LEGO robot

Stavebnice LEGO® prinášajú roboty pre malých aj veľkých

Roboti fascinujú chlapcov i dievčatá každého veku. Postaviť si svojho vlastného tak môže každý bez ohľadu na to, koľko rokov má. Pre väčších staviteľov sú tu prepracovaní roboti LEGO® Boost, s ktorými si užijete veľa edukatívnej zábavy. Naopak najmenších milovníkov stavania potešia roboti LEGO® DUPLO®, prípadne roboti z edície LEGO® City, ktorí sa nestratia v žiadnom meste.

Postavte si robotov LEGO® známych z filmov

Patríte medzi fanúšikov Star Wars ságy, žijete komiksami alebo si radi oddýchnete pri Disney filmoch? LEGO® roboti známe z týchto príbehov si môžete aj postaviť. Robot LEGO® Star Wars™ sa radí medzi cenené zberateľské kúsky, ten z edície LEGO® Marvel potom ponúkne veľa dobrodružnej zábavy pri nekonečných bitkách. A tých najmenších staviteľov poteší robot LEGO® Disney™.

Programovateľné LEGO
LEGO robot programovanie

Hurá do vesmíru s robotmi LEGO®

Kozmonautika a robotika k sebe neodmysliteľne patria, preto sa LEGO® roboti nestratia ani na vesmírnych misiách. Rad LEGO® Creator vám ponúkne hneď niekoľko stavebníc s robotmi.

LEGO roboty

Robot LEGO® rozvíja detskú kreativitu

Robot LEGO® je ideálnou hračkou pre deti. Stavanie rozvíja detskú kreativitu, fantáziu aj jemnú motoriku. Navyše sa len tak neomrzí a deti môžu svoje výtvory stále vylepšovať.

LEGO robot na ovládanie

Robot LEGO® je hračkou budúcnosti

Roboti sú obľúbenou témou chlapcov aj dievčat už od útleho veku. Pozvite aj vy svoju ratolesť do fascinujúceho sveta umelej inteligencie pomocou stavebníc LEGO®.