LEGO Architecture Tádž Mahal

LEGO® Architecture, to sú pamiatky aj slávne budovy

S radom LEGO® Architecture môžete cestovať po celom svete. Jeho súčasťou sú významné pamiatky aj slávne budovy, ktoré ľudí fascinujú. Môžete si vybrať, či bude vašu izbu zdobiť Veľká pyramída v Gíze, mystický Tádž Mahal alebo panoráma Londýna, Paríža či Tokia. Obdivuhodné sú všetky.

Vzdelávajte sa so stavebnicou LEGO® Architecture

Modely z radu LEGO® Architecture slúžia nielen ako hračky, ale môžete sa spolu s nimi tiež vzdelávať. Prehľadné brožúry, ktoré sú súčasťou každej stavebnice, obsahujú množstvo fascinujúcich informácií o histórii a dizajne každej stavby. Pri stavaní tak budete mať ucelenú predstavu o každej z nich.

Obdivuhodné stavby LEGO Architecture
LEGO Architecture je relax

LEGO® Architecture je relax

Pri stavaní LEGO® Architecture sa dokonale zrelaxujete. Hra s kockami upokojuje myseľ, rozvíja kreativitu a zároveň udržuje v kondícii vašu jemnú motoriku. Pokiaľ si chcete oddýchnuť od každodenných starostí, rozvíjať sa a následne sa vystavenými zberateľskými modelmi kochať, bude Lego stavba tou správnou voľbou.

Skvelý darček pre architektov

Stavebnice LEGO® Architecture pre dospelých

Stavebnice LEGO® Architecture sú skvelým darčekom pre študentov architektúry aj architektov. Ďalej pre každého nad 13 rokov, kto sa zaujíma o dizajn, cestovanie či architektúru.

Stavby LEGO Architecture do najmenšieho detailu

Zamerané na detaily

Každá pamiatka či budova LEGO® Architecture je vytvorená vrátane tých najmenších detailov. Budete tak môcť obdivovať dokonalú repliku každej stavby.

Učte sa s LEGO Architecture

LEGO® Architecture aj pre fanúšikov STEM

STEM je skratka pre technické odbory, ktoré môžu byť pre niekoho ťažko uchopiteľné. LEGO® Architecture podporuje ich pochopenie a učenie formou hry.