AD květen univerzal Alzaboxy

Hry zo série Mass Effect

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Mass Effect je úspešná sci-fi videoherná séria, ktorú mnohí považujú za to najlepšie v kategórii akčných RPG. Hry Mass Effect vás pohltia príbehom, prepracovanými vedľajšími postavami, skvele vyzerajúcimi svetmi a hrateľnosťou poskytujúcou desiatky hodín zábavy. Chcete o svete Mass Effectu vedieť viac? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Mass Effect – RPG, adventúra, alebo snáď akčná strieľačka?

Keď vývojári štúdia BioWare v roku 2007 predstavili videohru Mass Effect 1, označili ju za akčné RPG, teda titul kombinujúci prvky akčných hier z pohľadu tretej osoby a RPG hier na hrdinov. V koži hlavného hrdinu či hrdinky si tak vyskúšate chaotické prestrelky, ale aj taktické presuny po bojisku či starostlivé levelovanie.


Mass Effect 3

Dialógy a morálka

Pokiaľ sú Mass Effect hry niečím typické, tak unikátnym systémom dialógov a morálky. Ako tri pôvodné diely, tak najnovšie Mass Effect: Andromeda totiž hráčom ponúka možnosť reagovať na herné udalosti niekoľkými rôznymi spôsobmi. Budete priateľský a vtipkujúci, alebo neľútostný a obávaný vodca? Voľba je len na vás.

i

Herné voľby ovplyvňujú morálku vašej postavy. V priebehu hry sa potom naskytne hneď niekoľko pre príbeh kľúčových situácií, v ktorých kladné alebo záporné morálne body využijete.

Mass Effect 1 – v roku 2183 sa nudiť nebudete

Mass Effect (Mass Effect 1) je prvá hra série, ktorá v roku 2007 vyšla na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Hráč sa ujíma role komandéra posádky vesmírnej lode SSV Normandy, ktorého úlohou nie je nič menšieho ako záchrana galaxie. Hra prináša prieskum planét, levelovania, voľný postup hlavnou dejovou linkou a rozmanité vedľajšie úlohy.

Zoznámte sa, veliteľ Shepard

V prvých troch hrách série Mass Effect sa ocitnete v koži dnes už legendárneho veliteľa Sheparda. Dokážete jeho/jej skúsenosti a váš herný um pretaviť na záchranu života v galaxii?


Mass Effect

Mass Effect 2 je úspešné pokračovanie

Mass Effect 2 z roku 2010 nadväzuje na udalosti prvého dielu. Hráči sa znova ujímajú role veliteľa Sheparda, na ktorého pleciach zase raz leží osud celej galaxie. Nová loď, noví parťáci, nové príbehy – Mass Effect 2 je podarené pokračovanie, ktoré vás zabaví na mnoho hodín.

Aby bolo pokračovanie príbehu čo najvernejšie, umožňuje Mass Effect 2 importovanie uložených herných pozícií z predchádzajúceho dielu.

Mass Effect 3 – vyústenie príbehu ako sa patrí

Mass Effect 3 uzatvára príbeh komandéra Sheparda (či komandérky Shepardovej) vo veľkom štýle. Znovu sa môžete tešiť na dych vyrážajúce akčné scény, šokujúce a príbeh ovplyvňujúce voľby a zábavnú hrateľnosť. Ponorte sa ešte raz do sveta Mass Effectu, pozdravte staré známe tváre a vydajte sa v ústrety osudu.


Mass Effect

Mass Effect 3 ako prvá hra série prináša aj hru pre viacerých hráčov (multiplayer).

Mass Effect: Andromeda – tak trochu iné pokračovanie

Mass Effect: Andromeda je štvrtý diel série, ktorý hráča stavia do úplne novej role. Namiesto záchrany domácej galaxie budete mať za úlohu preskúmať galaxiu Andromeda a nájsť pre ľudstvo nový domov. Vývojári stavili na herný engine Frostbite 3, ktorý prináša krásne, do detailu prepracované svety a plynulú akciu.

i

Podobne ako v predchádzajúcich dieloch aj Mass Effect: Andromeda vsádza na prieskum, levelovanie hlavnej postavy a slobodu pri rozhodovaní.

Stručný prehľad hier série Mass Effect

Pozrite sa na niekoľko zásadných parametrov pôvodných hier Mass Effect.


Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Mass Effect: Andromeda
Rok vydania 2007 2010 2012 2017
Platforma PC, PS3, Xbox 360 PC, PS3, Xbox 360 PC, MacOS, PS3, Xbox 360 PC, PS4, Xbox One
Engine Unreal Engine 3 Unreal Engine 3 Unreal Engine 3 Frostbite 3
Multiplayer Nie Nie Áno Áno
Príbehové DLC Bring Down the Sky
Pinnacle Station
Cerberus Nietwork
Normandy Crash Site
Zaeed – The Price of Revenge
Firewalker Pack
Kasumi – Stolen Memory
Overlord
Lair of the Shadow Broker
Arrival
From Ashes
Extended Cut
Leviathan
Omega
Citadel
Nie

Mass Effect: Legendary Edition – ultimátny herný zážitok

Chcete si užiť príbeh komandéra Sheparda v modernom spracovaní a vo vysokom rozlíšení? Stavte na edíciu Mass Effect: Legendary Edition, ktorá prináša celý rad vylepšení, vychytávok a modernizácií pre Mass Effect, Mass Effect 2 a Mass Effect 3. Súčasťou edície je aj nálož promo zbraní, DLC a ďalších doplnkov.


Mass Effect: Legendary Edition

Chcete o legendárnej edícii vedieť viac? Pozrite sa na článok Všetko o Mass Effect: Legendary Edition.

Mass Effect 5 – tešíme sa

Na konci roka 2020 naznačili vývojári z radov BioWare a EA pokračovanie série pracovne nazvanej jednoducho Mass Effect 5. Na bližšie informácie o príbehu, zasadení či postavách si budeme musieť počkať.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
8 položiek
4,0
Mass Effect: Andromeda (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Origin, žáner: akčný a RPG,
31 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002920
Mass Effect: Legendary Edition - Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Medzi ľudstvom a najväčšou hrozbou v jeho dejinách stojí jedna jediná osoba. Pripomeňte si legendu o kapitánovi Shepardovi/veliteľke Shepardovej z cenami ovenčenej trilógie Mass Effect. Zahŕňa základný obsah pre jedného hráča pre všetky tri hry a viac ako 40 položiek na prevzatie, s viac ako 100 hodinami obsahu, ktorý je celý prepojený v jednej ságe. Spoznajte úžasne bohatý a podrobný svet s ohromujúcimi vizuálnymi detailmi.
70,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1752
Mass Effect: Andromeda: Deluxe Upgrade – Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
9,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0659
1,0
Mass Effect 3 – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Origin, žáner: akčný a RPG,
12 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004994
Mass Effect 2 – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
20,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0585
5,0 12×
Mass Effect: Legendary Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – medzi ľudstvom a najväčšou hrozbou v jeho dejinách stojí jedna jediná osoba; pripomeňte si legendu o kapitánovi Shepardovi/veliteľke Shepardovej z cenami ovenčenej trilógie Mass Effect; zahŕňa základný obsah pre jedného hráča pre všetky tri hry a viac ako 40 položiek na stiahnutie, s viac ako 100 hodinami obsahu, ktorý je celý prepojený v jednej ságe; spoznajte úžasne bohatý a podrobný svet s ohromujúcimi vizuálnymi detailmi
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX971
5,0
Mass Effect: Legendary Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – medzi ľudstvom a najväčšou hrozbou v jeho dejinách stojí jedna jediná osoba; pripomeňte si legendu o kapitánovi Shepardovi/veliteľke Shepardovej z cenami ovenčenej trilógie Mass Effect; zahŕňa základný obsah pre jedného hráča pre všetky tri hry a viac ako 40 položiek na stiahnutie, s viac ako 100 hodinami obsahu, ktorý je celý prepojený v jednej ságe; spoznajte úžasne bohatý a podrobný svet s ohromujúcimi vizuálnymi detailmi
Kúpiť s kódom ALZADNI10 15,21 €
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0029
PowerA Enhanced Wired Controller – Mass Effect N7 – Xbox
Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, čierna farba
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PowerActxb17

Hry zo série Mass Effect

V kategórii Hry zo série Mass Effect máme práve teraz na Alza.sk celkom 8 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Mass Effect
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií