Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Predobjednávky hier na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(22)
PlayStation 4
(32)
Žáner
Akčný
(15)
RPG
(9)
Športový
(5)
Simulátor
(7)
Strieľačky
(2)
Textová lokalizácia
CS
(2)
EN
(32)
DE
(15)
Zvuková lokalizácia
EN
(32)
DE
(7)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Predobjednávky hier na PlayStation 4 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Predobjednávky hier na PlayStation 4 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Predobjednávky hier na PlayStation 4?

Ak si chcete zaobstarať Predobjednávky hier na PlayStation 4, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Predobjednávky hier na PlayStation 4

Hľadáte najlepšie Predobjednávky hier na PlayStation 4? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Predobjednávky hier na PlayStation 4

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Predobjednávky hier na PlayStation 4, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
32 položiek
5,0
Construction Simulator – Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vráťte sa do práce s vozovým parkom, ktorého veľkosť vás zrazí na kolená. Okrem značiek ako Caterpillar, CASE a BELL, ktoré už sú v sérii Construction Simulator ako doma, môžete si sadnúť za volant nových licencovaných strojov od partnerov ako DAF a Doosan – celkom ich je viac ako 70.
Predp. cena
31,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: MSX1350
Hotel Life – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
37,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1431
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1176
F1 24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predp. cena
69,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: MSX1578
Little Nightmares 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
51,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1538
Wrath: Aeon Of Ruin – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ste cudzinec, kedysi ste sa plavili po Bezvekom mori a teraz sa ocitáte na brehu umierajúceho sveta, z pohlcujúcej temnoty sa vynorí postava v bielom plášti, Pastier zablúdených duší, ktorý vám uloží ťažkú úlohu uloviť zostávajúcich strážcov Starého sveta, musíte sa vydať do rozľahlého šera a preskúmať starobylé rozvaliny, objaviť zabudnuté tajomstvá a bojovať proti hrôzam, ktoré sa tam skrývajú
Novinka
23,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: MSX1570
MotoGP 24: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a závodné, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
– Oficiálne majstrovstvá 2024 vo vašich rukách s novými funkciami, revnivou rivalitou a online súťažami. Naskočte na motorku, zdolajte každú prekážku na ceste a užite si oficiálny obsah najnovšej sezóny MotoGP. Či už ste ostrieľaný veterán, alebo ešte len začínate, MotoGP 24 vám dokáže predstaviť vzrušujúci zážitok.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 2. mája 2024
Objednávací kód: MSX1585
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
The Smurfs: Village Party – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: MSX1586
TopSpin 2K25 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Navštívte v TopSpin 2K25 niektoré z najzaujímavejších tenisových miest, od štyroch grandslamových šampionátov až po veľkolepé medzinárodné arény, ako sú Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour a Foro Italico. Precestujte svet ako začínajúci talent a staňte sa šampiónom Grand Slamu v MyCAREER a stretnite sa s najväčšími svetovými tenistami na turnajoch, ako sú Wimbledon, Roland-Garros, US Open a Australian Open.
Novinka
67,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: MSX1571
Tour de France 2024 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: MSX1587
Battle of Rebels – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Zem napadli mimozemšťania! Všetky národy sveta sa proti nečakanej invázii snažia bojovať novo zjednotenými armádami, avšak márne. Mimozemšťania sú oveľa vyspelejší a ich špičková technológia im umožňuje premieňať ľudí na krvilačné zombie. Čeľte vlnám nemŕtvych v multiplatformovej strieľačke Battle of Rebels určenej pre jedného i viacerých hráčov, ktorú môžete hrať z vlastného pohľadu aj z pohľadu tretej osoby.
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1576
Unknown 9: Awakening – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Si Haroona, kvestorka, ktorá sa narodila so schopnosťou vstupovať do tajomnej dimenzie, ktorá sa prekrýva s našou dimenziou a je známa iba pod názvom Zložka. Na svojej výprave za mocnými skrytými znalosťami sa Haroona naučí ovládať svoje jedinečné spojenie so Zložkou, ktorá jej umožňuje prenášať jej sily do nášho sveta. Taká moc však nezostane bez povšimnutia a Haroona sa rýchlo stane terčom odštiepeneckej frakcie, ktorá si hovorí Vzostupcovia a ktorá chce pomocou Zložky zmeniť beh ľudských dejín.
Novinka
49,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1588
Metafora: ReFantazio – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný,
Novinka
74,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1581
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – pripojte sa k Leonardovi, Raphaelovi, Donatellovi a Michelangelovi v tejto vzrušujúcej arkádovej ruvačke inšpirovanej hrou Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time. Prebojujte sa naprieč Coney Islandom, dimenziou X a ďalšími krajinami a porazte Foot Clan a svojho úhlavného nepriateľa Shreddera!
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 23. apríla 2024
Objednávací kód: MSX1580
Sand Land: Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – ponorte sa do púštneho sveta, kde ľudia aj démoni trpia extrémnym nedostatkom vody, hrajte za diabolského princa, Belzebuba, šerifa Rao a démona Zlodeja a sledujte, ako sa vydávajú na dobrodružnú výpravu za legendárnym prameňom ukrytým v púšti
Novinka
139,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: MSX1525ce
TopSpin 2K25: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Navštívte v TopSpin 2K25 niektoré z najzaujímavejších tenisových miest, od štyroch grandslamových šampionátov až po veľkolepé medzinárodné arény, ako sú Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour a Foro Italico. Precestujte svet ako začínajúci talent a staňte sa šampiónom Grand Slamu v MyCAREER a stretnite sa s najväčšími svetovými tenistami na turnajoch, ako sú Wimbledon, Roland-Garros, US Open a Australian Open.
Novinka
97,90 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: MSX1571de
VED – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – VED je príbehové RPG so strhujúco ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite. Hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou.
Novinka
23,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1569
Sociable Soccer 24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: MSX1567
Flashback 2 – Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra; – Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
Novinka
54,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1481
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
49,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1584
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1583
Sea of Stars – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: MSX1582
Sonic X Shadow Generations – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doposiaľ nevidenými schopnosťami a šikovnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1574
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?

Predobjednávky hier na PlayStation 4

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 4 máme práve teraz na Alza.sk celkom 32 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 4 recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií