Puzzle Toy Story

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Puzzle Toy Story určite potešia každého malého fanúšika tejto filmovej série. Pre deti, ktoré milujú príbehy o Woodym, Buzzovi a ich priateľoch, bude zostavovanie puzzle vzrušujúce dobrodružstvo. Či už je to narodeninový darček alebo len malé prekvapenie, Toy Story puzzle sú skvelým spôsobom, ako deťom priniesť radosť a zároveň ich niečo naučiť. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať Toy Story puzzle na mieru.

Pokračovať

Poznáte Toy Story? Puzzle vás nadchnú

Toy Story, obľúbený animovaný film, ktorý zavedie divákov do sveta hračiek ožívajúcich v neprítomnosti svojich majiteľov, sa počas rokov stal kultovým fenoménom. Deti i dospelí sa zamilovali do postáv ako Woody, Buzz Rakeťák či postavičiek pani Krumplihlavy a pána Krumplihlavy. Vďaka svojej popularite sa Toy Story stalo inšpiráciou pre množstvo produktov, vrátane Toy Story puzzle. Tie ponúkajú nielen zábavu, ale aj vzdelávaciu hodnotu.

i

Pre koho sú vhodné Toy Story puzzle?

Toy Story puzzle sú ideálne pre deti vo veku od 4 do 7 rokov. V týchto rokoch sa deti často zaoberajú hrami, ktoré stimulujú ich jemnú motoriku a kognitívne schopnosti. Zostavovanie puzzle môže pomôcť rozvíjať tieto zručnosti. Navyše, vďaka tomu, že sú motívy založené na obľúbenom filme, to môže byť pre deti oveľa lákavejšie.

Ako vyberať Toy Story puzzle?

Pri výbere Toy Story puzzle treba venovať pozornosť niekoľkým kľúčovým faktorom. Materiál je jedným z nich. Puzzle vyrobené z kartónu či papiera sú často trvanlivejšie a lepšie sa s nimi manipuluje. Ďalším dôležitým parametrom je počet dielikov. Pre mladšie deti je ideálne mať menej dielikov – v rozmedzí 60 až 180 ks. Toto číslo môže poskytnúť primeranú výzvu bez toho, aby bolo príliš zložité.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Ravensburger 104086 Disney Toy Story 4
Puzzle – 100 dielikov v balení, téma filmy a seriály, vhodné od 6 rokov
10,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif11984

Puzzle Toy Story

V kategórii Puzzle Toy Story máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Puzzle Toy Story – osvedčené značky

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií