Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sušičky Miele

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Miele
(6)
Modelové označenie
T1 Chrome Edition
(1)
T1 White Edition
(4)
Vyhotovenie
Voľne stojace
(6)
Možnosť vežového usporiadania
(6)
Posuvné vyhotovenie
(6)
Množstvo náplne
9 kg
(2)
8 kg
(3)
7 kg
(1)
Programy sušenia
Konečná úprava vlny
(5)
Konečná úprava hodvábu
(2)
Košeľa
(6)
Impregnácia
(4)
Outdoor
(2)
Vankúše
(2)
Športová bielizeň
(2)
Hospodárnosť
Trieda energetickej účinnosti A+++
(4)
Trieda energetickej účinnosti A++
(2)
Kontrola spotreby Eko informácia
(2)
Najvyšší účinok kondenzácie
(6)
Technológia EcoDry
(6)
Najnovšie objednávky
MIELE logo
Voucher na vôňu do sušičky Miele
Sušičky Miele

Hlavné prednosti sušičiek Miele

Technológia EcoDry exkluzívne pri sušičkách Miele s tepelným čerpadlom

Exkluzívne pri sušičkách Miele s tepelným čerpadlom nájdete novú technológiu EcoDry, ktorá ručí za trvalo nízku spotrebu energie a krátku dobu sušenia. Kombinácia filtračného systému s bezúdržbovým tepelným výmenníkom znižujú riziko usadzovania nečistôt, ktoré by mohli trvale znižovať výkon sušičky.

Energetická účinnosť A+++ pri väčšine modelov sušičiek Miele

Väčšina sušičiek Miele s tepelným čerpadlom je ekologická a dosahuje energetickú účinnosti A++. Sušičky vybavené efektívnym motorom Miele ProfiEco a regulovaným kompresorom dosahujú dokonca energetickú účinnosť A+++.

Bezúdržbový výmenník tepla

Bezúdržbový výmenník tepla, ktorý nie je potrebné čistiť. Tepelný výmenník sušičiek Miele s tepelným čerpadlom je chránený súborom filtrov a nie je potrebné ho čistiť. Tým je zaručená trvalo nízka spotreba energie a dlhá životnosť spotrebiča.

Zobraziť ďalšie dôvody

Najvyšší stupeň tesnenia a efektivita kondenzácie

Sušičky bielizne Miele dosahujú najvyšší stupeň tesnenia a tým aj najvyššiu efektivitu kondenzácie. Čím menej vlhkého a teplého vzduchu zo sušičky do okolitého prostredia uniká, tým vyšší je účinok kondenzácie. Prípadný únik vlhkosti do menších priestorov môže znamenať mnohé komplikácie – napríklad vznik plesní na stenách.

Voštinový rotujúci bubon exkluzívne pri sušičkách Miele

Exkluzívne pri sušičkách Miele nájdete voštinový rotujúci bubon, ktorý vedie bielizeň smerom nahor a pohybuje sa tak dlhšie v prúde teplého vzduchu, čím dochádza k rovnomernejšiemu sušeniu. Priehlbiny voštín vytvárajú vzduchový vankúš, ktorý bielizeň šetrne zachytí a po vysušení je na ňom menej záhybov. Prípadné žehlenie je potom oveľa ľahšie.

Pokročilá funkcia Eko

Vďaka funkcii Eko informácie chránite životné prostredie a šetríte peniaze. Táto funkcia vám napomáha optimálne využívať úspory. Pred spustením programu sušenia dostanete informáciu o približnej spotrebe energie. Aj v priebehu sušenia a po jeho skončení uvidíte informáciu o skutočnej spotrebe vzhľadom na obsah bubna. Sušičky Miele tiež dokážu zobrazovať mieru znečistenia filtra.

Integrovaný odvod kondenzátu

Exkluzívne pri kondenzačných sušičkách Miele a sušičkách s tepelným čerpadlom nájdete integrovaný odvod kondenzátu v podobe navinutej hadičky. Vďaka tomuto vývodu môžete kondenzát odvádzať rovno napríklad do umývadla či sifónu.

Aj sušenie bielizne je možné vopred naplánovať

Pomocou funkcie predvoľba štartu si môžete až s 24-hodinovým predstihom naplánovať, kedy má začať sušenie. Túto výhodu využijete nielen v prípade čerpania nočného prúdu, ale aj napríklad keď chcete prísť z práce a mať bielizeň vysušenú. Na prehľadnom displeji uvidíte, o akom čase má aktuálne spustený program končiť.

Nechajte svoju sušičku zažiariť

Všetky sušičky Miele disponujú osvetlením bubna, niektoré dokonca úspornejším variantom LED žiariviek. Sušiaci bubon je tak dokonale osvetlený a nikdy sa vám nestane, že by ste zabudli nejaký kúsok bielizne vybrať. Osvetlenie bubna nemá len funkčný význam, ale tiež estetický, čo ocenia hlavne tí, ktorí si potrpia na dizajn.

Vľavo alebo vpravo? Teraz máte možnosť voľby

Sušičky Miele z radu WhiteEdition umožňujú pripevniť dvierka ako na ľavú, tak aj na pravú stranu. Voľba záleží len na vás a vašich preferenciách.

Oddeľte bielizeň od nečistôt raz a navždy

S inteligentným filtrom nečistôt Miele to dokážete. A ako bonus získate nevídane jednoduchú údržbu tohto filtra. Po upozornení „vyčistiť vzduchové cesty“ je potrebné filter ťahom k sebe vybrať a vyčistiť.

Vysokoodolná čelná strana exkluzívne pri sušičkách Miele

Exkluzívne pri sušičkách, práčkach a práčkach so sušičkou Miele je čelná strana spotrebičov opatrená vrstvou emailu, ktorá je vysokoodolná voči poškriabaniu, korózii, pôsobeniu kyselín a lúhov. Navyše sa ľahko a dobre čistí a je farebne stála.

Odteraz môžete sušiť bielizeň aj v noci

Opláštenie a vzduchové cesty sušičiek Miele sú konštruované tak, aby bol vychádzajúci hluk týchto zariadení čo najmenší. Niektoré modely sušičiek sú vybavené špeciálnym extratichým módom, takže sa nemusíte obávať, že by ste rušili svoje okolie.

Očarujúca príjemná vôňa vašej bielizne

Len pri Miele získate špeciálne flakóny s vôňami hneď v piatich vyhotoveniach. Tieto osobité vône sú vyrábané v rodinnej firme vo Francúzsku. Doprajte si príjemnú, sviežu a prirodzenú vôňu bielizne po dobu až 4 týždňov.

Špeciálny program vyhladzovania parou namiesto žehlenia si zamilujete

Stačí pred začatím sušenia do voštinového bubna rozprášiť jemnú vodnú hmlu, ktorá sa začne postupne zahrievať. Vzniknutá para postupne prestúpi textilnými vláknami a viditeľne bielizeň vyhladí. Vďaka tomu bude žehlenie ľahšie, alebo nebudete musieť dokonca žehliť vôbec.

Tvrdá voda? Aj s tou si sušičky Miele poradia

Patentovaný systém PerfectDry vašu bielizeň dokonale vysuší aj keď máte nevídane tvrdú vodu. Tvrdosť vody do istej miery ovplyvňuje meranie zvyškovej vlhkosti a tým aj výsledok sušenia. Vďaka presnému zhodnoteniu tvrdosti vody pred každým sušením je aj proces sušenia vyhodnocovaný a upravovaný. Bielizeň už nebude nikdy presušená, ani nedosušená.

Stop zamotanej bielizni

Automatická zmena smeru otáčania sušiaceho bubna bráni zamotaniu bielizne. Nepravidelné otáčanie smeru bubna zaistí rovnomerné sušenie a bráni vzniku prebytočných záhybov.

Program ochrana proti pokrčeniu

Ak nemôžete z nejakého dôvodu bielizeň zo sušičky vybrať ihneď po skončení sušiaceho programu, určite oceníte program ochrany proti pokrčeniu, ktorý bielizeň v sušiacom bubne v pravidelných intervaloch rozvoľní, aby sa bielizeň zbytočne nekrčila.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
6 položiek
MIELE TWC 220 WP - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
MIELE TWC 220 WP
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 192 kWh, FragranceDos, Perfect Dry, voštinový bubon, napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, detská poistka a reverzibilné dvierka, rozmery 85 × 59,6 × 64,3 cm (V׊×H), hmotnosť 52 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
1 079 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MIESU15
MIELE TWF 760 WP - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
MIELE TWF 760 WP
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB odhadovaná ročná spotreba energie 163 kWh, FragranceDos, Perfect Dry, voštinový bubon, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, ovládanie mobilom a reverzibilné dvierka, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s Miele@home, diaľkové ovládanie a informácie o stave, rozmery 85 × 59,6 × 64,3 cm (V׊×H), hmotnosť 56 kg, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
1 329 €
Na objednávku – termín upresníme 2 ks
Očakávame 21. 3. 2024
Objednávací kód: MIESU11
MIELE TCA 230 WP - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
MIELE TCA 230 WP
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 7 kg, hlučnosť 66 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 208 kWh, FragranceDos, Perfect Dry, voštinový bubon, napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie a systém proti krčeniu bielizne, rozmery 85 × 59,6 × 63,6 cm (V׊×H), hmotnosť 56 kg, nádoba na kondenzát a súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
888,90 €
Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Očakávame 19. 3. 2024
Objednávací kód: MIESU16
MIELE TWC 560 WP - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
MIELE TWC 560 WP
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh, FragranceDos, Perfect Dry, voštinový bubon, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, ovládanie mobilom a reverzibilné dvierka, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s Miele@home, diaľkové ovládanie a informácie o stave, rozmery 85 × 59,6 × 64,3 cm (V׊×H), hmotnosť 56 kg, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
1 139 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MIESU09
MIELE TWV 780 WP - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
MIELE TWV 780 WP
Sušička prádla – parná, kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++ (-10 %), účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 62 dB odhadovaná ročná spotreba energie 174 kWh, FragranceDos, Perfect Dry, SteamFinish, voštinový bubon, napojenie na odpad, odložený štart, parný program, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, ovládanie mobilom a reverzibilné dvierka, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s Miele@home, diaľkové ovládanie a informácie o stave, rozmery 85 × 59,6 × 64,3 cm (V׊×H), hmotnosť 62 kg, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
Cenová bomba
2 577 € Ušetríte 282 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MIESU14
MIELE TWL 780 WP - Sušička prádla Doručenie na
predajňu zadarmo
MIELE TWL 780 WP
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 64 dB odhadovaná ročná spotreba energie 185 kWh, FragranceDos, Perfect Dry, SteamFinish, voštinový bubon, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, ovládanie mobilom a reverzibilné dvierka, možnosť pripojenia cez WiFi, kompatibilná s Miele@home, diaľkové ovládanie a informácie o stave, rozmery 85 × 59,6 × 64,3 cm (V׊×H), hmotnosť 57 kg, nádoba na kondenzát súčasťou balenia
1 749 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MIESU12

Sušičky Miele

Sušičky Miele

V kategórii Sušičky Miele máme práve teraz na Alza.sk celkom 6 produktov.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií