Lego dinosaury

LEGO® dinosaury a zábavné dobrodružstvá

Stavebnice LEGO® Jurrasic World™ inšpirované obľúbenou sériou filmov a seriálom vás prenesú priamo na ostrov Isla Nublar, kde budete môcť znova prežívať všetky obľúbené scény známe z televíznych obrazoviek. Pochytajte dinosaury, zachráňte turistov a získajte vzácny poklad! LEGO® dinosaury zaženú každú dlhú chvíľu.

LEGO® dinosaury potešia malých aj veľkých

S desivými aj roztomilými dinosaurami sa môžete stretnúť hneď v niekoľkých edíciách stavebnice LEGO®. Okrem obľúbeného radu LEGO® Jurrasic World™ venovaného špeciálne pravekým jašterom môžete dinosaury stretnúť aj v stavebniciach LEGO® Marvel. Najmenší si potom môžu vybudovať vlastný jurský park prostredníctvom stavebnice LEGO® DUPLO® dinosaury.

Lego Dinosaurus
Lego Dinosaurus

Aký bude váš LEGO® dinosaurus?

LEGO® dinosaurus môže byť desivý aj milý, malý aj veľký. Záleží len na vás, či si vyberiete neohrozeného T-Rexa, hrôzu naháňajúce velociraptory, alebo dáte prednosť niektorému z neškodných bylinožravcov. A pokiaľ vám jeden dinosaurus nestačí, môžete zvoliť niektorú zo stavebníc LEGO® Creator a užiť si prestavovanie modelov.

LEGO Jurský park

LEGO® dinosaury nás jednoducho bavia

LEGO® dinosaury bavia deti už niekoľko rokov, a to nielen vo forme stavebníc. Značka stojí aj za produkciou seriálu LEGO® Jurrasic World™ a zahrať si môžete aj rovnomennú počítačovú hru.

LEGO Jurský svet

LEGO® dinosaury ponúknu dokonalú hru

Rad stavebníc LEGO® dinosaury obsahuje množstvo doplnkov, ktoré hru povznesú na ďalšiu úroveň. V jurskom svete z kociek totiž nechýbajú budovy, autá, motorky, lode alebo helikoptéry.

LEGO dinosaury figúrky

LEGO® dinosaury rozvíjajú kreativitu

LEGO® dinosaury zabavia chlapcov aj dievčatá každého veku. Hra s nimi je nielen zábavná, ale prispieva aj k správnemu rozvoju jemnej motoriky, predstavivosti a logického myslenia.

LEGO® dinosaury – Vydaj sa na dobrodružnú cestu do praveku

Pokiaľ miluješ dinosaury a všetko okolo nich, LEGO® dinosaury si určite zamiluješ. Zo stavebníc si totiž môžeš postaviť celý LEGO® jurský park tak, ako ho poznáš z filmov. A ak snívaš o tom, že raz budeš pracovať na vykopávkach, potom ti na poličke nesmú chýbať kosti tých najslávnejších dinosaurov zo série LEGO® Ideas.


LEGO® Jurassic World™ – Dinosaury na úteku

Preži znovu všetky slávne scény z filmovej série a seriálu Jurský svet s LEGO® Jurassic World™. Na ostrove Isla Nublar ťa čaká lov utečených jašterov, záchrana turistov, honba za pokladom a hlavne dinosaurie súboje.


Kráľ všetkých jašterov je LEGO® dinosaurus Rex

Túto veľkú súpravu si nemôže nechať ujsť žiaden fanúšik Jurského sveta. Zachráň Johna Hammonda, Ellie Sattlerovú, Iana Malcolma a ďalších pred vyčíňaním obávaného T-rexa. Postav 7 miest inšpirovaných filmom, vrátane kultovej vstupnej brány do parku a veliaceho strediska.


Zastav Triceratopsovo besnenie s dinosaurami LEGO®

Triceratops je mierumilovný bylinožravec. Keď sa ale splaší, je na nezastavenie. Tento desaťtonový kolos s obrími rohmi spustoší, čo mu príde pod nohy. Nasadni do štvorkolky a odlákaj ho od vydesených turistov.


LEGO® dinosaury sú aj na konzole PS3. Hra kopíruje udalosti zo všetkých filmov Jurrasic World. Prejdeš dokopy 20 úrovní zložených z najzaujímavejších scén série a hrať budeš za všetky známe postavy aj dinosaury. Zbieraj kosti a DNA a priveď k životu dávno vymreté jaštery.


Gallimimus a Pteranodon – LEGO® dinosaury utekajú po zemi aj vzduchom

Dostihnúť tieto dva dinosaury nebude také ľahké. Rýchlonohý Gallimimus dokáže bežať rýchlosťou až 55 km za hodinu a Pteranodon dokáže lietať. Na stope im je prieskumné vozidlo s dvoma dronmi a vystreľovačom sietí. Dobre mier, nech zvieratá zbytočne neporaníš.


LEGO® dinosaurus proti stroju alias T-rex vs. Dinorobot

Toto je najväčšia bitka na ostrove: bájny T-rex sa postaví Dinorobotovi. Toho ovláda zloduch Danny Nedermeyer, ktorý sa pri hľadaní pokladu ukrytého v hĺbke sopky nezastaví pred ničím. Dinosaury LEGO® majú pohyblivé končatiny a čeľuste, takže súboj bude skutočne tvrdý.


Kde sa dajú zohnať zlacnené dinosaury LEGO®? Bazár na Alze ponúka rozbalené kúsky za nižšie ceny.


Stavebnica LEGO® Creator dinosaurus – 3 jaštery v 1

So stavebnicou LEGO® Creator dostaneš hneď 3 modely. Z desivého Tyrannosaura s ostrými pazúrmi, obrovskou otváracou papuľou a oranžovými očami urobíš rohatého Triceratopsa alebo lietajúceho Pterodaktyla.


Dinosaurie LEGO® fosílie pre nadšených paleontológov

Všetkým dospievajúcim a dospelým obdivovateľom dinosaurov odporúčame LEGO® Ideas, realistické fosílie kostier v mierke 1 : 32. V škatuli nájdete tri modely na podstavcoch: Triceratopsa, Pteranodona a T-rexa.


LEGO® dinosaury nemusí byť len hračka pre deti. S LEGO® Ideas dostanete tri detailne spracované kostry tých najznámejších dinosaurov, ktoré môžu slúžiť aj ako dekorácia.