-->
LEGO Jurský svet

LEGO® Jurassic World™ inšpirované filmami aj seriálmi

Vzrušujúce zberateľské stavebnice LEGO® Jurassic World™ pre deti aj dospelých ponúkajú prepracované minifigúrky hrdinov, túlajúcich sa dinosaurov vrátane T-rexov, triceratopsov alebo velociraptorov, slávne budovy, vedecké vybavenie aj laboratóriá inšpirované filmami a seriálmi o Jurskom parku. Zahrajte sa tak na niektorú z vašich obľúbených postáv s LEGO Jurský svet, medzi ktorými nechýba Alan Grant, Owen Grady, Dr. Wu a ďalší parťáci z Jurského sveta!

LEGO® Jurassic World™ poteší fanúšikov filmov aj vedy

V akčnom svete LEGO® Jurassic World™ si môžete prehrať obľúbené scény, vytvoriť si vlastný scenár, alebo sa naopak plne ponoriť do sveta paleontológie na celé hodiny! Jednotlivé súpravy ponúkajú niekoľko kultových okamihov, ako napr. Útek T-rexa, Útok gigantosaura či Hon na pteranodona, ktoré si môžete znovu prežiť, alebo dať priestor vlastnej fantázii. Vybavenie a laboratóriá navyše poskytnú jedinečnú možnosť skúmať praveké stvorenia podrobne.

LEGO Jurský park
LEGO Jurassic World

LEGO® Jurassic World™ zamerané na deti aj dospelých

Obľúbili si vaše deti Jurský park alebo niektorý z animovaných seriálov? LEGO® Jurassic World™ im ponúkne množstvo zostaviteľných figúrok, prepracovaných vozidiel aj nepostrádateľného vybavenia každého malého vedca, ktoré hrajú všetkými farbami a učia ich spoznávať svet. Nechýbajú ani dinosaury všetkých tvarov, veľkostí a druhov spolu s mláďatami. LEGO® Jurassic World™ však ponúka kultovú zábavu, ktorá ľahko strhne aj dospelých nadšencov do Jurského sveta.

LEGO Jurský svet

Ideálne aj pre začínajúcich staviteľov LEGO®

LEGO® Jurassic World™ uľahčí začiatky aj malým staviteľom so špeciálnymi súpravami už od 4 rokov.

LEGO Jurský park

LEGO® Jurassic World™ rozvíja kreativitu aj fantáziu

Od útleho veku LEGO® Jurassic World™ výborne rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj fantáziu.

LEGO Jurassic World

Dinosauria zábava aj pre malých vedcov a vedkyne

Pri hre na malých vedcov sa deti učia aj druhy dinosaurov a precvičujú svoje paleontologické zručnosti.

LEGO® Jurský svet: Dinosaury vaše deti doslova očaria

Majú vaše deti rady dinosaury? Potom ich určite očarí nová kolekcia LEGO® Jurský svet – dinosaury aj hlavné postavy sú navrhnuté podľa kultových filmov o Jurskom svete. Ostrov plný dinosaurov sa však ľahko môže stať terčom ľudí s nekalými úmyslami – pomôžu vaše deti zachrániť celý ostrov vrátane hlavných hrdinov?


Čo všetko nájdete vo vnútri stavebnice LEGO® Jurský svet?

Stavebnica LEGO® Jurský svet prináša fascinujúci svet plný dinosaurov, s ktorými vaše ratolesti zažijú zábavu aj akčné dobrodružstvá. Očarí ich predovšetkým mnoho farebných kociek, dinosaurov, postavičiek, áut, vrtuľníkov, výbehov, rastlín, budov, uspávacích pištolí aj vysielačiek – deti sa tak ľahko zabavia na dlhé hodiny.


Aké sú dinosaury vo vnútri stavebnice LEGO® Jurassic World™?

Dinosaury sú hlavnými hrdinami stavebnice LEGO® Jurassic World™. Ktoré stvorenia v nej nesmú chýbať?

  • Geneticky vytvorený Indominus rex,
  • hrôzostrašný T. rex,
  • nebezpečný a inteligentný Velociraptor,
  • lietajúci Pteranodon,
  • mohutný Triceratops s rohy,
  • jašterí Dilophosaurus.

Aký ďalší geneticky upravený dinosaurus ovládol Jurský svet LEGO stavebníc? Indoraptor. Išlo o prototyp, ktorý bol vytvorený podobne ako Indominus rex. Bol stvorený preto, aby slúžil ako zbraň, pretože počúval všetky príkazy.


Čo ďalej obsahuje LEGO® Jurský svet? Figúrky dodajú stavebnici príbeh

Aby sa vaše deti cítili ako na skutočnom ostrove plnom pravekých dinosaurov, sú pre LEGO® Jurský svet figúrky veľmi dôležité. Nechýbajú tu hlavní hrdinovia Owen a Claire, vedec Henry Wu, zloduch Vic a ďalšie postavy, bez ktorých by to nebolo to pravé dobrodružstvo.


LEGO® Jurassic World™: T-rex i Velociraptor majú svoju misiu

LEGO® dinosaury očaria vaše deti vďaka niekoľkým rôznym príbehom, ktoré môžu vďaka stavebnici prežiť.

  • Stretnutie s Baryonyxom: Hon za pokladom,
  • Dilophosaurus na úteku,
  • T. rex vs. Dinorobot,
  • Triceratopsovo besnenie,
  • Útok Dilophosaura na hliadku,
  • Laboratórium Dr. Wu: Útek dinosaurích mláďat,
  • Indominus rex vs. Ankylosaurus,
  • Útek gallimima a pteranodona,
  • Velociraptor: Záchranná misia s dvojplošníkom.

LEGO® Jurský park prináša model kultovej brány pôvodného parku

Pokiaľ si vaše ratolesti obľúbili pôvodný kultový film Jurský park, budú nadšené z modelu svetoznámej brány, ktorú si ľahko postavia vďaka stavebnici LEGO® Jurský park. Samozrejme nechýba ani hrôzostrašný T. rex z kociek, bunker Lana Malcolma, jedáleň Johna Hammonda alebo veliace stredisko Raya Arnolda.

Celý rad LEGO® Jurassic World™ park obsahuje viac ako 3 tisíc dielikov, 6 minifigúrok a nesmie chýbať ani figúrka mláďaťa dinosaura.


Špeciálne LEGO® dinosaury sa hodia aj pre malé detské ručičky

Pre deti od 2 rokov sú navrhnuté špeciálne LEGO® dinosaury, ktoré sa hodia aj pre malé detské ručičky. Konkrétne stavebnica LEGO® DUPLO® Dinosauria ZOO sa skladá z veľkých farebných kociek, ktoré podporujú vývoj aj motoriku tých najmenších. Deti si môžu postaviť výbeh s mláďatami a nechýba ani figúrka hrdinu Graya.


Počítačová hra LEGO® Jurský svet poteší priaznivcov virtuálneho hrania

Pre tých, ktorí už neholdujú stavaniu klasických stavebníc z kociek, je ideálnou voľbou virtuálna hra LEGO® Jurský svet. S touto hrou sa deti doslova ponoria do dramatického príbehu na ostrove plnom dinosaurov a pravekých stvorení. Na aké konzoly je LEGO® Jurassic World™ hra vhodná?

  • LEGO® Jurassic World™ Xbox 360,
  • LEGO® Jurassic World™ PS4,
  • LEGO® Jurassic World™ PC.

Ak nechcete príliš zaťažiť rodinný rozpočet, ale napriek tomu by ste radi svojim deťom dopriali LEGO® Jurský svet, bazár je perfektným riešením. Zaujímajú vás pri nákupe názory ostatných zákazníkov? Prečítajte si, čo hovoria na LEGO® Jurský park recenzie.