-->
Stavebnica LEGO Classic

V stavebnici LEGO® Classic nájdete základné aj špeciálne kocky

Stavebnice LEGO® Classic vám ponúknu nielen základné kocky vhodné pre začínajúcich staviteľov, ale aj kocky s vyššou úrovňou obtiažnosti. Okrem nich v súpravách nájdete aj univerzálne kolieska, ozubené kolieska a ďalšie špeciálne diely ako napríklad oči, vďaka ktorým bude stavanie ešte pestrejšie a zábavnejšie. Rad LEGO® Classic je skrátka ideálny mix pre všetky vekové kategórie.

Rozvíjajte kreatívne myslenie s LEGO® Classic

Pestrosť kociek LEGO® Classic vám pomôže rozvíjať kreativitu vašich detí. Jediným limitom pri stavaní bude len predstavivosť – a tu majú deti neobmedzenú. Zvieratká, domčeky, vesmírne rakety alebo príšerky, to všetko môžu premeniť na realitu. LEGO® Classic totiž nemá žiadnu hlavnú tému, ponúka tak ďaleko viac možností ako tematické rady.

Klasické aj špeciálne kocky LEGO Classic
Rôzne množstvo kociek v sadách LEGO Classic

Koľko kociek potrebujete? So sadami LEGO® Classic je voľba jednoduchá

Sady LEGO® Classic sú pestré aj čo sa týka počtu kociek. Najväčšie sady môžu mať viac ako 1 500 ks – ideálna voľba na skutočne veľké projekty. Tá najmenšia ich potom má do stovky. V menších sadách často nájdete špeciálne dieliky. Samostatne potom môžete zaobstarať podložky na stavanie v rôznych farbách.

LEGO Classic pre deti od 4 rokov

Zabavte deti už od 4 rokov

LEGO® Classic je stavebnica určená pre deti od 4 rokov. Vďaka kockám rôznej obtiažnosti sa budú hrou postupne rozvíjať. A vy môžete stavať spoločne s nimi.

Boxy a kufríky na LEGO Classic

Aj upratovanie bude zábava

LEGO® Classic zakúpite nielen v klasickej papierovej krabici, ale aj v praktickom plastovom boxe alebo kufríku. Kocky tak budú mať vždy svoje miesto, kam ich upracete.

Inšpiratívne návody LEGO Classic

Inšpirujte sa v návodoch

Pokiaľ by vám náhodou došli nápady na to, čo z kociek LEGO® Classic stvoriť, využite inšpiratívne návody. Sú súčasťou balenia alebo na vysledovanie na internete.