Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Brúsky na vrtáky recenzie a testy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Alza Test radí brúsky na vrtáky na základe používateľských recenzií a ďalších dát

Alza Test Hodnotenie
Alza Test Návštevnosť
Alza Test Reklamovanosť
Alza Test Predajnosť
Alza Test Akciová cena

Brúsky na vrtáky – výsledok testu

Výsledkom sú brúsky na vrtáky v niekoľkých cenových hladinách:

Čo je to Alza test

Stovky kategórií, tisíce výrobkov, milióny podrobností a používateľských recenzií na brúsky na vrtáky. Ako sa v tom všetkom zorientovať? Vyskúšajte náš Alza Test, ktorý zaručuje objektívny výber na základe zákazníckych skúseností. Údaje, na základe ktorých brúsky na vrtáky radí, vychádzajú čisto z dát a spätnej väzby skutočných ľudí, ktorí produkty zakúpili.

2 položky
VOREL Ostrič vrtákov 3 – 16 mm 230 V 70 W (1600 ot./min)
Ostrič – na oceľové vrtáky, prvý ostrič je na vrtáky s priemerom 3 – 10 mm, druhý ostrič je na vrtáky s priemerom 8 – 16 mm, príkon 70W, otáčky 1600/min.
42,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CMP2954
3,23 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: WSaaa0128
BoschNáradie Bosch Professional uspokojí nielen remeselníkov Značka Bosch Professional zahŕňa náradie a príslušenstvo pre profesionálov a remeselníkov. Po všetkých stránkach je pripravené na zvýšenú záťaž a každodenné používanie. Že vás remeslo neživí, a napriek tomu držíte brúsku, vŕtačku či aku skrutkovač v ruke niekoľkokrát...
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné brúsky na vrtáky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie brúsky na vrtáky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie brúsky na vrtáky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii brúsky na vrtáky recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií