Doručení zdarma Alzaboxy

Spoločenské hry a hlavolamy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Typ produktu
Dosková hra
(682)
Kartová hra
(463)
Stolný
(273)
Hlavolam
(49)
Pexeso
(69)
Hrateľnosť
Základná hra
(1429)
Rozšírenie (vyžaduje základnú hru)
(122)
Rozšírenie (možno hrať samostatne)
(96)
Minimálny počet hráčov
0
8
-
Maximálny počet hráčov
1
216
-
Dĺžka hry
0 min
1200 min
-
Jazyk
Čeština
(1212)
Slovenčina
(484)
Angličtina
(190)
Nemčina
(31)
Maďarčina
(51)
Polština
(45)
Francúzština
(2)
Žáner
Detská
(599)
Rodinná
(513)
Strategická
(349)
Logická
(240)
Párty
(217)
Subžáner (téma)
Motív filmu/hry/knihy
(201)
Fantasy
(195)
Zvieratá
(193)
Klasika/retro
(185)
Abstraktné
(89)
Herné a filmové série
Harry Potter
(50)
Pokémon
(31)
Disney
(23)
Tlapková patrola
(16)
Marvel
(13)
Vhodné od
0,25 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky

Spoločenské hry a hlavolamy vždy spoľahlivo zaženú nudu a navyše prinášajú veľa zábavy a nových vedomostí. Deliť ich môžeme podľa typu, náročnosti, veku či počtu hráčov. Spoločenské hry sú k dispozícii v rôznych variantoch. Ako vybrať ten správny? Ponorte sa s nami do sveta hier a prečítajte si viac.

Pokračovať

Spoločenské hry sú obľúbenou kratochvíľou

Spoločenské hry, inak nazývané aj doskové alebo stolové hry, nájdete snáď v každej domácnosti. Obľube sa tešia ako jednoduchšie kartové a klasické doskové hry, tak aj rozsiahle strategické hry. Ako spoločenská hra je definovaná každá hra s vopred dohodnutými pravidlami, ku ktorej sú potrební minimálne dvaja hráči. Hranie hier prináša množstvo výhod a nezáleží pritom na tom, do akej hry sa pustíte, ani koľko máte rokov.

  • Zlepšujú schopnosť koncentrácie.
  • Utužujú logické myslenie, postreh a kreativitu.
  • Prinášajú zábavu pre malých aj veľkých hráčov.
  • Spoločenské hry podporujú komunikáciu, rozširujú slovnú zásobu aj znalosti.

Stolové hry vyberajte podľa toho, kto ich bude hrať

Stolové hry je potrebné vyberať s ohľadom na veľmi dôležitý faktor, ktorým je odporúčaný vek a vždy by ste ho mali zohľadniť, hlavne ak plánujete hrať aj s deťmi. Vekové odporúčanie ale neberte tak, že hry pre deti nebudú dospelých baviť. Práve naopak, mnohé najlepšie spoločenské hry naprieč generáciami sú vhodné napríklad už od siedmich rokov.

  • Spoločenské hry pre dospelých sa skvele hodia na každú párty, ktorú príjemne oživia. Táto kategória ale obsahuje aj náročné strategické hry či hry so šteklivými témami.
  • Spoločenské hry pre deti sa nestratia v žiadnej rodine s deťmi. Deti skvele zabavia, naučia ich niečo nové, umožnia im tráviť zmysluplne čas a pomôžu im so správnym rozvojom potrebných zručností.

Spoločenská hra Dobble 

Zábavné spoločenské hry pre deti

Spoločenské hry pre dospelákov
Spoločenské hry pre dospelákov

Ako delíme spoločenské hry?

Spoločenské hry sú k dispozícii  v mnohých rôznych variantoch. Pretože je človek hravý tvor, rôzne stolné hry sú tu s nami už od dávnoveku. Súčasná ponuka je taká bohatá, že si na svoje príde skutočne každý.

Kartové hry sú najobľúbenejšou klasikou

Kartové hry pozná snáď úplne každý. Karty zaberú minimum miesta, môžete si ich brať všade so sebou a ponúkajú mnoho variantov hry. Už dávno ich ale neprezentujú iba kartové hry typu Sedma, Kanasta, Poker či Žolík. Moderné kartové spoločenské hry využívajú aj netradičné herné princípy, takže počas ich hrania napríklad riešite záhady, trénujete pozornosť, zabraňujete zločinu alebo cestujete do sveta fantasy.

i

Mariášové a žolíkové karty by nemali chýbať v žiadnej domácnosti. Pokiaľ chcete vyskúšať aj ďalšie kartové hry, obľúbenou voľbou je napríklad Dobble, UNO či Bang!.

Každý večierok rozprúdia zábavné spoločenské hry na párty

Párty hry vynikajú rýchlym a svižným herným princípom, vďaka čomu len tak neomrzia a zaručia, že sa nikto počas hrania nebude nudiť. Spoločenské hry a párty, to je totiž dokonalá kombinácia zaručujúca nezabudnuteľnú zábavu. Sú k dispozícii vo variantoch pre deti aj dospelých a bývajú určené pre vyšší počet hráčov. Medzi tie najobľúbenejšie doskové hry patria napríklad legendárne Activity, Párty Alias či Krycie mená.

Spoločenská hra Bum
Kartové hry

spoločenské hry na večer 

Zábavné spoločenské hry na párty

Strategické, logické a obchodné spoločenské hry precvičia váš mozog

Vyžívate sa v dlhých spoločenských hrách, pri ktorých poriadne potrápite svoje mozgové závity? Vymýšľate radi dokonalé stratégie, alebo si chcete počas hrania stolových hier rozšíriť prehľad? Potom pre vás budú ideálne doskové hry z týchto skutočne nabitých kategórií:

  • Strategické spoločenské hry je možné zakúpiť vo forme kartových aj doskových hier. Precvičíte si s nimi schopnosť taktizovať, logické myslenie aj trpezlivosť. Vďaka variabilite a nespočetným možným kombináciám len tak neomrzia.
  • Obchodné hry vás precvičia v biznise, počtoch aj logike. Monopoly, Cestovné lístky, prosím! či Dostihy a stávky sa radia medzi najobľúbenejšie stolné hry vôbec.
  • Logické spoločenské hry otestujú vaše mozgové závity. Môžu mať podobu rôznych logických hádok, skladačiek, ale aj znalostných testov. Patria medzi ne aj populárne únikové hry.

Stávkou na istotu sú retro a klasické stolové hry

Kategória retro a klasické stolové hry ponúkajú výber tých najobľúbenejších a nestarnúcich hier. Zahrajte sa s deťmi Človeče, nehnevaj sa, potrápte svoj mozog pri hraní šachu a otestujte svoju slovnú zásobu pri hraní Scrabble. Zaobstarať si tiež môžete súbory hier, ktoré v kompaktnom balení ponúkajú hneď niekoľko rôznych hier pre nekonečnú zábavu.

i

Patríte medzi vášnivých hráčov stolných hier? Potom pravidelne sledujte našu kategóriu Novinky a najnovšie spoločenské hry a hlavolamy už vám neutečú.

Pri výbere stolovej hry zohľadnite aj počet hráčov

Ďalším dôležitým parametrom pri výbere stolovej hry je počet hráčov. Minimálne sú na hranie väčšinou potrební dvaja. Maximálny počet hráčov sa môže pohybovať od 4 do 16. Pri niektorých hrách je dokonca neobmedzený.

dosková hra
Spoločenská hra so slovami

stolové spoločenské hry
Strategická stolová hra

Máte svojho favorita? Vyberajte najlepšie spoločenské hry podľa radu

Mnohé spoločenské hry ponúkajú rôzne rozšírenia či ďalšie varianty, ktoré vám umožnia hrať vašu obľúbenú hru s novými motívmi či pravidlami. Pokiaľ aj vy máte svoje obľúbené stolové hry, máme pre vás praktické delenie podľa herného radu. Na jednom mieste tak nájdete všetky rozšírenia a varianty. O aké konkrétne stolové hry ide?

  • Spoločenská hra Activity overí, ako dokážete popísať, nakresliť alebo predviesť najrôznejšie veci. K dispozícii je pre malých aj veľkých hráčov a na každú párty zaručene vnesie smiech.
  • Bang! je kartová hra, ktorá vás prenesie na Divoký západ, kde sa stanete zločincami či ochrancami zákona.
  • Carcassone je obľúbená strategická stolová hra, ktorá vás pozve do stredoveku. Budujte, taktizujte a vyhrávajte. K dispozícii je mnoho rozšírení aj variant pre deti.
  • Spoločenská hra Čierne historky vo vás prebudí detektíva. Budete riešiť tajuplné, strašidelné a zložité detektívne prípady. A keď hru dokončíte, môžete si zaobstarať ďalší variant.
  • Stolná hra Človeče, nehnevaj sa je klasikou, ktorá baví najmä deti. Okrem tradičnej hry si môžete zaobstarať aj rad tematických hier, napríklad s obľúbenými rozprávkovými hrdinami.
  • Dobble je kartová spoločenská hra, ktorá precvičí váš postreh. Baví deti aj dospelých a je tiež možné ju dostať v mnohých rôznych dizajnových variantoch.
  • Dosková hra Dostihy a stávky vás prenesie do sveta dostihov. Nakupujte kone, vsádzajte a získajte tých najlepších pretekárov.
  • Jízdenky, prosím! je spoločenská hra, ktorá sa v posledných rokoch stala fenoménom. Budujte železničné trate a ovládnite mapu. Vybrať si môžete z rôznych štýlov máp.
  • Krycie mená je stolová hra inšpirovaná prostredím tajných služieb, ktorá osvieži každú párty. Zaobstarať si ju môžete aj vo variante Duet alebo s Disney postavičkami.
  • Monopoly vám umožní nakupovať nehnuteľnosti a rozširovať svoje imanie. Táto obľúbená dosková hra je k dispozícii v rozličných variantoch, ako je Junior, Fortnite, Star Wars a mnoho ďalších.
  • Osadníci z Katanu je obľúbená strategická stolová hra, v ktorej osídľujete ostrov. Ponúka rad zaujímavých rozšírení aj variant pre tých najmenších hráčov.
  • Spoločenská hra Párty Alias rozprúdi zábavu na každom večierku. Potrénuje vašu slovnú zásobu a nenechá vás sa nudiť.
  • Scrabble a Kris-Kros sú viac ako klasické stolové hry, v ktorých skladáte slová a trénujete svoj mozog. Scrabble je možné zakúpiť aj v zjednodušenej detskej verzii.
  • Ubongo je spoločenská hra, ktorá vás prenesie do Afriky, kde budete hľadať diamanty. Akonáhle poskladáte správne dieliky k sebe, sladké víťazstvo je vaše.
  • Karak sa radí medzi najlepšie rodinné spoločenské hry, pretože baví deti aj dospelých. Staňte sa neohrozenými bojovníkmi, porazte všetkých netvorov a postavte sa zákernému drakovi!

i

Spoločenské hry sa radia tiež podľa témy. Vyberte si hru podľa toho, čo vás baví. Zvíťazia u vás fantasy, športové, hudobné alebo napríklad hororové stolové hry?

Medzi spoločenské hry sa radia aj kocky

Kocky patria medzi najstaršie spoločenské hry a ich obľuba ani v dnešnej dobe neklesá. K dispozícii sú kockové spoločenské hry, ktoré sa od kartových či doskových nijako neodlišujú. Sú zábavné, skladné, ľahko sa prenášajú, majú originálny herný princíp a zaručene zaženú každú dlhú chvíľu.

Hlavolamy vás zabavia kedykoľvek a kdekoľvek

Nemáte s kým hrať, ale chcete si potrápiť mozgové závity? Potom pre vás budú ideálne hlavolamy, ktoré vás zabavia aj vo chvíli, keď nemáte spoluhráčov. Vyberiete si klasiku v podobe Rubikovej kocky či Ježka v klietke, alebo zvolíte niektorý z netradičných hlavolamov? Ak budete vyberať hlavolam, zohľadnite najmä náročnosť.

hlavolam

Hlavolam vás nenechá prepadnúť nude.

Ktorá spoločenská hra pre vás bude tá pravá?

Stále neviete, ktorá spoločenská hra vám bude krátiť dlhé chvíle? Skúste si odpovedať na nasledujúce otázky:

  1. Pre koho hru kupujete? Aké spoločenské hry vás bavia, aké herné skúsenosti majú hráči a koľko majú rokov?
  2. Koľko ľudí ju bude najčastejšie hrať?
  3. Aký typ stolnej hry uprednostňujete? Niečo jednoduché a zábavné, alebo skôr stratégiu?
  4. Koľko času chcete hraním hry tráviť? Stolové hry majú totiž rôznu dobu hrania.
  5. Akú čiastku ste ochotní do spoločenskej hry investovať?
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Zberateľské karty – 12 náhodne namiešaných kariet 2. série Rise of the Floodborn, 6 bežných kariet, 3 výnimočné karty, 2 vzácne, veľmi vzácne alebo legendárne karty a 1 foilová karta, vhodné pre deti od 8 rokov
Od 5,24 €

2.
Spoločenská hra Twister Na sklade > 10 ks
Spoločenská hra – športová hra, pre 2 až 10 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 20 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
24,90 €

3.
Karak Na sklade > 5 ks
Spoločenská hra – rodinná hra, pre 2 až 6 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 45 min, v českom jazyku, vhodné od 7 rokov
26,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 658 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 118×
Jenga
Spoločenská hra – párty a logická hra, pre 2 až 6 hráčov, dĺžka hry 10 min, vhodné od 6 rokov
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRA985e
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Karak - Spoločenská hra Varianty
4,9 105×
Karak
Spoločenská hra – rodinná hra, pre 2 až 6 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 45 min, v českom jazyku, vhodné od 7 rokov
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAjd0938
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 292×
Dixit
Kartová hra – rodinná hra, pre 3 až 8 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 30 min, v českom jazyku,, vhodné od 8 rokov
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA054b
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 108×
Carcassonne: Big Box 2017
Spoločenská hra – strategická a rodinná hra, pre 2 až 6 hráčov, rozšírenie základnej hry, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 60 min, v českom jazyku, vhodné od 8 rokov
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAjd0241
4,9 105×
Človeče, nehnevaj sa
Spoločenská hra – detská, strategická a rodinná hra, pre 2 až 4 hráčov, dĺžka hry 30 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
5,59 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: HRA717f
Výbušné mačiatka - Spoločenská hra Varianty
4,9 158×
Výbušné mačiatka
Spoločenská hra – párty hra, pre 2 až 5 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 15 min, v českom jazyku, vhodné od 7 rokov
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif14326
4,9 204×
Dostihy a stávky
Spoločenská hra – strategická, rodinná a obchodné hra, pre 2 až 6 hráčov, dĺžka hry 60 min, v českom jazyku, vhodné od 10 rokov
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA099j
4,8 628×
Dobble
Spoločenská hra – detská, párty, cestovná a postrehová hra, pre 2 až 8 hráčov, dĺžka hry 15 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA054f
4,9 10×
Desiatka
Spoločenská hra – vedomostné a náučné hra, pre 2 až 8 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 20 min, v českom jazyku, vhodné od 10 rokov
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif16456
4,9 67×
Jízdenky, prosím! Evropa
Dosková hra – strategická a obchodné hra, pre 2 až 5 hráčov, dĺžka hry 45 min, v českom jazyku,, vhodné od 8 rokov
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif15545
4,8 628×
Dobble Kids
Spoločenská hra – postrehová hra, pre 2 až 5 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 10 min, v českom jazyku, vhodné od 4 rokov
13,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa2849
4,7 31×
Drevené šachy
Spoločenská hra – strategická hra, pre 2 hráčov, stredná obťažnosť, v českom jazyku, vhodné od 5 rokov
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA313a
4,8
Monopoly Super elektronické bankovníctvo SK verzia
Spoločenská hra – detská, rodinná a obchodné hra, pre 2 až 4 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 120 min, vhodné od 8 rokov
Zľavnené -36 %
39,90 € 61,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz02677
4,7 35×
Activity deti
Spoločenská hra – detská hra, pre 2 hráčov, ľahká obťažnosť, v českom jazyku, vhodné od 4 rokov
15,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRA446
4,8 222×
Activity Original Legend
Párty hra pre 3–16 hráčov, vhodné od 12 rokov, minimálne na 45 min hrania, česká lokalizácia
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA099l
Krycie mená - Párty hra Varianty
4,6 32×
Krycie mená
Párty hra pre 2–8 hráčov, vhodné od 10 rokov, minimálne na 15 min hrania, slovenská lokalizácia
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa9520
5,0 17×
Spoločenská hra Twister
Spoločenská hra – športová hra, pre 2 až 10 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 20 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
24,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz02670
4,7 98×
Logik
Spoločenská hra – detská hra, pre 2 hráčov, vhodné od 3 rokov
9,10 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa5563
4,8 167×
Bang!
Kartová hra – párty a RPG hra, pre 4 až 7 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 40 min, v českom jazyku,, vhodné od 10 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA001
4,9 99×
Carcassonne
Spoločenská hra – strategická a rodinná hra, pre 2 až 5 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 60 min, v českom jazyku, vhodné od 8 rokov
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ZA002
4,6 33×
Elektronická násobilka
Spoločenská hra – vedomostné a náučné hra, v českom jazyku, vhodné od 7 rokov
12,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa5486
4,8 628×
Dobble Harry Potter
Spoločenská hra – postrehová hra, pre 2 až 8 hráčov, dĺžka hry 15 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb0651
4,8 44×
Ravensburger 268672 Minecraft
Spoločenská hra – strategická hra, pre 2 až 4 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 60 min, vhodné od 10 rokov
40,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb1878
4,8 628×
Dobble ZOO
Spoločenská hra – postrehová hra, pre 2 až 8 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 15 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAjd0133

Spoločenské hry a hlavolamy

stolová hraNajlepšie doskové hry 2023 Rok sa s rokom zišiel a je na čase bilancovať. Tento rok sa nám na stôl dostali desiatky hier a my sme sa rozhodli vybrať z nich tie, ku ktorým sa vraciame najčastejšie, a preto ich z nášho pohľadu hodnotíme ako najlepšie. Zo všetkej produkcie na českom trhu sme...
Rovnako ako v populárnom kreslenom seriáli, aj v kartovej hre sa môže nádejný tréner Pokémonov uberať dvoma smermi – buď ich chytí (tiež pozbiera) všetkých, alebo sa stane tým najlepším. Pokiaľ chcete vyskúšať svoje strategické myslenie v prostredí sveta Pokémonov,...
U 11 až 14-ročných slečien sa už skôr než na klasické hračky zameriame na darčeky pre mladú generáciu. Konkrétne pre dievčatá sa ponúkajú šperky, kozmetické i dekoratívne produkty, inteligentné hodinky alebo nejaké zaujímavé dievčenské čítanie. Ponuka je skutočne široká...
recenziaSonic a parťáci (RECENZIA) – Pretekanie s bodlináčmi Modrý ježko Sonic patrí medzi jeden z tradičných symbolov spoločnosti SEGA, resp. celého počítačového hrania. Aktuálne sa dostal aj do hľadáčika filmových fanúšikov, takže záujemcov o rodinnú pretekársku doskovú hru Sonic a priatelia bude určite dosť. V našej recenzii...
Komiksový hrdina si nikdy neoddýchne, tým skôr pokiaľ je jeho domovom vydavateľstvo Marvel. Každý deň sa objavujú nové hrozby a záporáci, ktorých najmenšou túžbou je aspoň ovládnutie sveta, keď ho práve nechcú hnať do úplnej záhuby. S výberom slávnych postáv sa v...
Kúzelnícky svet J. K. Rowlingovej sa neustále rozrastá o nové príbehy, ale ústrednú pozíciu bude mať zrejme navždy chlapec, ktorý prežil. Harry Potter a jeho osud je skrátka medzigeneračným fenoménom inšpirujúci aj tvorcov stolných hier. Udalosti pôvodných kníh/filmov a...
Viac článkov Všetky články

Spoločenské hry a hlavolamy

Stolové hry sú medzi ľuďmi už po mnohé stáročia a stále plnia rovnakú funkciu, ktorou je zábava. Spoločenské hry ani vo svete počítačov neomrzia a pobavia každú vekovú kategóriu. Okrem zábavy dokážu stmeliť aj rodinu či priateľov a tvoria tak skvelú atmosféru doma aj na dovolenke. Dnes existuje nespočetné množstvo typov a druhov spoločenských hier pre deti aj dospelých. Spoločenské hry delíme na doskové, kartové a také, ku ktorým nepotrebujeme žiadne hracie pomôcky, takže si každý príde na svoje.

Spoločenské hry pre deti

Vďaka spoločenským hrám pre deti sa vaše ratolesti môžu pomerne zábavným spôsobom naučiť veľa nových vecí a vylepšiť si svoje komunikačné schopnosti. Skvelým spôsobom na precvičenie rozprávania je napríklad detská spoločenská hra Rozhýb svoj jazýček alebo logopédia hrou. Doskové hry pre deti sú dobré nielen na precvičenie logiky a pobavenie, ale zároveň sú dobrým spôsobom, ako sa naučiť prijať prehru.

Spoločenské hry na párty

Na párty často stretávame veľa nových ľudí, ako teda prelomiť ľady? Jedným z najlepších spôsobov ako nadviazať rozhovor sú práve spoločenské hry na párty. Či už sú to hry doskové alebo kartové, vždy upevnia kolektív. Jednou z najobľúbenejších hier, ktorá pobaví každého, sú Activity Špeciál, vďaka ktorým sa nielen zoznámite, ale aj poriadne nasmejete.

Spoločenské hry pre dvoch a viac hráčov

Ak sa chcete zabaviť aj vo dvojici a radi by ste si skrátili cestu autobusom, môžete si zahrať známe spoločenské hry, ku ktorým nepotrebujete žiadne hracie pomôcky – slovný futbal, mestečko Palermo alebo klasiku Kameň, papier, nožnice. Spoločenské hry pre dvoch a viac hráčov sú tiež často vo forme kariet. Väčšina z nich je jednoduchá na pochopenie a zahrať si ich môžete aj s deťmi.

Rodinné hry

Zábavu do kruhu rodiny a priateľov môžu vniesť aj všetkým dobre známe doskové hry pre dvoch a viac hráčov, ako je Človeče, nehnevaj sa alebo Šach. Tieto rodinné hry naozaj nikdy neomrzia žiadnu generáciu. Prečo ale nevyskúšať aj nové populárne hry, ako napríklad kamióny po Európe alebo Monopoly? Tieto doskové rodinné hry sú vhodné aj pre dvoch hráčov, takže nemusíte čakať, kým sa zídu všetci známi.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné spoločenské hry a hlavolamy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie spoločenské hry a hlavolamy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie spoločenské hry a hlavolamy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii spoločenské hry a hlavolamy recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií