AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ergonomické nosiče Kinderkraft

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Možnosti nosenia
Na brucho
(3)
Na chrbát
(3)
Vlastnosti
Ergonomické spracovanie
(3)
Možnosť prania v práčke
(3)
Priedušný materiál
(3)
Farba
Modrá
(1)
Ružová
(1)
Sivá
(1)
Filtrovať

Kinderkraft nosič ponúka nielen pohodlie, ale aj úľavu pre všetky mamičky a oteckov. Kvalita, funkčnosť a bezpečnosť sú v Kinderkraft na prvom mieste, čo potvrdzuje mnoho certifikátov a ocenení nezávislých medzinárodných inštitúcií, ktoré firma obdržala. Čo všetko vám nosič Kinderkraft poskytne?

Pokračovať

Kinderkraft nosič vyhovie ako bábätku, tak rodičovi

Ak chcete mať svoje bábätko stále pri sebe a zároveň mať voľné ruky a uľaviť vášmu chrbtu, je pre vás detský Kinderkraft nosič ako stvorený. Spĺňa požiadavky Medzinárodného inštitútu dysplázie bedrového kĺbu a vďaka postaveniu nožičiek v tvare písmena M vždy zaistí správnu polohu dieťaťa.

Nosič Kinderkraft Nino

Ergonimický nosič Kinderkraft Nino vám bude vyhovovať, ak hľadáte cenovo prijateľný variant, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky. Je vhodný pre deti od 3 mesiacov až do 20 kg a umožňuje vaše dieťatko nosiť v dvoch pozíciách, a to na bruchu či na chrbte. Poteší vás tiež jednoduchá údržba a kompaktná veľkosť po zložení, ktorá uľahčí prepravu a uchovanie nosiča.

Kinderkraft nosiče obsahujú aj praktické vrecko, do ktorého môžete jednoducho uložiť drobnosti, ktoré potom budete mať počas vašej prechádzky vždy poruke.

Kinderkraft nosič Milo ponúkne moderný dizajn

Kinderkraft nosič Milo sa svojimi vlastnosťami veľmi podobá typu Nino. Je vyrobený zo 100 % bavlny, ktorá je priedušná, a pokožka vášho dieťaťa tak môže bez problémov dýchať. Mamičky a oteckov tiež poteší jeho moderný dizajn, vďaka ktorému sa detský nosič Kinderkraft stane aj módnym doplnkom pre spoločné prechádzky.

Pokiaľ vás zaujímajú názory ostatných, pozrite sa, aké má Kinderkraft nosič recenzie.

Kinderkraft nosič Huggy je pripravený na akékoľvek počasie

Kinderkraft nosič detí Huggy je ideálnym spoločníkom ako na doma, tak na prechádzky za akýchkoľvek podmienok. Disponuje totiž odnímateľnou kapucňou, ktorá ochráni hlavičku vášho dieťaťa pred vetrom a slnkom. Prispôsobiteľný panel zaistí správnu podporu hlavy dieťaťa a nastaviteľný nosič sa postará o pohodlie. Tento ergonomický nosič bol navrhnutý tak, aby maximálne vyhovoval ako vám, tak aj bábätku.

i

Nosič Kinderkraft a jeho starostlivý výber

Ak sa chystáte kúpiť nosič Kinderkraft, určite by ste nemali zabúdať na niekoľko faktorov, ktoré je pri výbere nutné zohľadniť. Pre väčší prehľad a uľahčenie vášho výberu sme si pre vás pripravili článok Ako vybrať nosič alebo šatku na nosenie detí.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
Kinderkraft Nosič Nino Confetti Denim - Nosič pre dieťa Varianty
5,0
Kinderkraft Nosič Nino Confetti Denim
Nosič pre dieťa – vhodný od 3 mesiacov, maximálna nosnosť 20 kg, dá sa umiestniť na brucho a na chrbát, vrecká a vystužené popruhy súčasťou, možnosť nastavenia ramenného popruhu, materiál bavlna, hmotnosť 390 g, modrá farba
37,20 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYkk0001
Kinderkraft Nosič Nino Confetti Grey - Nosič pre dieťa Varianty
5,0
Kinderkraft Nosič Nino Confetti Grey
Nosič pre dieťa – vhodný od 3 mesiacov, maximálna nosnosť 20 kg, dá sa umiestniť na brucho a na chrbát, vrecká a vystužené popruhy súčasťou, možnosť nastavenia ramenného popruhu, materiál bavlna, hmotnosť 390 g, sivá farba
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYkk0002
Kinderkraft Nino Confetti Pink - Nosič pre dieťa
Varianty
5,0
Kinderkraft Nino Confetti Pink
Nosič pre dieťa – vhodný od 3 mesiacov, maximálna nosnosť 20 kg, dá sa umiestniť na brucho a na chrbát, vrecká a vystužené popruhy súčasťou, možnosť nastavenia ramenného popruhu, materiál bavlna, hmotnosť 390 g, ružová farba
Zľavnené -33 %
36,90 € 55 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABYkk0003
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ergonomické nosiče Kinderkraft Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ergonomické nosiče Kinderkraft
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií