AP+ nový vizuál Aplikace

pH plus

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Správne použitie pH plus zaisťuje, že voda v bazéne zostane kryštalicky čistá, bezpečná a príjemná pre všetkých kúpajúcich sa. Kontrolou hodnôt pH a udržiavaním vody v ideálnom stave je možné dosiahnuť najlepšie možné podmienky pre bazén, minimalizovať potrebu údržby a maximálne využiť radosť z plávania. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať

Ako funguje pH plus?

pH plus je chemický prípravok, ktorý sa používa na zvýšenie úrovne pH vody v bazéne. Optimalizácia úrovne pH je nesmierne dôležitá, pretože príliš kyslá voda môže poškodiť zariadenie bazéna a byť nepríjemná pre kúpajúcich sa. pH plus do bazéna je ideálnou voľbou na dosiahnutie a udržanie správnej hodnoty pH v bazénovej vode, čo zvyšuje účinnosť ostatných čistiacich a dezinfekčných prípravkov.

Dávkovanie pH plus pre perfektné výsledky

Dávkovanie pH plus je pre čistý a zdravý bazén kľúčové. Je dôležité pravidelne kontrolovať úroveň pH, aby bolo možné prispôsobiť dávkovanie podľa potreby a udržiavať vodu v bezpečnom a príjemnom stave.

i

Mať správnu úroveň pH v bazéne prináša mnoho výhod. Optimalizácia pH zlepšuje účinnosť chlóru, chráni zariadenia a povrchy bazéna pred koróziou a usadzovaním a minimalizuje riziko podráždenia kože a očí. Okrem toho, správna úroveň pH zaistí, že voda v bazéne je priezračná a čistá, čo zvyšuje vizuálnu príťažlivosť bazéna.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Regulátor pH – vhodný na bazény a vírivky, regulácia pH, hmotnosť 1,8kg
8,90 €

2 položky
4,9 12×
MARIMEX Chémia bazénová pH plus1,8 kg
Regulátor pH – vhodný na bazény a vírivky, regulácia pH, hmotnosť 1,8kg
8,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MARBA170
3,0
MARIMEX Chemie bazénová SPA pH plus 0,4kg
Regulátor pH prípravok na zvýšenie hodnoty pH vody vo vírivej vani. Vzhľad a zloženie: Jemný prášok bielej farby. Obsahuje uhličitan sodný (100 %), indexové číslo: 011-005-00-2. Slúži na zvýšenie hodnoty pH vo vírivej vani. Voda na kúpanie má mať hodnotu pH v rozmedzí 6,8 – 7,2, v tomto rozsahu je zaručené najúčinnejšie pôsobenie kyslíkových prípravkov bez vedľajších vplyvov.
Cenová bomba
2,90 € Ušetríte 0,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MRMV18144

pH plus

V kategórii pH plus máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

pH plus – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pH plus
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií