Alzaboxy Q1 Star Wars

Archív - Just Dance

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Just Dance je unikátna videoherná séria, pri ktorej zažijete pohyb a veľkú porciu zábavy. Tancujte pred televízorom alebo počítačom so svojou rodinou či priateľmi. Už dávno neplatí, že na hranie Just Dance musíte vlastniť hernú konzolu. Hýbať sa môžu aj ľudia s hendikepom – niektoré tance sú v sede. Poďte zažiť rytmus Just Dance hry.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
18 položiek
5,0
Just Dance 2022 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, párty a pohybové, – zoberte svojich priateľov a rodinu, pretože je čas zosilniť hlasitosť a uvoľniť sa! Just Dance 2022 sa vracia so 40 novými piesňami a svetmi. Pripojte sa ku komunite s viac ako 138 miliónov hráčov po celom svete a pretancujte sa až na vrchol!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW881
4,7 12×
Just Dance 2022 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, detský, párty a pohybový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – zoberte svojich priateľov a rodinu, pretože je čas zosilniť hlasitosť a uvoľniť sa! Just Dance 2022 sa vracia so 40 novými piesňami a svetmi. Pripojte sa ku komunite s viac ako 138 miliónov hráčov po celom svete a pretancujte sa až na vrchol!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1147
Just Dance Unlimited – 1-mesačné predplatné
Dobíjacia karta – na Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, dĺžka členstva 1 mesiac,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1725a
5,0
Just Dance 2021 – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredie, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1699
5,0
Just Dance 2021 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty a pohybové, – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredia, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0027
4,8
Just Dance 2021 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: športový, párty a pohybové – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredia, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW710
4,7
Just Dance 2021 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, detský, párty a pohybový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredie, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO790
4,8
Just Dance 2021 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, detský, párty a pohybový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – je čas si zatancovať s Just Dance 2021! 40 nových pesničiek a prostredie, vďaka ktorým vydržíte pri Just Dance tancovať celý ďalší rok. Pripojte sa ku komunite čítajúcej viac ako 120 miliónov hráčov z celého sveta a prekonajte ich!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX901
Just Dance 2020 – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1342
4,7 14×
Just Dance 2020 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový, detský, párty a pohybové, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX661
4,8
Just Dance 2020 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, detský a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO622
4,9
Just Dance 2020 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: športový a párty – v prípade použitia s konzolou Nintendo Switch Lite je vyžadovaný set Joy-Con ovládačov (predávané samostatne).
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW538
5,0
Nintendo Switch Neon + Just Dance 2019
Herná konzola – nová konzola Switch od japonského výrobcu kombinuje veľkú hernú konzolu k TV, obsahuje dva integrované odpojiteľné ovládače Joy-Con, poháňaná čipsetom Tegra od firmy Nvidia, súčasťou balenia je hra Just Dance 2019
Predaj skončil
Objednávací kód: NXHW011
4,7
Just Dance 2019 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: party – ktorá bude biť vo vašom rytme! Najlepšia hudobná videoherná frančíza všetkých čias, ktorá má viac ako 65 miliónov predaných kusov, sa vracia už túto jeseň s 40 novými a zábavnými pesničkami. Či už chcete oslavovať alebo sa len tak zabaviť, Just Dance je tu pre každú príležitosť! Pridajte sa ku komunite, ktorá má viac ako 120 miliónov členov po celom svete a ukážte svoje najlepšie pohyby!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW097
4,7 14×
Just Dance 2019 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold – ktorá bude biť vo vašom rytme! Najlepšia hudobná videoherná franšíza všetkých čias, ktorá má viac ako 65 miliónov predaných kusov sa vracia už túto jeseň so 40 novými a zábavnými pesničkami. Či už chcete oslavovať alebo sa len tak zabaviť, Just Dance je tu na každú príležitosť! Pridajte sa ku komunite, ktorá má viac ako 120 miliónov členov po celom svete a ukážte svoje najlepšie pohyby!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO555
4,9
Just Dance 2019 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný – ktorá bude biť vo vašom rytme! Najlepšia hudobná videoherná franšíza všetkých čias, ktorá má viac ako 65 miliónov predaných kusov, sa vracia už túto jeseň so 40 novými a zábavnými pesničkami. Či už chcete oslavovať alebo sa len tak zabaviť, Just Dance je tu na každú príležitosť! Pridajte sa ku komunite, ktorá má viac ako 120 miliónov členov po celom svete a ukážte svoje najlepšie pohyby!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX584
Just Dance Unlimited: 12 months pass – PS4 SK Digital
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, elektronická licencia, kľúč pre SK PS Store, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – je vyžadovaná plná verzia hry, určené len pre slovenské SEN a PlayStation Store účty
Predaj skončil
Objednávací kód: MSXESDSK115
5,0
Just Dance 2018 - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW018
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií