Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Detské domčeky so šmykľavkou

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(1)
Výbava
Šmykľavka
(1)
Rebrík
(1)
Veranda
(1)
Podlaha
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nie je nič lepšie ako hra na čerstvom vzduchu. Domček so šmykľavkou je zdrojom nekonečnej aktívnej zábavy. Útulný domček budú vaše neposedné ratolesti doslova zbožňovať a len tak ich neomrzí. Poradíme vám, ako vybrať ten správny detský domček so šmykľavkou, aby ste boli vy aj vaše deti úplne spokojní.

Pokračovať

Kvalitný domček so šmykľavkou má tieto hlavné výhody

Ak vlastníte záhradu, určite sa usilujete o to, aby na nej vaše deti trávili čo najviac času. Domček so šmykľavkou im poskytne skvelé zázemie. Stane sa ich bezpečnou skrýšou a na šmykľavke si užijú veľa zábavy.

  • Podporuje detskú predstavivosť.
  • Nenásilne ich motivuje k pohybu.
  • Ponúka dostatok priestoru na hru s kamarátmi.
  • Deti sa v ňom môžu hrať aj počas daždivých dní (v závislosti od modelu).
  • Je k dispozícii v rôznych dizajnoch a farbách.

Ako si správne vybrať domček so šmykľavkou?

Domček so šmykľavkou musí spĺňať prísne bezpečnostné nároky. Preto sa neunáhlite a dajte si na jeho výbere záležať. Kvalitný detský domček so šmýkačkou bez problémov ustojí každodennú hru nielen vašich detí, ale aj ich kamarátov, ktorí sa k nim určite radi pridajú. Navyše si dlho zachová krásne žiarivé farby aj napriek slnku a dažďu.

Pre koho je záhradný domček so šmykľavkou určený?

Záhradný domček so šmykľavkou vždy vyberajte s ohľadom na počet detí, ich vek, výšku a hmotnosť, respektíve nosnosť. Domčeky sa vyrábajú už pre deti od 2 rokov. Horná veková hranica nie je stanovená. Pri starších deťoch je vždy rozhodujúca výška a váha (predovšetkým pri poschodových domčekoch).

Detský domček so šmykľavkou musí byť dostatočne priestranný

Môžete si zaobstarať domček so šmykľavkou pre 1 až 2 deti alebo priestranné záhradné domy, do ktorých sa zmestí aj niekoľko detí naraz. Menšie domčeky sú vhodné pre najmenšie deti. Ak kupujete domček so šmykľavkou pre deti predškolského až školského veku, zvoľte väčšiu veľkosť. Berte tiež na vedomie, že sa v ňom nebudú hrať len vaše ratolesti.

i

Tematický detský záhradný domček so šmykľavkou je vybavený nábytkom

Tematický detský záhradný domček so šmykľavkou má priestranný interiér, ktorý je už zvyčajne vybavený nábytkom a rôznymi doplnkami (môže mať plne vybavenú kuchyňu, záhradnú dielňu atď.). Bežné domčeky sa predávajú bez vybavenia. Deti si ich môžu zariadiť samy.

Akú má detský domček so šmykľavkou dispozíciu?

Bude detský domček so šmykľavkou stáť na voľnom priestranstve, v rohu alebo pri stene? Dispozícia domčeka je veľmi dôležitá. Podľa miesta umiestnenia je nutné zvoliť optimálnu veľkosť a typ, ktorý bude mať zodpovedajúci počet okien a dverí. Zohľadnite tiež veľkosť všetkých prvkov v exteriéri (napr. vonkajšej kuchynky, okeníc atď.).

Ak máte dostatok priestoru, oplatí sa vám zaobstarať záhradný domček pre deti so šmykľavkou a hojdačkou. Súčasťou niektorých modelov je aj domček s pieskoviskom, ktoré má veko.

Drevený alebo plastový domček so šmykľavkou. Aký materiál zvoliť?

Detský domček so šmykľavkou sa vyrába z dreva alebo z plastu. Druh materiálu je jedným z najdôležitejších faktorov výberu. Plast aj drevo sa pri výrobe záhradných domčekov osvedčili. Aké sú ich hlavné výhody a nevýhody?

  • Plastový detský záhradný domček so šmykľavkou je ľahký, takže ho môžete ľahko premiestniť z miesta na miesto. Je bezpečný a ľahko sa udržiava. Je ideálnou voľbou pre najmenšie deti a deti predškolského veku.
  • Drevený domček so šmykľavkou je stabilný, má spravidla vysokú nosnosť a vyznačuje sa dlhou životnosťou. Prírodný materiál pekne splynie s vašou záhradou. Je ale nutné počítať s vyššou obstarávacou cenou.

Záhradný domček pre deti so šmykľavkou by mal mať odolnú povrchovú úpravu

Záhradný domček pre deti so šmykľavkou stojí vonku, kde musí odolávať aj extrémnym výkyvom počasia. Najnovšie modely sú často opatrené anti UV filtrom. Vďaka tomu si farby aj po rokoch zachovávajú rovnako žiarivý vzhľad. Pokiaľ chcete domček na zimu schovať alebo ho aktívne využívať v interiéri, prispôsobte tomu jeho veľkosť.

i

Detský domček so šmykľavkou by mal mať pevné dno

Detský domček so šmykľavkou je najčastejšie umiestnený na tráve. Pokiaľ je vybavený pevným dnom, môžu sa v ňom deti hrať za každého počasia. Deti sa tak hrajú v suchu a môžu si na podlahu rozložiť aj deku. Domčeky bez pevného dna sú vhodnou voľbou do interiéru.

Záhradný detský domček so šmykľavkou môže mať praktické osvetlenie

Záhradný detský domček so šmykľavkou by mal byť bezpečný. Osvetlenie je nevyhnutnosťou predovšetkým pre domčeky na verejných detských ihriskách. Oceníte ho však aj na záhrade počas letných dní. Vonkajšie osvetlenie osvetľuje spravidla priestor pred vstupnými dverami. Zaisťuje vyššiu bezpečnosť a zároveň slúži ako dekoratívny prvok.

Hľadáte lacný domček so šmykľavkou? Bazár, akčné a zľavové ponuky sú možnosťou, ako zaobstarať detský domček so šmykľavkou oveľa výhodnejšie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Axi detský domček Robin - Detský domček Doručenie na
predajňu zadarmo
Axi detský domček Robin
Detský domček – na záhradu, pre dievčatá i chlapcov, šmykľavka, rebrík, veranda a podlaha, rozmery 199 ×262 ×157 cm (V׊×H), vhodný od 3 rokov
955,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAlefdom006

Detské domčeky so šmykľavkou

V kategórii Detské domčeky so šmykľavkou máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Detské domčeky so šmykľavkou – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské domčeky so šmykľavkou Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské domčeky so šmykľavkou Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské domčeky so šmykľavkou recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií