Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Hry na Xbox ONE U&I Entertainment

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
Xbox Series X
(9)
Xbox One
(9)
Žáner
Akčný
(2)
RPG
(1)
Stratégia
(1)
Simulátor
(1)
Adventúra
(2)
Textová lokalizácia
EN
(9)
DE
(2)
Zvuková lokalizácia
EN
(9)
DE
(2)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Filtrovať

Hry na Xbox ONE U&I Entertainment vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Hry na Xbox ONE U&I Entertainment na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Hry na Xbox ONE U&I Entertainment?

Ak si chcete zaobstarať Hry na Xbox ONE U&I Entertainment, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Hry na Xbox ONE U&I Entertainment – hlavné typy

Skryť popis
9 položiek
Sea of Stars – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0489
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Disney Dreamlight Valley je hybridom medzi simulátorom života a dobrodružnou hrou bohatou na úlohy, prieskum a pútavé aktivity so známymi kamarátmi z Disney a Pixaru. Kedysi idylická zem Dreamlight Valley bola miestom, kde postavičky Disney a Pixar žily v harmónii – dokiaľ nedošlo k zabudnutiu.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0456
The Texas Chain Saw Massacre – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Vži sa do úlohy jedného z členov neslávne známej rodiny Slaughterovcov alebo ich obetí v hre The Texas Chain Saw Massacre, asymetrickom hororovom zážitku pre viacerých hráčov z pohľadu tretej osoby, ktorý vychádza z prelomového a kultového hororu z roku 1974.
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0387
Bluey: The Videogame – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – zahrajte si úplne nový príbeh odohrávajúci sa v 4 interaktívnych epizódach; vôbec prvýkrát preskúmajte ikonické lokácie, ako je Dom, Ihrisko, Zátoka a bonusovú lokáciu na pláži; zahrajte si obľúbené hry z televízneho seriálu, vrátane Keep Uppy, Chattermax Chase a ďalších
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0447
Days of Doom – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia,
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0396
Rainbow High Runway Rush – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – vitajte vo svete Rainbow High; ide nám o to, aby sme dali vyniknúť svojej pravej farbe prostredníctvom kreativity, módy a priateľstva. Pokiaľ zvládnete dúhovú strednú, zvládnete čokoľvek
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0383
BRATZ: Flaunt Your Fashion – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a párty, – Začnite vo svojom rodnom meste Stilesville, vyberte si svoju postavu z pôvodného Bratz Packu – Yasmin, Cloe, Jade alebo Sasha – a vydajte sa po stopách, kde budete podnikať dobrodružstvo, aby ste pomohli novým priateľom, a hrať zábavné minihry.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0279
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – s 30 scénami v piatich mestách, ktoré môžete hrať, si čoskoro postavíte svoju vlastnú L.O.L. Surprise! zbierku postavičiek, zberateľských bábik a samolepiek. Vystavte ich na módnych prehliadkach a hudobných koncertoch a pracujte spoločne v kooperatívnom multiplayeri až pre štyroch priateľov.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0230
Star Trek: Resurgence – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Vžite sa do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvoch členov posádky USS Resolute, ktorí majú za úlohu sprostredkovať mier medzi mimozemskými frakciami. Pri snahe zabrániť vojne objavíte omnoho väčšie nebezpečenstvo: eonu starú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť celú galaxiu!
Zľavnené -17 %
28,90 € 34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0439

Hry na Xbox ONE U&I Entertainment

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na Xbox ONE U&I Entertainment Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na Xbox ONE U&I Entertainment
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií