AlzaBoxy Q1 PET

Detské fotoalbumy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Štýl
Pre deti
(2)
Zvieratá
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Detský fotoalbum je dôležitou súčasťou narodenia dieťaťa. Každý rodič chce mať na pamiatku fotky svojho novonarodeného bábätka. Prvý album pre bábätko je tak skvelou voľbou pre všetkých, ktorí majú radi starý spôsob uchovávania fotiek a preferujú ho pred sociálnymi sieťami. Ako vybrať správny? Čítajte ďalej. 

Pokračovať

Detský fotoalbum má rôzny počet strán

Detský fotoalbum na fotky pre deti ponúka rôzny počet strán. Vybrať si môžete album s 20 stranami, ale aj s 60. Všetko záleží na tom, koľko fotiek do albumu budete chcieť umiestniť. Väčšinou platí, že čím viac strán album má, tým viac fotiek sa do neho zmestí. Záleží však aj na veľkosti daných fotografií.

i

Detský fotoalbum na 500 fotiek bude mať cez 60 strán. Ak vám bude stačiť album na 250 fotiek, vyberte si album so zhruba 25 stranami. Veľký detský album na fotky však môže mať väčšie rozmery, ale menší počet strán. Vďaka tomu sa vám do neho zmestí viac fotografií.

Vyberte si fotoalbumy pre bábätká podľa rozmeru fotografií

Fotoalbumy pre bábätká môžu byť vyrobené na rôzne rozmery fotografií. Najčastejší je detský fotoalbum 10 x 15 cm alebo 13 x 18 cm. Väčšina fotoalbumov je však prispôsobená na viacero formátov fotiek. Vložiť do nich preto môžete aj fotografie v rozmeroch 9 x 13 cm alebo 10 x 18 cm. Vopred si však tieto parametre skontrolujte.

Detský fotoalbum s menom – kniha

Fotografovanie bábätka je skvelý spôsob, ako si udržať spomienky na to, keď bolo ešte malé. Kniha na fotke vám ich uchová pokope.

Zasúvací alebo samolepiaci fotoalbum pre bábätko?

Fotoalbum pre bábätko ponúka rôzne spôsoby na umiestňovanie fotiek. Zasúvací detský album na fotky je jednoduchý a najpoužívanejší. Zaobstarať si však môžete aj samolepiaci fotoalbum pre deti či album na rožky.

  • Detský zasúvací fotoalbum je najbežnejší. Fotografie iba zasuniete do priehľadnej fólie.
  • Samolepiace fotoalbumy pre bábätká sú vybavené samolepiacimi stránkami, kam fotografie nalepíte.
  • Detský album na fotorožky funguje tak, že do vopred vytvorených rohov fotografiu zasuniete.

i

Zasúvacie detské fotoalbumy a albumy s ružičkami majú výhodu v tom, že fotografie môžete kedykoľvek vymeniť a premiestniť. To bohužiaľ u samolepiacich albumov nemožno. U nich však zase máte istotu, že z ich fotografie nevypadnú.

Vyberte si aj štýl a farbu pre detské fotoalbumy

Detské fotoalbumy ponúkajú niekoľko štýlov, obrázkov a farieb. Nemáte však žiadnu predstavu, ako vybrať fotoalbum pre bábätko? Chlapček si zamiluje modrú farbu, pre dievčatká sa potom odporúča farba ružová. V ponuke však nájdete nespočetné množstvo farieb od žltej, zelenej až po hnedú či čiernu.

Niektorý fotoalbum pre deti dokonca umožňuje umiestniť fotky vášho dieťaťa na prednú stranu albumu.

Hľadáte luxusný fotoalbum? Detský vyzdobte samolepkami

Ak je fotoalbum detský, dizajn vyzdobený samolepkami je veľmi kreatívnym riešením, ako si fotografický album skrášliť. Samolepky môžete nájsť v balení spoločne s fotoalbumom, alebo ich kúpiť zvlášť. Samolepky potom jednoducho nalepíte k daným fotografiám. Tým vám vznikne veľmi originálny album. 

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
5,0
Lilliputiens – album na fotografie – líška Alice
Fotoalbum , 10 strán, 15 cm × 18 cm (V׊), viacfarebná farba
28,21 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz15120
Lilliputiens – album na fotografie – oslík Ignác
Fotoalbum , 10 strán, 15 cm × 18 cm (V׊), viacfarebná farba
28,21 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz15122

Detské fotoalbumy

V kategórii Detské fotoalbumy máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Detské fotoalbumy – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské fotoalbumy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské fotoalbumy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské fotoalbumy recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií