AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Matrace

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Rozmer
90 × 200 cm
(75)
60 × 120 cm
(55)
160 × 200 cm
(49)
140 × 200 cm
(48)
80 × 200 cm
(40)
Šírka
25 cm
200 cm
-
Dĺžka
70 cm
203 cm
-
Výška
3 cm
25 cm
-
Typ postele
Dvojlôžko
(99)
Jednolôžko
(156)
Detská postieľka
(62)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vhodne zvolené matrace na posteľ sú alfou a omegou kvalitného, zdravého a dostatočne dlhého spánku. Pokiaľ zvolíte matrac správne, môžete si uľaviť od bolesti chrbta aj kĺbov, a navyše sa kráľovsky vyspíte. Pri výbere dbajte na tvrdosť, materiál, rozmery či kompatibilitu s vaším roštom. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať

Matrace na posteľ – prečo je správny výber taký dôležitý?

Pre zdravý, pohodlný, kvalitný a dostatočne dlhý spánok nie je taká dôležitá samotná posteľ, ale predovšetkým vhodne zvolený matrac. Pokiaľ trafíte ten správny, rýchlo si uľavíte od bolesti chrbta a kĺbov, a navyše budete spať ako v bavlnke. Ak vyberáte matrace na posteľ, vždy zohľadnite potreby jednotlivca, nie rodiny ako celku.

Matrace

Prvý krok pri výbere: Najdôležitejšia je tvrdosť, ktorou matrace na posteľ disponujú

Pri výbere je najdôležitejším parametrom tvrdosť (niekedy aj tuhosť), ktorým matrace na posteľ disponujú. Tá sa vo väčšine prípadov rozdeľuje do 4 až 5 kategórií podľa konkrétneho výrobcu, a to od extra mäkkej po extra tvrdú.

Matrace na posteľ – tvrdosť podľa hmotnosti

Ak vyberáte matrace na posteľ, konkrétnu tvrdosť matraca voľte podľa telesnej hmotnosti daného človeka. Všeobecne ľudia s nižšou hmotnosťou ocenia skôr mäkší matrac na posteľ. Naopak ľuďom s vyššou hmotnosťou poskytne lepšiu oporu tvrdý matrac do postele.

Väčšinou platí, že seniori a ženy skôr preferujú mäkšie matrace do postele, muži potom volia prevažne tvrdšie varianty. Za zlatý stred sa považuje stredne tvrdý matrac na posteľ, ktorý je kompromisom pre obe strany.

Symbol Stupeň tvrdosti Vlastnosti daných matracov Cieľová skupina Hmotnosť osoby
T1 Veľmi mäkký Sú elastické, prispôsobivé, zabraňujú vzniku preležanín a uvoľňujú svalstvo. Seniori a osoby trpiace bolesťami kĺbov Do 60 kg
T2 Mäkký Sú tiež elastické, dobre sa prispôsobujú a poskytujú telu lepšiu oporu. Ženy 50 až 80 kg
T3 Stredne tvrdý Sú dobrou voľbou pre tých, ktorí potrebujú dostatočnú oporu chrbtice. Muži, mladšie osoby a deti 70 až 110 kg
T4 Tvrdý Sú veľmi odolné a pevné, avšak nevhodné pre osoby s nízkou hmotnosťou. Osoby s vyššou hmotnosťou 90 až 130 kg
T5 Veľmi tvrdý Sú extrémne tvrdé, a tak je lepšie si ich radšej vyskúšať vo všetkých polohách. Muži a osoby s vysokou hmotnosťou Nad 130 kg

Tvrdosť matraca podľa 3 najčastejších polôh pri spánku

Okrem hmotnosti má na výber tvrdosti matraca vplyv aj to, v akej polohe najčastejšie spíte.

  1. Ak spíte skôr na boku, je pre vás optimálny mäkký až stredne tvrdý matrac na posteľ, ktorý sa pekne prispôsobí telu.
  2. Ak spíte prevažne na bruchu, oceníte stredne tvrdé až tvrdé matrace na posteľ, ktoré telo zaistia v rovnej polohe.
  3. Je vašou obľúbenou polohou spánok na chrbte? Potom zvoľte jednoznačne tvrdý matrac, ktorý podoprie chrbticu.

i

Existujú aj obojstranné matrace na posteľ, ktoré majú na každej strane odlišnú tvrdosť – môžete si teda zvoliť vždy aktuálne ten, ktorý vám práve vyhovuje.

Z akých materiálov sa najčastejšie vyrábajú matrace na posteľ?

Matrace na posteľ sa okrem tuhosti líšia aj materiálom. Čím sú jednotlivé typy špeciálne?

  • Latexový matrac na posteľ je skôr mäkký, a tak sa dobre prispôsobí tvaru tela. Často sa pre lepšiu tuhosť prekladá kokosovými vláknami či penou – kvôli prírodným materiálom je však menej priedušný.
  • Pružinové matrace na posteľ neboli príliš obľúbené, avšak dnes sú už veľmi pružné a dokážu sa prispôsobiť telu – na tlačenie pružín do chrbta zabudnite. Sú vysoko priedušné a bývajú skôr mäkšie.
    • Taštičkové matrace do postele predstavujú vylepšený pružinový variant, pretože má každá pružina samostatné puzdro (taštičku), ktorá napomáha lepšiemu rozloženiu hmotnosti.
  • Penové matrace sa vyrábajú z rôznych druhov pien, z ktorých každý má trochu iné vlastnosti, a tak si zo širokého spektra rôznych typov vyberie každý.
    • Molitan sa už tak často nepoužíva, pretože nemá také dobré vlastnosti ako iné materiály, avšak je dobre prispôsobivý, ľahký a dá sa s ním veľmi ľahko manipulovať.
    • PUR pena patrí k najobľúbenejším, pretože môže mať rôznu tvrdosť, je elastická a má dlhú životnosť. Bez obáv ju môžu využívať aj ľudia s vyššou hmotnosťou.
    • HR (studená) pena máva väčšie póry, vďaka čomu je oveľa priedušnejšia – odvádza teda lepšie teplo a vďaka obmedzenosti roztočov je vhodná aj pre alergikov.
    • Lenivá (pamäťová) pena je vhodná pre všetkých, ktorí trpia bolesťami chrbta, alebo má sklony k otlačeninám, pretože sa dobre prispôsobuje telu – kontaktom s ním mäkne.
  • Sendvičový matrac do postele býva tvorený, ako už je z názvu zrejmé, z niekoľkých rôznych materiálov, čím sa zvyšuje jeho životnosť a celkové pohodlie. Väčšinou ide o kombináciu rôznych pien.
  • Gélové matrace do postele sú vyhotovené z HR či pamäťovej peny – obsahujú navyše gélové časti, ktoré stimulujú rôzne body v tele, a tak pomáhajú uvoľniť svalstvo. Tuhosť sa v každom bode líši.
  • Nafukovacie matrace sú ideálne nielen na dovolenku v kempe či na chate, ale aj v prípade, že chcete mať doma ďalší priestor na prespanie pre návštevy. Sú k dispozícii v jednolôžkovom aj dvojlôžkovom vyhotovení.

Latexový matrac
Latexový matrac

Taštičkový matrac
Taštičkový matrac

Penový matrac
Penový matrac

Nafukovací matrac
Nafukovací matrac

i

Trpíte zdravotnými problémami? Potom voľte špeciálne matrace na posteľ

Môžete zvoliť zdravotné matrace na posteľ majúce certifikát, vďaka ktorému si môžete byť istí, že si doprajete zdravý spánok. Ortopedické zasa zaručia, že vaša chrbtica bude mať stabilnú oporu. Antialergický matrac do postele potom ocenia alergici či astmatici.

Kvalitné matrace na posteľ by mali mať aj vhodný poťah – vyberte si jeden zo 4 druhov

Poťah plní niekoľko funkcií: oddeľuje jadro od tela osoby, má estetickú funkciu a udržuje matrac v čistote. V ideálnom prípade by mal byť poťah snímateľný – tým predĺžite životnosť. Kvalitné matrace na posteľ mávajú poťahy s vysokou gramážou, ktorá zaručuje najmä odolnosť voči rôznym vonkajším vplyvom.

  1. Bavlnené poťahy sú pevné, odolné, vhodné pre alergikov a dajú sa bez problémov vyvárať.
  2. Poťahy MicroActiv dobre odvádzajú vlhkosť, majú dlhú životnosť a aktívne ničia plesne a baktérie.
  3. Poťahy z Aloe Vera výborne bránia zápachu, absorbujú vlhkosť a chránia pred mikroorganizmami.
  4. Poťahy z Lyocellu sú prírodné a hodvábne lesklé a pýšia sa savosťou, odolnosťou a pevnosťou.

Chrániče na matrac nie sú to isté čo poťahy – poťah je vždy súčasťou matraca, chránič je naopak niečo navyše a slúži primárne na ochranu pred vonkajšími vplyvmi.

Nejeden matrac na posteľ disponuje zónami

Zónový matrac na posteľ je rozdelený na zóny, z ktorých každá má rozdielnu tvrdosť, a teda poskytuje aj inú oporu. Všeobecne platí, že čím viac má zón, tým je kvalitnejší – maximálny počet zón je 7 (najlepšie odstupňované prechody), potom 5 (spevnenie pod telom, ramenami a kolenami) a 3 (spevnenie len uprostred).

Ako je to s rozmermi, ktoré matrace na posteľ majú? Dôležitá je šírka, dĺžka, ale aj výška

Matrace na posteľ by mali byť aspoň o 20 – 25 cm dlhšie, než je výška človeka. Všeobecne však vyberajte rozmery predovšetkým podľa samotnej postele – pre klasické jednolôžko je šírka 90 cm, pri manželských posteliach to však môže byť aj 80 cm. Za optimálnu výšku sa považuje cca 15 cm, avšak pre seniorov je minimum 20 cm. Najčastejšie sú:

  • Matrace 90 × 200 cm,
  • matrace 120 × 200 cm,
  • matrace 140 × 200 cm,
  • matrace 160 × 200 cm,
  • matrace 180 × 200 cm.

Často sa využíva aj predĺžená dĺžka matraca 220 cm, ktorá pasuje do postele rovnakej dĺžky. Tento rozmer je ideálny pre vyššie osoby, ktoré chcú mať v posteli aj nejaké centimetre navyše.

Matrac na posteľ – nosnosť nepodceňujte

Optimálna nosnosť závisí od hmotnosti spiaceho, avšak vždy myslite na rezervu – nikdy neviete, ako sa zmení vaša hmotnosť, alebo kto u vás v posteli bude spať. Bežne sa nosnosť pohybuje od 50 do 200 kg.

Pre seniorov či deti vyberajte matrac na posteľ starostlivo

Niektorým skupinám ľudí by ste mali vyberať matrac na posteľ starostlivejšie.

  • Seniorom vyberajte matrace na posteľ s ohľadom na ich zdravotný stav a prípadné budúce obmedzenia. Matrac do postele by mal byť čo najvyšší – hrana by mala siahať po zadok človeka. Vyberajte skôr mäkšie kúsky.
  • Detský matrac na posteľ býva skôr tvrdší, pretože detské telo potrebuje v jeho vývoji dostatočnú oporu. To isté platí pre matrace do postieľky, ktoré hrajú vo vývoji dojčiat dôležitú úlohu.

Matrace musia byť kompatibilné so zvoleným roštom

Nie všetky matrace sú vhodné na každý rošt, a tak pri výbere dbajte na to, aby medzi nimi bola kompatibilita.


Lamelový polohovací rošt Lamelový nepolohovací rošt Pevná doska Pevný rošt
Latexové matrace
Penové matrace
Pružinové matrace

Prinášame vám 3 tipy na záver

Na záver si prečítajte niekoľko tipov.

  1. Ideálny čas na obmenu matraca je približne 7 rokov.
  2. Pravidelne matrac vetrajte a otáčajte – predĺžite tým jeho životnosť.
  3. Mali by ste tiež dbať o čistú posteľnú bielizeň vrátane poťahov a chráničov matraca.

i

Na občasné prespanie, do kempu či stanu sa môžu hodiť aj skladacie matrace, ktoré môžete jednoducho prenášať z miesta na miesto, navyše väčšinou v praktickej taške.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 6 cm, materiál PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, molitanový, materiál poťahu bavlna
-19 %
25,90 €
20,90 €

2.
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 8 cm, materiál kokosové vlákna, polyester, PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, antibakteriálny, obojstranný, vhodný pre alergikov, prírodný
36,90 €

3.
Matrace ECOSLEEP 80 × 200 Na sklade 2 ks
Matrac – 80 × 200 cm, výška 17 cm, materiál PUR pena, ortopedický, stredne tuhý, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný pre alergikov, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 5 ortopedických zón, nosnosť 120 kg
112,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
351 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,6 18×
COSING Skladací matrac 6 cm – Hviezdy
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 6 cm, materiál PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, molitanový, materiál poťahu bavlna
Kúpiť s kódom ALZADNI10 18,81 €
Zľavnené -19 %
20,90 € 25,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: BABY10679
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,6 11×
CAPPA matrac 7-zónový EMILY 24 cm, tuhosť H3, 140 × 200 cm
Matrac – 140 × 200 cm, výška 24 cm, materiál PUR pena, z pamäťovej peny, ortopedický, stredne tuhý, rovný, s prateľným poťahom, obojstranný, priedušný, vhodný podklad: nepolohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, 7 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
219,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CAPPA008
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,6 11×
CAPPA Matrac 7-zónová EMILY 24 cm, tuhosť H3, 180 × 200 cm
Matrac – 180 × 200 cm, výška 24 cm, materiál PUR pena, ortopedický, stredne tuhý, rovný, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný podklad: nepolohovací lamelový rošt, pre dvojlôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 7 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
279,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CAPPA010
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
BELIANI JOY hypoalergénny latexový 90 × 200 cm
Matrac – 90 × 200 cm, výška 25 cm, stredne tuhý, pre jednolôžko, latexový, materiál poťahu polyester, nosnosť 500 kg
414,49 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SaCost3986
4,6 11×
CAPPA Matrac 7-zónový EMILY 24 cm, 90 × 200 cm
Matrac – 90 × 200 cm, výška 24 cm, materiál PUR pena, ortopedický, stredne tuhý, rovný, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný podklad: nepolohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 7 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
Zľavnené -4 %
134,90 € 139,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CAPPA005
4,6 11×
CAPPA Matrac 7-zónová EMILY 24 cm, tuhosť H3, 80 × 200 cm
Matrac – 80 × 200 cm, výška 24 cm, materiál PUR pena, ortopedický, stredne tuhý, rovný, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný podklad: nepolohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 7 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
124,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CAPPA004
4,9 16×
Candide Essential
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 10 cm, materiál PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, antibakteriálny, materiál poťahu polyester
68,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY5327
4,9 19×
Petite & Mars Coco Dream 120 × 60 × 8 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 8 cm, materiál kokosové vlákna, polyester, PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, antibakteriálny, obojstranný, vhodný pre alergikov, prírodný
Kúpiť s kódom ALZADNI15 31,37 €
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY4998
4,8 10×
COSING Matrac kokos – molitan – kokos 8 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 8 cm, materiál kokosové vlákna, PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, obojstranný, priedušný, vhodný pre alergikov, molitanový, materiál poťahu bavlna
Kúpiť s kódom ALZADNI10 32,31 €
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY10677
COSING Molitanový matrac – sivý - Matrac
Varianty
4,6 11×
COSING Molitanový matrac – sivý
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 7 cm, materiál PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, molitanový, materiál poťahu bavlna
Zľavnené -8 %
21,90 € 23,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BABY10676
COSING Molitanový matrac – modrý - Matrac
Varianty
4,6 11×
COSING Molitanový matrac – modrý
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 7 cm, materiál PUR pena, rovný, s prateľným poťahom, molitanový, materiál poťahu bavlna
Kúpiť s kódom ALZADNI15 16,07 €
Zľavnené -21 %
18,90 € 23,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY10675
5,0
COSING Matrac pohánka – molitan – kokos 8 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 8 cm, materiál kokosové vlákna, pohánka, PUR pena, rovný, priedušný, vhodný pre alergikov, molitanový, materiál poťahu bavlna
Kúpiť s kódom ALZADNI10 28,71 €
Zľavnené -9 %
31,90 € 34,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY10678
Sensillo skladací matrac do postieľky Pierka 120 × 60 cm - Matrac Varianty
4,5 14×
Sensillo skladací matrac do postieľky Pierka 120 × 60 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 5 cm, skladací, materiál, rovný, s prateľným poťahom, molitanový, materiál poťahu bavlna
29,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY169799
4,6 13×
Matrace ECOSLEEP 90 × 200
Matrac – 90 × 200 cm, výška 17 cm, materiál PUR pena, ortopedický, stredne tuhý, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný pre alergikov, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 5 ortopedických zón, nosnosť 120 kg
112,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: Mater01
5,0
Matrac TARTEA T3 90 × 200 roll
Matrac – 90 × 200 cm, výška 20 cm, zdravotný, materiál HR pena, ortopedický, stredne tuhý, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný pre alergikov, pre jednolôžko, materiál poťahu polyester, 3 ortopedické zóny, nosnosť 125 kg
159,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: Mater14
Sensillo skladací matrac do postieľky, Les 120 × 60 cm - Matrac Varianty
4,5 14×
Sensillo skladací matrac do postieľky, Les 120 × 60 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 5 cm, skladací, materiál bavlna, rovný, s prateľným poťahom, materiál poťahu bavlna
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY169797
5,0
Matrac VISCO PARTNER 90 × 200
Matrac – 90 × 200 cm, výška 18 cm, materiál pamäťová pena, PUR pena, ortopedický, stredne tuhý, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 5 ortopedických zón, nosnosť 120 kg
156,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: Mater28
3,9
Matrace Happy V 18 160 × 200 cm
Matrac – 160 × 200 cm, výška 18 cm, materiál pamäťová pena, z pamäťovej peny, ortopedický, stredne tuhý, rovný, s prateľným poťahom, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre dvojlôžko, materiál poťahu polyester, 1 ortopedická zóna, nosnosť 110 kg
199,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: Beret20
5,0
Matrac ZONCA 90 × 200
Matrac – 90 × 200 cm, výška 18 cm, ortopedický, stredne tuhý, s masážnou profiláciou, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 7 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
119,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: Mater05
4,8
BABYMATEX Matrac Carpathia 120 × 60 × 10 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 10 cm, materiál PUR pena, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, priedušný
48,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAkc01277
5,0
Vapeks, Matrac Tamara 90 × 200 × 23 cm penový
Matrac – 90 × 200 cm, výška 23 cm, materiál PUR pena, ortopedický, tuhý, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný pre alergikov, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, molitanový, materiál poťahu polyester, 7 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
Kúpiť s kódom ALZADNI20 151,12 €
188,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTRtop0405
3,7
Matrace PROFIL LUX 80 × 200
Matrac – 80 × 200 cm, výška 18 cm, materiál PUR pena, RE pena, ortopedický, stredne tuhý, s masážnou profiláciou, s prateľným poťahom, obojstranný, vhodný podklad: polohovací lamelový rošt, pre jednolôžko, sendvičový, materiál poťahu polyester, 5 ortopedických zón, nosnosť 130 kg
119,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: Mater41
Sensillo skladací matrac do postieľky, Lapač snov 120 × 60 cm - Matrac Varianty
4,5 14×
Sensillo skladací matrac do postieľky, Lapač snov 120 × 60 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 5 cm, skladací, materiál bavlna, rovný, s prateľným poťahom, materiál poťahu bavlna
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY169796
Sensillo skladací matrac do postieľky Líška a zajačik 120 × 60 cm - Matrac Varianty
4,5 14×
Sensillo skladací matrac do postieľky Líška a zajačik 120 × 60 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 5 cm, skladací, materiál bavlna, rovný, s prateľným poťahom, materiál poťahu bavlna
39,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY169798

Matrace

Matrace

V kategórii Matrace máme práve teraz na Alza.sk celkom 351 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné matrace Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie matrace Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie matrace Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii matrace recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií