Doručení zdarma Alzaboxy

Lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Žáner
Akčný
(19)
Adventúra
(13)
Arkády
(6)
Detský
(6)
RPG
(5)
Textová lokalizácia
CS
(1)
EN
(48)
DE
(21)
FR
(2)
IT
(1)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(48)
DE
(7)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch, respektíve všetky predobjednávky hier na Nintendo Switch zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Wrath: Aeon Of Ruin – Nintendo Switch, ktorý stojí 29,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
49 položiek
Wrath: Aeon Of Ruin – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ste cudzinec, kedysi ste sa plavili po Bezvekom mori a teraz sa ocitáte na brehu umierajúceho sveta, z pohlcujúcej temnoty sa vynorí postava v bielom plášti, Pastier zablúdených duší, ktorý vám uloží ťažkú úlohu uloviť zostávajúcich strážcov Starého sveta, musíte sa vydať do rozľahlého šera a preskúmať starobylé rozvaliny, objaviť zabudnuté tajomstvá a bojovať proti hrôzam, ktoré sa tam skrývajú
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1337
VED – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – VED je príbehové RPG so strhujúco ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite. Hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou.
Novinka
29,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1336
Sociable Soccer 24 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1333
Cat Quest III – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1388
Pixelshire – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor a adventúra, – budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom, vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite rad najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!
Novinka
30,90 €
Očakávame august 2024
Objednávací kód: NSW1378
34 Sports Games – World Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športové, zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: NSW1375
Leo the Firefighter Cat – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský, – Kocúr Leo potrebuje vašu pomoc! Poď mu pomôcť na jeho dobrodružnej ceste mladého regrúta z hasičskej stanice. Plňte misie, z nich každá je nebezpečnejšia než tá predchádzajúca, a postupujte od hodnosti k hodnosti. Nebudeš na to sám: veliteľ Nox ti bude sprievodcom!
Novinka
30,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1352
Tip-Top Table Tennis Kit – hra a súprava príslušenstva na Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, arkády a párty,
– obsahuje 2 pingpongové rakety, nastaviteľnú sieť, pingpongovú loptičku a digitálny kód k hre Tip Top Table Tennis na Switch; Tip Top Table Tennis je realistický pingpongový zážitok pre celú rodinu s množstvom vzrušujúcich herných režimov!
Novinka
31,90 €
Dátum vydania: 21. júna 2024
Objednávací kód: NSW1015sp21
Diesel Legacy: The Brazen Age – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči vo dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Novinka
31,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1301
Morbid: The Lords of Ire – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – Presekajte si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
32,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: NSW1355
Hotel Life – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
33,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1174
Everdream Valley – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 19. júla 2024
Objednávací kód: NSW1384
Tchia: Oléti Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – vydajte sa s Tchiou na tropické dobrodružstvo v otvorenom svete a pomôžte jej zachrániť svojho otca pred krutým tyranom Meavorou, vládcom súostrovia, šplhajte, plachtite, plávajte a plávajte na plti okolo nádherných ostrovov a pri tom skúmajte sandboxový svet riadený fyzikálnym enginom, čeľte statočne látkovým vojakom vytvoreným Meavorou a pri súbojoch s nimi plne využívajte svoju kreativitu
Novinka
35,90 €
Očakávame júl 2024
Objednávací kód: NSW1377
Selfloss – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Selfloss je emotívna prieskumná hra plná bohatého príbehu, zasadená do slovanským náboženstvom inšpirovaného fantasy sveta. Vydajte sa na cestu liečiteľa Kazimíra a jeho kúzelnej palice, ktorý bojuje s tajomným miasmem a hľadá rituál na vyliečenie svojej zranenej duše.
Novinka
35,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: NSW1374
Battle of Rebels – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Zem napadli mimozemšťania! Všetky národy sveta sa proti nečakanej invázii snažia bojovať novo zjednotenými armádami, avšak márne. Mimozemšťania sú oveľa vyspelejší a ich špičková technológia im umožňuje premieňať ľudí na krvilačné zombie. Čeľte vlnám nemŕtvych v multiplatformovej strieľačke Battle of Rebels určenej pre jedného i viacerých hráčov, ktorú môžete hrať z vlastného pohľadu aj z pohľadu tretej osoby.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: NSW1354
Biomutant – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčné a RPG, - postapokalyptické Kung-fu RPG v otvorenom svete s jedinečným systémom bojového umenia, kde môžete kombinovať kontaktný boj, streľbu a mutantské schopnosti
Novinka
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW1232
Your Dead Majesty – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia,
Novinka
37,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW818
TEVI – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: strieľačky a arkády, – TEVI je dvojrozmerná pixel-art skrolovacia metroidvanie, kladúci dôraz na frenetickú hrateľnosť plnú svištiacich projektilov a efektné prevádzanie komb. Využívajte zručne možností prepracovaného systému boja zblízka aj na diaľku svojej schopnosti rýchleho uhýbania sa nebezpečiu, mechanizmu na ochromovanie bossov a mnoho ďalších prvkov.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1390
Gigantosaurus: Dino Sports – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: NSW1386
Outer Wilds: Archaeologist Edition – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vitajte vo vesmírnom programe! Ste najnovším členom spoločnosti Outer Wilds Ventures, začínajúceho vesmírneho programu, ktorý hľadá odpovede na otázky v podivnej, neustále sa vyvíjajúcej slnečnej sústave. Planéty v hre Outer Wilds sú plné skrytých miest, ktoré sa s postupom času menia. Navštívte podzemné mesto, kým ho pohltí piesok, alebo preskúmajte povrch planéty, ktorý sa vám rozpadá pod nohami. Každé tajomstvo stráži nebezpečné prostredie a prírodné katastrofy.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: NSW1383
Jurassic Park Classic Games Collection – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Všetky tituly vychádzajú z rovnomenného populárneho filmu, ktorý svojim stvárnením oživenia dinosaurov a posolstvom príroda vs. veda uchvátil milióny ľudí. Toto vydanie obsahuje rad klasických titulov a pridáva do hier nové funkcie, vrátane stavov uložených na každú hru, nových herných máp a rôznych oprav, ktoré tieto tituly prenášajú do modernej éry hrania! Preskúmajte ostrov Isla Nublar v každom z týchto vydaní a znovu si vychutnajte vzrušenie a napätie historickej série. Hrajte za doktora Alana Granta alebo v niektorých vydaniach za veľciraptora, zbierajte vajcia, prežite nebezpečnú miestnu zver, obnovte napájanie parku, zbierajte nové zbrane a nakoniec utečte!
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1382
Wild Bastards – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v hre Wild Bastards od skúseného vývojárskeho tímu stojaceho za hrami Void Bastards a Card Hunter cestujte z planéty na planétu a pri tom rozširujte, spravujte a ovládajte tím trinástich vesmírnych písancov, z ktorých každý sa môže pochváliť jedinečnou zbraňou, unikátne špeciálne schopností a originálnym stromom zručností rozvíjajúcim jeho postavu; na jednotlivých planétach potom hromaďte korisť a púšťajte sa do šarvátok s miestnymi počas intenzívnych, komorne spracovaných prestreliek
Predp. cena
39,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: NSW1379
The Smurfs: Village Party – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: NSW1373
Hot Lap Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
39,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1353
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na Nintendo Switch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na Nintendo Switch recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií