Stellar Blade AD elektro

Lacné hry na PS4 505 Games

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(4)
PlayStation 4
(5)
Žáner
Akčný
(3)
Stratégia
(1)
Simulátor
(1)
Pretekársky
(2)
Textová lokalizácia
EN
(5)
DE
(5)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(5)
DE
(3)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné hry na PS4 505 Games, respektíve všetky hry na PS4 505 Games zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Assetto Corsa: Ultimate Edition – PS4, ktorý stojí 18,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
5 položiek
4,0
Assetto Corsa: Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – si plne zaslúži prezývku „Váš pretekársky simulátor“, lebo kombinuje rýdzi pretekársky realizmus s dokonalou presnosťou, čo je vidieť na každej trati, ktorá pre túto hru kedy vyšla a ešte len vyjde. Okrem najnovšie aktualizovanej verzie hry Assetto Corsa obsahuje balíčky Prestige, tri balíčky Porsche, balíčky Red, ReadyToRace a Japanese plus DLC Ferrari 70th Anniversary. Užite si tento prelomový pretekársky simulátor na maximum!
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX490
5,0
Hellblade: Senuas Sacrifice – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – ktorú pomáhali vytvárať neurovedci a ľudia trpiaci psychózou, ťa vtiahne do hlbín mysle hlavnej hrdinky menom Senua. Ide o zlomenú a utrápenú osobu, ktorá sa vydáva do hlbín severského podsvetia, aby objavila stratenú dušu zosnulého milého.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX587
4,7
PS4 – Zombie Army Trilogy
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – trilógia Armáda Zombie je strieľačka z pohľadu tretej osoby z druhej svetovej vojny. Berlín. Píše sa rok 1945. Tvárou v tvár porážke z rúk spojencov, Hitler rozpútal posledný príšerný pokus – légia nemŕtvych super vojakov, ktorá hrozí premôcť celú Európu. Hra pre 1– 4 hráčov.
22,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX087c
5,0
Control Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – využite dynamické deštrukcie prostredia k napínavým bojovým možnostiam a ovládnite komplexné rituály, vďaka ktorým budete meniť svoje okolie. Ultimate Edition ponúka obe vydané rozšírenia The Foundation a AWE.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX916
5,0
Assetto Corsa Competizione – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna hra šampionátu Blancpain GT Series, vďaka prepracovanej jazdnej simulácii zažijete na vlastnej koži atmosféru šampionátu FIA GT3
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX819

Lacné hry na PS4 505 Games

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na PS4 505 Games Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na PS4 505 Games
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií