Doručení zdarma Alzaboxy

Hry zo série Gears of War

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nekončiaci masaker hordy menom Locust na čele s Marcusom Fénixom a jeho spolubojovníkmi. To je Gears of War. Táto herná séria si našla fanúšikov po celom svete a nie je divu. Na trhu neexistuje veľa hier, kde zažijete toľko akcie a sarkastického humoru pri rezaní hláv motorovkou. Zvládneš túto bicákov nabušenú sériu?

Pokračovať

Čo je Gears of War?

Gears of War je séria hier, dostupná exkluzívne na Xbox 360 alebo Xbox One. Niektoré vydania je možné hrať aj na PC. Táto legendárna akcia z pohľadu tretej osoby je s nami už od roku 2006 a pôvodne ju tvorila spoločnosť Epic Games, známa hlavne vďaka titulu Fortnite. Za vznikom Gears of War stoja Rod Fergusson a Cliff Bleszinski.

Začiatok série – Gears of War 1

1. diel Gears of War, ktorý vyšiel v roku 2006, rozpráva príbeh vojnového hrdinu Marcusa Fénixa a tímu Delta. Ten strávi 4 roky vo väzení, kým ho nevyslobodí spolubojovník Dominic Santiago. Avšak, niekoľko rokov predtým na planéte Sera vzniká nová rasa Locustov, proti ktorej Marcusov tím bojuje. Gears of War 1 bol nesmierne populárny hlavne vďaka kooperačnej hre, keď jeden hráč ovládal Marcusa a druhý Doma. Je dostupná aj na PC.

i

Popularitu tejto série dokazuje Gears of War: Ultimate Edition, ktorý je remasterovanou verziou prvého vydania a vznikla o 9 rokov neskôr. Je možné si ju zahrať na Xbox One aj PC.

Gears of War 2 – upgrade v podobe akcie

Gears of War 2 naplnilo očakávania fanúšikov a oproti predchádzajúcej hre je akčnejšia, naliehavejšia a má výborný soundtrack od Steva Jablonského. Jediným mínusom je nedostupnosť na PC. Dejová linka je temnejšia a rovnako tak aj lokácia. Hra sa odohráva na planéte Sera, kde sa tím Delta snaží zlikvidovať kráľovnú Locustov.

Gears of War 2

Gears of War 2 sa celkovo odohráva v temnejšom prostredí.

Gears of War 3 ako záver trilógie

Posledný diel pôvodného príbehu s veľmi originálnym názvom Gears of War 3 obsahuje finálny boj o planétu Sera. Ľudia sotva prežívajú na veľkej plávajúcej lodi Sovereign a Marcus Fénix sa dozvedá neuveriteľnú informáciu. Jeho otec Adam je stále nažive a len vďaka nemu môžu poraziť rasu Locustov.

i

História Gears of War je veľmi obsiahla. Okrem samotných videohier existuje aj množstvo kníh a komiksov, ktoré rozširujú a vysvetľujú dej medzi jednotlivými dielami.

Gears of War: Judgement – rozporuplné experimentovanie

Hlavnú rolu hrá v Gears of War: Judgement Damon Baird, ktorý je súčasťou tímu Kilo, ktorý má za úlohu nájdenie zločinca Ezru Loomisa. Príbeh je oproti predošlej trilógii trochu slabší a hra je repetitívna. Dôvodom môže byť malá účasť na vývoji hry zo strany Epic Games. Hlavné slovo malo pri tvorbe štúdio People Can Fly.

Gears of War 4 – planéta Sera po 25 rokoch

Gears of War 4 sa odohráva v ére 25 rokov po skončení vojny na planéte Sera. Hlavnou postavou je syn Marcusa Fénixa, JD a jeho dvaja kamaráti. Tým sa nepáči nadvláda jednotiek COG, ale medzitým sa stretávajú s monštrami, ktoré sú pre nich väčšou hrozbou. Gears of War 4 sa snaží úspešne napodobniť predošlú trilógiu.

Gears of War 4 – Kate Diaz

V Gears of War 4 sa prvýkrát objavuje postava Kate Diaz.

Gears 5

Gears of War 5, teda už iba Gears 5, úzko nadväzuje na predchádzajúci diel. Hlavnou hrdinkou je Kait Diaz, ale v hre narazíme aj na presláveného Marcusa Fénixa. Gameplay je dosť podobný, ale funkčný, ako predchádzajúce diely. Nechýba veľa akcie, kooperácia, krytie za prekážkami a masakre motorovou pílou.

Ak ste veľkým fanúšikom Gears of War a chcete sa dozvedieť viac o najnovšom Gears 5, prečítajte si našu obsiahlu recenziu, ktorú sme pre vás pripravili.

Gears Tactics

Preč od príbehových strieľačiek z tretej osoby a rovno k ťahovej stratégii, to je Gears Tactics. Odohráva sa 12 rokov pred úplne prvým dielom, čo znamená, že otvára nové postavy. Tie sa delia do rôznych tried a za ich pomoci sa prebojujete misiami, ktoré majú rýchle tempo a nechýbajú v nich brutálne bitky na ktoré sme zvyknutí z klasickej série.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 položky
5,0
Gears of War 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital
Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,
17,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0057
5,0
Gears of War 4: Ultimate Edition – Xbox One/Win 10 Digital
Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,
45,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0056
Gears Tactics – Xbox/Win 10 Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – ťahová stratégia z obľúbeného univerza. Zložte si svoj tím a veľte mu v boji proti presile.
35,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1564
Gears of War: Ultimate Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,.
35,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1009

Hry zo série Gears of War

V kategórii Hry zo série Gears of War máme práve teraz na Alza.sk celkom 4 produktov.

Hry zo série Gears of War – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Gears of War
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií