Doručení zdarma Alzaboxy

Hry zo série Uncharted

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Uncharted je jednou z najpopulárnejších sérií na konzolách PlayStation. Akčná adventúra hraná z pohľadu tretej osoby sleduje dobrodružstvá Nathana Drakea, ktoré vezmú hráčov po celom svete od Indie cez Severnú Ameriku až po arabské púšte. Akčné pasáže strieda lezenie po starovekých ruinách, ale aj logické hádanky.

Pokračovať

Čo všetko ponúka séria Uncharted?

Uncharted sú akčné adventúry hrané z pohľadu tretej osoby, ktoré má už od roku 2007 na svedomí obľúbené štúdio Naughty Dog. Séria vychádza exkluzívne pre konzoly PlayStation a s výnimkou posledného dielu (Uncharted: The Lost Legacy) sleduje príbeh charizmatického hľadača pokladov Nathana Drakea. Nathan okrem akčných dobrodružstiev prežíva aj romániky so žurnalistkou Elenou Fisher a na výpravách ho sprevádza jeho priateľ Victor Sullivan.

i

Hoci je séria Uncharted zažitá ako jedna z najpopulárnejších PlayStation exkluzivít, Sony, rovnako ako s množstvom ďalších hier, povoľuje. Remaster 4. dielu a The Lost Legacy sa pod súhrnným názvom Uncharted: Legacy of Thieves Collection pozrie aj na PC.

Uncharted – hry, ktoré v sebe snúbia divokú akciu aj objavovanie prírody

Séria Uncharted dokáže efektívne striedať akčné pasáže založené na krytí sa za prekážkami s pokojnejšími fázami hry, ktoré sú zamerané na prieskum prostredia a riešenie hádaniek. Nathan so sebou vždy nosí poznámkový blok, kam si zapisuje všetky poznatky zo svojich ciest. Ten zároveň slúži hráčovi ako nápoveda pri riešení väčšiny rébusov postavených na logickom myslení. Typickou náplňou Uncharted hier je tiež šplhanie po všetkom možnom aj nemožnom.

Uncharted objavovanie

Prepracované prekonávanie prekážok robí objavovanie v sérii Uncharted neskutočne zábavným.

Okrem silného príbehu ponúka séria Uncharted aj multiplayer

Uncharted séria si vždy zakladala na silnom filmovom príbehu so zaujímavými zvratmi a skvele napísanými hlavnými aj vedľajšími postavami. Hoci je príbehová kampaň vždy hlavným spôsobom, ako hru hrať, od druhého dielu ponúka séria aj multiplayer, ktorý si najmä vďaka podarenej hrateľnosti získal veľkú obľubu.

i

Uncharted film

Vďaka obrovskej popularite si vyslúžila séria Uncharted film. Nathan Drake je tu stvárnený Tomom Hollandom, ktorého môžete poznať napríklad z úlohy Spidermana.

V jednotlivých dieloch Uncharted sa pozriete po celom svete

Prvé Uncharted nás zavedie do Severnej Ameriky, kam sa Nathan Drake vydáva s cieľom objaviť bájne El Dorado. V druhom diele sa dejisko presúva do Nepálu, kde je cieľom cesty stratené mesto Shambala. Cieľom Nathanovej výpravy v Uncharted 3: Drake's Deception je stratené mesto v arabskej púšti Rub al-Chálí. Zatiaľ posledné Nathanovo dobrodružstvo je zasadené do preslneného Karibiku.

V Uncharted: The Lost Legacy sa vžijete do úlohy Chloe Frazer

Najnovším dielom série je Uncharted: The Lost Legacy, ktoré vyšlo ako samostatné príbehové rozšírenie. Stretli sa v ňom osudy Nathanovej kolegyne Chloe Frazer, ktorú v hre ovládate, a Nadine Ross, pôvodne zloducha zo štvrtého dielu. Príbeh hry sa odohráva v Indii, kde sa táto dvojica vydáva nájsť kel hinduistického boha Ganéši. Za hrou stojí Naughty Dog, rovnako ako za zvyškom série a nejde o spin-off, ale skôr dovetok 4. dielu.

Uncharted Chloe Frazer

Hlavným protagonistom najnovšieho dielu Uncharted je Chloe Frazer, Nathanova kolegyňa.

Prehľad vydaných herných titulov série Uncharted

Séria hier Uncharted je, až na pár remasterov a dielov pre handheld konzoly, vyvíjaná štúdiom Naughty Dog. V priebehu roku 2022 Nathanove dobrodružstvo zažijete úplne po prvýkrát okrem PlayStation 5 aj na počítači.

Názov titulu Rok vydania Platforma
Uncharted: Drake's Fortune 2007 PlayStation 3
Uncharted 2: Among Thieves 2009 PlayStation 3
Uncharted 3: Drake's Deception 2011 PlayStation 3
Uncharted: Golden Abyss 2011 PlayStation Vita
Uncharted: Fight for Fortune 2012 PlayStation Vita
Uncharted: The Nathan Drake Collection 2015 PlayStation 4
Uncharted 4: A Thief's End 2016 PlayStation 4
Uncharted: The Lost Legacy 2017 PlayStation 4
Uncharted: Legacy of Thieves Collection 2022 PC, PlayStation 5
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a dobrodružný, – objavuj stratenú históriu s charizmatickými a súčasne osobnostne zložitými zlodejmi Nathanom Drakom a Chloe Frazerovou, ktorí so zmyslom pre zázraky cestujú po svete a prenasledujú neobyčajné dobrodružstvá a zabudnuté povesti.
19,90 €

3 položky
4,8 35×
Uncharted: Legacy of Thieves Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a dobrodružný, – objavuj stratenú históriu s charizmatickými a súčasne osobnostne zložitými zlodejmi Nathanom Drakom a Chloe Frazerovou, ktorí so zmyslom pre zázraky cestujú po svete a prenasledujú neobyčajné dobrodružstvá a zabudnuté povesti.
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PSV0190
Uncharted: Legacy of Thieves Collection – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky,
31 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005857
4,9 163×
Uncharted : The Nathan Drake Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – HD remake jednej z najlepších akčných sérií minulej generácie herných konzol, Uncharted Collection, obsahuje všetky tri diely zlepšených Uncharted hier v rozlíšení 1080P a 60FPS
Zľavnené -55 %
7,99 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX183
hry na PS4Najlepšie hry na PS4 v roku 2019 Konzola od spoločnosti SONY podľa všetkého vyhrala súboj o najlepšie herné zariadenie súčasnosti. Vo chvíli, keď sa ohlásila nová generácia prístrojov, dosahuje PS4 vrchol svojho životného cyklu, čo sa neprejavuje podporou multiplatformových titulov, ale predovšetkým...
Najnovšie pokračovanie slávnej dobrodružnej série štúdia Naughty Dog, tentoraz bez Nathana Drakea v hlavnej úlohe. Uncharted: The Lost Legacy ohromí krásnou grafikou a level dizajnom, dynamickou akciou v otvorenom svete Západného Ghátu a sympatickými postavami. Vyraziť...

Hry zo série Uncharted

V kategórii Hry zo série Uncharted máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Hry zo série Uncharted – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Uncharted Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Uncharted Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Uncharted Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Uncharted recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií