Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Najdrahšie microsoft Power BI

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Microsoft
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie microsoft Power BI, respektíve všetky produkty z kategórie microsoft Power BI zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky. Aktuálne tu najdrahším produktom je Microsoft Power BI Pro (mesačné predplatné)- neobsahuje desktopovú aplikáciu, ktorý stojí 11,90 € vrátane DPH. Pozrite sa naň, možno vám padne do oka. Alebo vás inšpiruje.
1 položka
Microsoft Power BI Pro (mesačné predplatné)- neobsahuje desktopovú aplikáciu
Kancelársky softvér MS Power BI pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
11,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0500
MicrosoftMicrosoft Access (NÁVOD): využijete dáta na maximum V programe Access môžete vytvoriť a zdieľať databázu behom pár sekúnd. Stačí importovať informácie a Access sa postará o zvyšok, takže je ľahké vytvoriť a usporiadať ohromné množstvo dát. K dispozícii tiež získate zaujímavých sprievodcov, ktorí vám v začiatkoch pomôžu....
Máme pre vás pripravený prehľad hneď 10 zaujímavých funkcií operačného systému Windows 10. Ide najmä o tipy, ktoré nie sú tak známe, ale napriek tomu vám zjednodušia každodennú prácu s PC alebo notebookom. O ktoré ide konkrétne?
Windows Movie Maker patril dlhé roky do základnej programovej ponuky operačného systému Windows. Kam sa však podel tento obľúbený softvér na strih videa? A čím ho nahradiť?
OfficeABBYY FineReader je vynikajúci na úpravu PDF Hľadáte alternatívu k drahému programu Adobe Acrobat? Už ste počuli o ABBYY FineReader? Ide o vynikajúci editor PDF súborov od A do Z. Vrátane vstavaného optického rozpoznávania textu pomocou OCR. Čo všetko dokáže v praxi?
Microsoft oznámil príchod novej aplikácie Microsoft Family Safety, ktorá ponúka napríklad sledovanie aktivít, obmedzenie spustenia aplikácií aj hier, kontrolu obsahu alebo informácie o polohe členov rodiny. Ako to funguje v praxi?
Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!
Viac článkov Všetky články
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné microsoft Power BI Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie microsoft Power BI Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie microsoft Power BI Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii microsoft Power BI recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií