Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Malé detské stoličky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Malé detské stoličky sú navrhnuté tak, aby vyhovovali postave detí a zároveň spĺňali ich potreby v rôznych životných situáciách. Či je to posedenie pri stole, v kúpeľni pri umývadle, alebo jednoducho len miesto, kde môžu sedieť a hrať sa. Čítajte ďalej a dozviete sa, aká malá detská stolička je najvhodnejšia. 

Pokračovať

Na čo môže poslúžiť malá detská stolička?

Či už bude vašou voľbou malá detská stolička, ktorá bude zodpovedať vášmu interiéru, alebo potrebujete niečo praktické a funkčné, ponuka je tak rozmanitá, že si každý vyberie. Existujú stoličky pre deti pre všetky špecifické potreby vašich najmenších už od škôlky:

  • Malá detská stolička do kúpeľne a k umývadlu pomáha deťom dosiahnuť na umývadlo a zároveň poskytuje stabilné miesto na sedenie počas kúpania.
  • Detská stolička do kuchyne umožní deťom byť na jednej úrovni s kuchynským pultom, čo je skvelé, pokiaľ chcú pomáhať pri varení.
  • Malá detská stolička na kŕmenie alebo detská jedálenská stolička je navrhnutá tak, aby bola stabilná a bezpečná, s vhodnou výškou pre jedálenský stôl.

Detská skladacia stolička je ideálna pre rodiny, ktoré cestujú alebo potrebujú ušetriť trochu miesta.

Drevená alebo plastová malá detská stolička?

Drevená malá detská stolička má tradičný a často rustikálny vzhľad. Je odolná a ľahko sa čistí, čo ju robí ideálnou voľbou na dlhodobé použitie. Na druhú stranu plastová malá detská stolička je ľahká, často skladacia a je možné ju ľahko prenášať a skladovať. Okrem toho môže byť ponúkaná v širšej škále farieb a dizajnov.


Malá detská stolička drevená
Drevená malá detská stolička s motívom

Malá detská stolička plastová
Plastová malá detská stolička jednofarebná

Hravá malá detská stolička, ktorá neomrzí

Detičky milujú farby a vzory. Zelená malá detská stolička s motívom zvierat alebo modrá s obrazom lode môže očariť vašich najmenších a urobiť z jedla alebo kúpania zábavnejší zážitok. Čierna detská stolička s traktorom či hnedá s autom je zase ideálna pre malých milovníkov strojov.

i

Malé detské stoličky do kúpeľne či do kuchyne majú najčastejšie 25 cm na výšku, šírku aj do hĺbky a unesú až 150 kg. Sú preto ideálne na umývadlo aj ku kuchynskej linke pre deti od 2 rokov. Svoje uplatnenie však nájdu aj v detskej izbičke až do dospievania.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Tontarelli Stolička Dumbo LARGE sivá - Stolička Varianty
5,0 11×
Tontarelli Stolička Dumbo LARGE sivá
Stolička - materiál konštrukcie: plast, materiál sedáka: plast, nosnosť: 150 kg, rozmery stoličky: 24×38×30 cm (V׊×H), hmotnosť: 2 kg, 1 ks v balení, sivá farba
Kúpiť s kódom ALZADNI10 8,01 €
8,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TONST940

Malé detské stoličky

V kategórii Malé detské stoličky máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Malé detské stoličky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné malé detské stoličky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie malé detské stoličky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii malé detské stoličky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií