Detské potápačské okuliare a masky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
3 rokov
7 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Potápačské okuliare a masky pre deti sú skvelým spôsobom, ako malým dobrodruhom poskytnúť nezabudnuteľný zážitok pod hladinou vody. Sú navrhnuté špeciálne pre deti od 3 rokov a poskytujú optimálnu podporu a ochranu pri plávaní a potápaní, pričom na prvom mieste je bezpečnosť a pohodlie.

Pokračovať

Potápačské okuliare pre deti robia z vody skutočnú zábavu

Potápačské okuliare pre deti sú navrhnuté tak, aby vyhovovali najmenším potápačom. Ergonomický dizajn a nastaviteľné popruhy zaisťujú bezpečné a pohodlné nosenie pre malých plavcov. Mäkký materiál na tesnenie minimalizuje tlak na tvári aj riziko unikania vody do masky. Pozrite sa na kvalitné detské potápačské okuliare a nechajte svoje deti objavovať radosti pod vodou s optimálnou ochranou.

  • Detské plavecké okuliare sú ideálne pre deti, ktoré sa chcú radovať z plávania vo vode bez toho, aby im natieklo do očí. Tieto plavecké okuliare pre deti poskytujú pomerne jasný výhľad a sú vyrobené z materiálov, ktoré minimalizujú zahmlievanie a zaisťujú vodotesnosť. Dajú sa jednoducho nastaviť.
  • Maska na potápanie pre deti s integrovaným šnorchlom umožňuje deťom ľahšie dýchať pri pozorovaní podvodného sveta. Je navrhnutá tak, aby poskytovala široký výhľad a komfort pri pohybe pod vodou. Nič nepadá ani netlačí, ale je dôležité vybrať správnu veľkosť.
  • Potápačské okuliare pre deti so šnorchlom alebo bez neho sú určené pre malých vodných dobrodruhov, ktorí chcú preskúmavať hlbší podvodný svet. Sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré odolávajú tlaku vo väčších hĺbkach, poskytujú optimálnu viditeľnosť pod vodnou hladinou. Veľkosť býva univerzálna.

i

Aj najmenším plavcom môžete zaobstarať detské potápačské okuliare

Detské potápačské okuliare sú navrhnuté tak, aby vyhovovali aj malým potápačom už od troch rokov. Ergonomický dizajn, nastaviteľné popruhy a hypoalergénne spracovanie zaručujú bezpečné a pohodlné nosenie. Špeciálne konštruovaná maska na potápanie pre deti XS alebo S je vhodná pre najmenších vodných dobrodruhov.

Potápačské okuliare pre deti so šnorchlom vs. detská maska na potápanie

Detská maska na potápanie máva integrovaný šnorchel, ktorý pevne drží, takže sa dieťa nemusí starať o ich úpravu, navyše ponúka lepší výhľad. Na druhú stranu nemusí byť pripevnený ventil vždy žiaduci. Potápačské okuliare pre deti so šnorchlom síce tvoria oddelený set, v prípade potreby však dieťa môže šnorchel odložiť a ponoriť sa do poriadnej hĺbky. Rozhodnutie medzi potápačskými okuliarmi a maskou na potápanie závisí od preferencií dieťaťa a zámeru použitia.

Hľadáte cenovo dostupnú možnosť? Lacné detské potápačské okuliare sú ideálnym riešením pre začínajúcich malých potápačov, ktorí chcú preskúmavať podvodný svet, a to stále v bezpečí a pohodlí.

Kvalitne spracované potápačské okuliare pre deti sú stávkou na istotu

Kvalitné polykarbonátové sklá s ochrannou proti slnku a povrchom bez zahmlievania zaistia jasný výhľad pod vodou. Rýchloupínacie mechanizmy sú zase kľúčom k jednoduchému nasadeniu a zloženiu okuliarov v prípade potreby. Ak sú potápačské okuliare pre deti vybavené integrovaným šnorchlom, uistite sa, že má záklopku, ktorá umožňuje ľahké dýchanie pod vodou, a že je dostatočne krátky, aby umožňoval ľahké dýchanie nad vodou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Maska na šnorchlovanie – veľkosť: S, farba: modrá, tvarovanie: celotvárové, zameranie: šnorchlovanie, farba skiel: číra, integrovaný šnorchel, výdychový ventil a na šnorchlovanie
25,90 €

4 položky
5,0
Celotvárová potáp. maska junior, modrá
Maska na šnorchlovanie – veľkosť: S, farba: modrá, tvarovanie: celotvárové, zameranie: šnorchlovanie, farba skiel: číra, integrovaný šnorchel, výdychový ventil a na šnorchlovanie
25,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTac035
5,0
Celotvárová potáp. maska junior, modrá
Maska na šnorchlovanie – veľkosť: S, farba: modrá, tvarovanie: celotvárové, zameranie: šnorchlovanie, farba skiel: číra, integrovaný šnorchel, výdychový ventil a na šnorchlovanie
24,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTac035
4,7
Plavecké okuliare Play
Plavecké okuliare – UV ochrana, polykarbonátové šošovky, hypoalergénna guma, odporúčaný vek od 7 rokov
Super cena
1,50 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif13424
4,0
Intex Potápačské okuliare Fun Mask
Potápačské okuliare – veľkosť 18×14cm
3,92 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAMH00068

Detské potápačské okuliare a masky

V kategórii Detské potápačské okuliare a masky máme práve teraz na Alza.sk celkom 4 produktov.

Detské potápačské okuliare a masky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské potápačské okuliare a masky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské potápačské okuliare a masky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské potápačské okuliare a masky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské potápačské okuliare a masky recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií