AlzaPlus+ děti PET

Letné fusaky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Umiestnenie
Do kočíka
(3)
Do autosedačky
(2)
Ročné obdobie
Jarný
(3)
Letný
(3)
Jesenný
(3)
Motív
Zvieratá
(1)
Geometrické tvary
(2)
Vesmír
(1)
Farba
Béžová
(1)
Hnedá
(1)
Viacfarebná
(2)
Materiál
Polyester
(2)
Dĺžka
60 cm
106 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Letný fusak do kočíka je praktická pomôcka pre novorodenca a batoľa. Je optimálnou alternatívou zimného fusaka, ktorý nie je na použitie od jari do jesene vhodný. Má tiež spravidla multifunkčné využitie. Poradíme vám, ako správne vybrať letný fusak presne podľa vašich potrieb.

Pokračovať

Hlavné dôvody, prečo by ste mali vášmu dieťatku zaobstarať letný fusak

Zimný fusak väčšina nastávajúcich rodičov zahrnie do nutnej výbavičky úplne automaticky – nehľadiac na to, v akom ročnom období sa dieťatko narodí. Letný fusak by ale na vašom zozname tiež nemal chýbať. Nie je to žiadna zbytočnosť, ale moderný produkt, ktorý využijete nielen vonku, ale aj v domácom prostredí.

  • Fusak z tenkých materiálov môžete používať od jari do jesene.
  • Dostupné sú praktické modely 2 v 1 a 3 v 1.
  • Vyberať si môžete zo širokej ponuky rôznych dizajnov a farieb.

Podľa čoho vybrať letný fusak do kočíka?

Letný fusak do kočíka je multifunkčný produkt, ktorý využijete nielen počas prechádzok vonku. Fusak vyberajte s ohľadom na váš životný štýl a vek dieťaťa. Ak často jazdíte autom, je pre vás optimálnou voľbou fusak 3 v 1, teda model vhodný do kočíka aj autosedačky, ktorý sa navyše dá rozložiť a využiť ako hracia deka.

Letný fusak do autosedačky má špeciálne prestrihy, ktorými prevlečiete bezpečnostné pásy a v prípade verzie 3 v 1 aj popruhy športového kočíka.

Ako sa dá využiť jarný fusak do kočíka 2 v 1?

Jarný fusak do kočíka 2 v 1 je spravidla určený pre najmenšie deti, teda do kočíkov s hlbokou korbičkou. Niektoré modely sú ale prispôsobené na použitie aj v športovom kočíku, prípadne autosedačke. Zároveň ich ale využijete aj rozložené ako praktické podložky na prebaľovanie, alebo hracie deky. Podľa modelu je ich možné využiť aj pre už chodiace deti. Odstránením spodnej časti sa vytvorí otvorený priestor na nožičky v topánočkách.

i

Jarný rastúci fusak je dobrá investícia

Jarný rastúci fusak je určený pre deti od 0 do 3 rokov. Využijete ho nielen v hlbokom kočíku, ale aj v športovom, alebo v golfkách. To isté platí aj pre jeho využitie v autosedačke. Je kompatibilný s vajíčkom aj autosedačkou pre deti od 1 roka.

Letný fusak disponuje praktickými detailmi

Letný fusak poskytuje dieťaťu maximálne pohodlie. Je vyrobený z príjemných priedušných a vysoko absorpčných materiálov. Je tiež vybavený dostatočne veľkými otvormi na spony bezpečnostných pásov a popruhov. Môže tiež disponovať reflexnými prvkami. Rastúci fusak má spravidla odnímateľnú a umývateľnú spodnú časť.

Letný fusak je možné prať v práčke na 30 °C (podľa modelu). Údržba je spravidla veľmi jednoduchá. Vždy sa ale riaďte pokynmi konkrétneho výrobcu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
CEBA fusak Lolly Polly Love, 42 × 60 cm
Fusak do kočíka alebo autosedačky – jarný, letný a jesenný, sťahovací, šnurovací, materiál bavlna a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 42 × 60 cm (Š×D), motív geometrické tvary
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BABY19123
Pinkie Fusak Shine Gold Camel – ľahký
Fusak do kočíka – jarný, letný a jesenný, sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál bavlna, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 52 × 106 cm (Š×D), motív geometrické tvary, béžová a hnedá farba
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0888
CEBA fusak Candy Andy Cosmo, 42 × 60 cm
Fusak do kočíka alebo autosedačky – jarný, letný a jesenný, sťahovací, šnurovací, materiál bavlna a polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 42 × 60 cm (Š×D), motív zvieratá a vesmír
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BABY19124

Letné fusaky

V kategórii Letné fusaky máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Letné fusaky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné letné fusaky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie letné fusaky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie letné fusaky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii letné fusaky recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií