AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Archív - Solinátory do bazéna

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Solinátory do bazéna predstavujú revolúciu v starostlivosti o bazénovú vodu. Tieto inovatívne systémy vám umožňujú užívať si bazén bez použitia chlóru, čo znamená koniec podráždenej kože aj očí a nepríjemného chlórového zápachu. Solinátor do bazéna je ekologické, účinné a výhodné riešenie na udržanie vody v bazéne čisté a bezpečné. Čítajte ďalej a presvedčte sa sami.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,5
BESTWAY Flowclear Chlorinator
Solinátor – 120W, 220–240V, min. prietok 3.028l/h, 1 set adaptérov, 3-in-1 test pásky
Predaj skončil
Objednávací kód: BEWAY01e7
hobbyAko si čo najlepšie užiť leto na chate? Chatárčenie a chalupárčenie je v posledných rokoch opäť v kurze a ponúka veľa možností, ako uplatniť svoje záujmy aj záľuby. Či už je to starostlivosť o záhradu, športové vyžitie alebo priateľské stretnutia v príjemnom prostredí. Vytvorte si tiež z vašej chalupy miesto,...
Starostlivosť o bazén a vírivku je dôležitá. Len v čistom a dobre ošetrenom bazéne si kúpanie skutočne vychutnáte. S tými patričnými pomôckami a skúsenosťami na tom navyše nie je nič zložité.
Nadzemný bazén je ideálnym doplnkom na vašu záhradu v období teplých letných dní. Ponúkne vám osviežujúce ochladenie a je skvelým miestom na prevádzkovanie vodných aktivít a vonkajšiu relaxáciu. V našom článku vám poradíme s výberom vhodného záhradného bazéna aj...
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií