Ponorte sa do víru súťaženia o pohár majstra sveta, či už pri hre na PC alebo herných konzolách. Viac sa o hrách Formula 1 dozviete nižšie.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
13 položiek
F1 23
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, Origin a Epic Games Store, žáner: simulátor a pretekársky,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1409
F1 23 - Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO895
F1 Manager 2022
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, – Staňte sa legendou sveta formuly 1 v oficiálne licencovanom titule F1® Manager 2022. Premeňte sa na šéfa závodného tímu a vyberte si svojich podriadených z oficiálneho zoznamu zamestnancov a jazdcov pre sezónu 2022.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0262nad
5,0
F1 Manager 2022 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, – Staňte sa legendou sveta formuly 1 v oficiálne licencovanom titule F1® Manager 2022. Premeňte sa na šéfa závodného tímu a vyberte si svojich podriadených z oficiálneho zoznamu zamestnancov a jazdcov na sezónu 2022.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0224
F1 Manager 2022 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – Staňte sa legendou sveta formuly 1 v oficiálne licencovanom titule F1® Manager 2022. Premeňte sa na šéfa závodného tímu a vyberte si svojich podriadených z oficiálneho zoznamu zamestnancov a jazdcov na sezónu 2022.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0262
5,0
F1 Manager 2022 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – Staňte sa legendou sveta formuly 1 v oficiálne licencovanom titule F1® Manager 2022. Premeňte sa na šéfa závodného tímu a vyberte si svojich podriadených z oficiálneho zoznamu zamestnancov a jazdcov na sezónu 2022.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1334
F1 22 Standard Edition – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, – Vstúpte do novej éry Formule 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej videohre 2022 FIA Formula One World Championship. Pripravte sa na novú sezónu, pretože prepracované autá a prepracované pravidlá novo definujú závodný deň. Vyskúšajte svoje schopnosti na novom Miami International Autodrome a vychutnajte si kúzlo Formule 1 v F1 Life.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1962
F1 22 Standard Edition – Xbox One Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – vstúpte do novej éry Formuly 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej videohre 2022 FIA Formula One World Championship. Pripravte sa na novú sezónu, pretože prepracované autá a prepracované pravidlá novo definujú pretekársky deň. Vyskúšajte svoje schopnosti na novom Miami International Autodrome a vychutnajte si čaro Formuly 1 v F1 Life.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1961
5,0
F1 2021 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – každý príbeh má svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu „Braking Point“ alebo kariéry pre dvoch hráčov. Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime „Môj tím“ a ponorte sa tak do najväčšej pretekárskej udalosti planéty!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0079
4,8
F1 2021
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – každý príbeh má svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu „Braking Point“ alebo kariéry pre dvoch hráčov. Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime „Môj tím“ a ponorte sa tak do najväčšej pretekárskej udalosti planéty!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1317
5,0
F1 2021 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – každý príbeh má svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu „Braking Point“ alebo kariéry pre dvoch hráčov. Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime „Môj tím“ a ponorte sa tak do najväčšej pretekárskej udalosti planéty!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0043
F1 2020
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: pretekársky
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1236s
4,7
F1 2020 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – sadnite za volant monopostu formule a bojujte proti tým najlepším jazdcom na svete v doteraz najkomplexnejšie F1 hre. Úplne prvýkrát si tu môžete vytvoriť svoj vlastný tím a zúčastniť sa bojov o pohár konštruktérov!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO721s
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií