Alza pre firmy

Drevené kočíky pre bábiky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Maximálna výška bábiky
40 cm
42 cm
-
Farba
Biela
(2)
Ružová
(2)
Dĺžka/hĺbka
42 cm
46 cm
-
Šírka
29 cm
32 cm
-
Výška
43 cm
52,5 cm
-
Vhodné od
1 rokov
3 rokov
-
Najnovšie objednávky

Drevené kočíky pre bábiky sú klasickými hračkami, ktoré prinášajú do detských hier starostlivosť o druhých a zábavu. Navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a vek detí, sú vhodné pre malých rodičov od 1 roka a starších. Ponúkajú rôzne štýly, vrátane retro, moderného a športového dizajnu, aby uspokojili rôzne vkusy a preferencie vašich najmenších. Čítajte ďalej a dozviete sa, ako vybrať drevený kočík pre bábiky na mieru.

Pokračovať

Drevený kočík pre bábiky – klasika, ktorá nikdy neomrzí

Drevený kočík pre bábiky je tradičnou hračkou, ktorá zostáva populárna vďaka svojmu elegantnému a odolnému dizajnu. Tvorí ideálny doplnok pre každú malú slečnu, ktorá miluje starostlivosť o svoje bábiky. Drevený kočík pre bábiky podporuje rozvoj kreativity a fantázie. Deti sa môžu hrať na malých rodičov a vytvárať vlastné príbehy, čo rozvíja ich predstavivosť a sociálne zručnosti. Ďalej deťom umožňuje rozvíjať motorické zručnosti a učí ich o starostlivosti a zodpovednosti voči druhým. Drevené kočíky pre bábiky sú esteticky príťažlivé a kvalitne spracované, pýšia sa tak svojou neškodnosťou a dlhovekosťou.

i

Drevený kočík pre bábiky skvele poslúži aj na pomoc pri chodení

Tento variant kombinuje drevený kočík pre bábiky od 1 roka s chodítkom. To znamená, že dieťa môže kočík nielen tlačiť a voziť svoju bábiku, ale tiež ho použiť ako oporu pri prvých krokoch, čo je užitočné a zábavné zároveň. Táto kombinácia hračky môže pomôcť deťom rozvíjať motorické zručnosti a zároveň poskytuje ďalší rozmer do hier s bábikami.

Moderný aj retro drevený kočík pre bábiky: štýlová zábava pre deti

Retro drevený kočík pre bábiky prináša do hry kúzlo minulých čias s nostalgickým vzhľadom a tradičnými prvkami. Moderné modely majú čisté línie a jednoduchý dizajn, ktorý reflektuje súčasný vkus a módu. Športový drevený kočík pre bábiky je inšpirovaný reálnymi športovými golfkami a má dynamický vzhľad s dôrazom na výkon a funkčnosť. Každý druh prináša svoj vlastný charakter a umožňuje deťom vybrať si ten, ktorý im najviac vyhovuje.

Pri výbere vhodného modelu dbajte nielen na odporúčaný vek dieťaťa, ale aj na jeho výšku. Drevený kočík pre bábiky by nemal byť veľký ani malý, aby sa dieťa príliš nenamáhalo, alebo naopak nehrbilo.

Drevený kočík pre bábiky s výbavou pre malé mamičky a oteckov

Drevený kočík pre bábiky obvykle zoženiete s praktickou taškou a rôznymi doplnkami, ktoré deťom umožňujú hrať sa na rodičov a riadne sa starať o svoje bábiky. Hlboká sedačka poskytuje bábikám pohodlie a priestor pre ľahšiu manipuláciu, zatiaľ čo polohovateľný chrbát deťom umožňuje meniť polohu bábik podľa svojho uváženia. Otočné predné kolieska zase uľahčujú tlačenie kočíka aj samotnú chôdzu.

i

Pre najlepšie drevené kočíky pre bábiky nemusíte chodiť príliš ďaleko, pozrite sa na naše najpredávanejšie kúsky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Le Toy Van Kočík Sweet Dreams
Kočík pre bábiky – detský, vhodný od 3 rokov, retro, pre dvojičky, športový, hlboký, materiál konštrukcie drevo, s úložným priestorom, max. výška bábiky 40 cm, taška súčasťou balenia, rozmery 46 × 29 × 52,5 cm (H׊×V), biela a ružová farba
Super cena
89,90 € Ušetríte 1,39 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAif12288
Novinka
95,89 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAaaa1283

Drevené kočíky pre bábiky

V kategórii Drevené kočíky pre bábiky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Drevené kočíky pre bábiky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné drevené kočíky pre bábiky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie drevené kočíky pre bábiky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii drevené kočíky pre bábiky recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií