Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Hydroponické kvetináče

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(2)
(1)
Šírka
31 cm
36 cm
-
Tvar kvetináča
Hranatý
(2)
Okrúhly
(1)
Farba
Biela
(2)
Antikorová
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Hydroponické kvetináče predstavujú inovatívne a efektívne riešenie na pestovanie rastlín bez použitia pôdy. Využívajú špeciálne vodné roztoky so živinami, čo zaisťuje optimálne podmienky pre rast a zdravie rastlín. Táto metóda je ideálna pre domácnosti aj kancelárie, ponúka znížené riziko chorôb a umožňuje efektívne využitie priestoru. So širokou škálou dizajnov, veľkostí a inteligentných funkcií ponúka hydroponický kvetináč niečo pre každého.

Pokračovať

Čo je hydroponické pestovanie?

Hydroponické pestovanie, predstavujúce metódu pestovania rastlín vo vodnom roztoku bohatom na živiny, ponúka úžasnú alternatívu k tradičnému záhradkárčeniu. Táto metóda eliminuje potrebu pôdy, čo prináša výhody ako zníženie rizika chorôb, vyššiu efektivitu využitia priestoru a vody, a umožňuje pestovanie v kontrolovaných podmienkach. Na druhú stranu, hydroponický systém môže vyžadovať vyššiu počiatočnú investíciu a určitú úroveň technickej znalosti.

Ako funguje hydroponický kvetináč?

Hydroponický kvetináč funguje na princípe hydroponického pestovania, čo je metóda pestovania rastlín vo vodnom roztoku bohatom na živiny, bez použitia tradičnej pôdy. Tu je stručný opis toho, ako funguje hydroponický kvetináč:

  • Nádoba a vodný roztok: Hydroponický kvetináč obvykle obsahuje nádobu, ktorá je naplnená vodným roztokom s rozpustenými živinami.
  • Podpora pre rastliny: Rastliny sú umiestnené v kvetináči tak, že ich korene sa ponoria do živinového roztoku.
  • Kyslík pre korene: Je dôležité zaistiť, aby korene rastlín mali dostatok kyslíka, napríklad bubnovaním vzduchu do vody pomocou akváriových čerpadiel.
  • Svetlo a teplota: Pre úspešný rast rastlín je potrebné dostatočné osvetlenie (prírodné alebo umelé) a udržiavanie vhodnej teploty.
  • Riadenie pH a živín: Je potrebné pravidelne kontrolovať a upravovať hladinu pH roztoku a jeho živinové zloženie, aby boli rastliny zdravé a dobre rástli.
  • Inteligentné funkcie: Niektoré moderné hydroponické kvetináče môžu obsahovať inteligentné funkcie, ako je automatické dávkovanie živín, sledovanie hladiny vody, LED osvetlenie prispôsobujúce sa rôznym fázam rastu rastlín a dokonca aj aplikácie na sledovanie stavu a potrieb rastlín.

Hydroponické kvetináče využijete pri množstve rastlín

Hydroponické kvetináče sú ideálne na pestovanie širokej škály rastlín, vrátane byliniek, šalátov, niektorých malých druhov zeleniny a ovocia, a dokonca aj menších kvetov a sukulentov. Vďaka presnej regulácii živín a podmienok môžu tieto systémy podporovať rýchlejší rast a vyššie výnosy.

i

Takéto kvetináče sú dostupné v rôznych veľkostiach, ktoré umožňujú pestovať od 2 do 16 sadeníc naraz. To robí z hydroponických systémov flexibilné riešenie pre akýkoľvek priestor – od malých bytov po rozsiahlejšie záhrady.

Prepojte hydroponický kvetináč s vašou smart domácnosťou

Niektoré modernejšie hydroponické kvetináče je možné pripojiť aj k smart zariadeniam. Hydroponický kvetináč býva kompatibilný ako s iOS, tak aj s Android operačnými systémami, prípadne s hlasovými asistentmi, ako je Google Assistant, Amazon Alexa alebo Tuya. Tieto modely môžu byť vybavené senzormi a aplikáciami, ktoré umožňujú monitorovať a regulovať podmienky pestovania na diaľku, čo prináša ďalší rozmer pohodlia a kontroly.

Ako vytvoriť vlastnú inteligentnú domácnosť? Prečítajte si náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť.

Čo tvar? Hydroponický kvetináč býva hranatý alebo oválny

Čo sa týka dizajnu, hydroponický kvetináč býva k dispozícii v hranatých aj oválnych tvaroch, čo umožňuje jednoduchú integráciu do rôznych interiérov a exteriérov. Hranaté kvetináče sú často vnímané ako modernejšie a minimalistické, kým oválne varianty pôsobia elegantne a plynulo.


Čierny okrúhly hydroponický kvetináč
Čierny okrúhly hydroponický kvetináč

Biely hranatý hydroponický kvetináč
Biely hranatý hydroponický kvetináč

Hydroponický kvetináč môže mať množstvo odtieňov

Čo sa týka odtieňov, farba kvetináčov sa pohybuje od neutrálnych odtieňov ako biela a čierna po výraznejšie farby, ako je modrá. Táto široká paleta farieb ponúka možnosť vybrať si kvetináč na hydropóniu, ktorý najlepšie dopĺňa osobný štýl a dizajnové preferencie.

Hydroponické kvetináče tak predstavujú nielen praktické, ale aj esteticky príťažlivé riešenie pre tých, ktorí hľadajú alternatívne spôsoby pestovania rastlín doma alebo v kancelárii.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
5,0
WMF 641306040 Bylinková záhradka
Kvetináč – 3-samozavlažovacie kvetináče, ľahké pestovanie čerstvých byliniek, automatický zavlažovací systém, plastová nádrž na vodu, odnímateľné veko, špeciálny knôt na zásobovanie vodou, kvetináče vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Cromargan® 18/10, zavlažovací systém z plastu, priemer kvetináča 10,8cm, kvetináče je možné umývať v umývačke riadu. Súprava obsahuje: 3×kvetináč, 1×nádrž na vodu, 1×veko.
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WMFKV348
BOT Smart kvetináč s LED
Inteligentný kvetináč hranatý, na 2 sadenice, hydroponický, vyžaduje špeciálny substrát, farba biela, rozmery 11.7 cm×31 cm
39,37 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEaaa0366
BOT Smart kvetináč s LED
Inteligentný kvetináč hranatý, na 2 sadenice, hydroponický, vyžaduje špeciálny substrát, farba biela, rozmery 11.7 cm×31 cm
36,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HOMEaaa0366
kvetináčeAko na hydroponické pestovanie rastlín Zaujímate sa o hydroponické pestovanie rastlín a chceli by ste si tento inovatívny spôsob vyskúšať aj u vás doma? V tom prípade pre vás máme článok, v ktorom vás s pojmom hydropónia podrobne zoznámime a bližšie vysvetlíme, prečo je hydroponické pestovanie také výhodné,...

Hydroponické kvetináče

V kategórii Hydroponické kvetináče máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Hydroponické kvetináče – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hydroponické kvetináče Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hydroponické kvetináče Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hydroponické kvetináče recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií