Stavebnica LEGO Ideas Motorizovaný maják

Rad LEGO® Ideas – najobľúbenejšie modely inšpirované fanúšikmi

Stavebnice LEGO® Ideas ukrývajú nespočetné množstvo modelov navrhnutých samotnými fanúšikmi LEGO®, pre ktorých hlasujú tisíce ďalších nadšencov do kreatívneho tvorenia, a následne vyrobených The LEGO Group. Len tým najlepším nápadom s najvyšším počtom hlasov sa tak dostane tej pocty, že idú do výroby ako stavebnice a stanú sa súčasťou unikátneho sveta LEGO® Ideas.

Bohatá ponuka súprav LEGO® Ideas, v ktorej si každý nájde to svoje

Do ponuky súprav LEGO® Ideas sa dostanú naozaj len tie najlepšie návrhy, či už sú inšpirované kultovými filmami, seriálmi, hudobným svetom, vesmírom alebo akýmkoľvek originálnym nápadom, ktorý je možné zrealizovať. Môžete sa tak tešiť na veľkú dávku prepracovaných stavebníc, pri ktorých si užijú zábavu aj relaxáciu samotní stavitelia alebo skupina priateľov akéhokoľvek veku.

LEGO Ideas Veľké piano
LEGO Ideas Sám doma

Užite si spoločné chvíle a relaxujte so stavebnicami LEGO® Ideas

Stavebnica nie je iba hračkou pre deti, o čom vás presvedčí aj rad LEGO® Ideas zameraný na fanúšikov naprieč vekom aj záľubám. Ich stavanie pôsobí blahodarne na upokojenie mysle, udržuje pozornosť aj motoriku a v neposlednom rade rozvíja kreativitu. Váš obľúbený set LEGO® Ideas sa tak stane príjemnou aktivitou, ktorú môžete zdieľať so svojimi blízkymi.

LEGO Ideas Dom na strome

Sety LEGO® Ideas cielia na dospelých staviteľov

Aj dospelí si radi zahrajú a zrelaxujú svoju myseľ. Svojou náročnosťou sú sety LEGO® Ideas vhodné pre staršiu mládež a dospelých milovníkov.

LEGO Ideas Dom na strome

LEGO® Ideas – Témy z rôznych oblastí

Stavebnice LEGO® Ideas vynikajú témami z rôznych oblastí sveta. Postavte si dom McCallisterovcov z filmu Sám doma alebo napríklad autentickú stredovekú kováčsku dielňu.

LEGO Ideas Medvedík Pú

Urobte radosť blízkym stavebnicou LEGO® Ideas

Unikátne a kreatívne modely LEGO® Ideas sa stanú skvelým darčekom pre vašich blízkych, ktorý ich vo voľných chvíľach poteší.