AP+ nový vizuál Aplikace

Notebooky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Uhlopriečka displeja
10,1 "
18 "
-
Typ panela
IPS
(1734)
WVA
(199)
OLED
(182)
Liquid Retina XDR
(87)
TN
(54)
Typ displeja
Lesklý
(890)
Matný
(210)
Antireflexný
(1281)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB
128 GB
-
Typ grafickej karty
Herná
(186)
Dedikovaná
(497)
Integrovaná
(1709)
Značka grafickej karty
AMD Radeon
(266)
AMD Radeon Pro
(1)
AMD Radeon RX
(11)
Apple
(457)
ARM
(13)
Model grafickej karty
Iris Xe Graphics
(565)
UHD Graphics
(306)
Graphics
(185)
M3 10jádrová GPU
(152)
RTX 4060
(143)
Operačný systém
Windows 11 Home
(880)
Windows 11 Pro
(607)
MacOS
(464)
Bez operačného systému
(181)
Typ úložiska
SSD
(2299)
SSD + HDD
(3)
Flash
(79)
UFS
(7)
Kapacita úložiska
64 GB
8000 GB
-
Nabíjanie cez USB-C
Možno nabíjať cez USB-C
(1788)
Bez možnosti nabíjania cez USB-C
(588)
Materiál konštrukcie
Plast + uhlíková vlákna
(2)
Celokovový (unibody)
(821)
Kov + plast
(401)
Plastový
(508)
Uhlíkové vlákna (karbón)
(13)
Konvertibilita
Oddeliteľný
(86)
Preklopiteľný
(191)
Pevný (klasický notebook)
(2115)
Farba
Béžová
(2)
Biela
(28)
Čierna
(626)
Červená
(2)
Fialová
(3)
Modrá
(170)
Ružová
(4)
Strieborná
(610)
Sivá
(658)
Tmavomodrá
(54)
Karbón
(133)
Zelená
(10)
Zlatá
(60)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky

Chystáte sa kúpiť nový notebook, ale neviete, pre ktorý sa rozhodnúť? Pomôžeme vám zistiť, aký druh notebooku je pre vás ten pravý a podľa akých parametrov si ho zo širokej ponuky vybrať.

Pokračovať

Notebook na bežné použitie – pohodlná práca, kvalitná zábava

Notebooky na bežné použitie sú vhodné na doma, na cesty alebo do školy. Vyberte si z rôznych cenových kategórií podľa toho, aké máte na notebook nároky. Mnoho modelov pripojíte aj k dokovacej stanici, čím ho následne pohodlne prepojíte s radom ďalších zariadení, vrátane monitora. V ponuke nechýbajú ani notebooky s podsvietenou klávesnicou.

Herný notebook pre nadšeného hráča

Herné notebooky sa vyznačujú výkonnou grafickou kartou, dostatkom RAM pamäte a silným procesorom. Herný notebook s podsvietenou klávesnicou vám navyše umožní pohodlne hrať aj v noci a vyzerá štýlovo. Vysoký výkon je ale náročný na výdrž batérie, takže sú drahšie ako napríklad kancelárske modely.

i

VR-Ready notebooky sú kompatibilné s headsetmi pre virtuálnu realitu. Vďaka tomu môžete cestovať vesmírnou loďou, pilotovať vrtuľník, preskúmavať podmorský svet alebo sa pozrieť na akékoľvek miesto na Zemi priamo z pohodlia vašej obývačky.

Pracovný notebook – kvalitné spracovanie, vysoký výkon

Pracovné notebooky ponúkajú vysoký výkon a hodia sa napríklad na strihanie videí, tvorbu 3D animácií alebo prácu s grafikou. Pracovný notebook máva aj dlhšiu výdrž batérie, kvalitne spracovanú konštrukciu a niektoré modely majú navyše predĺženú záruku. Väčšinou majú predinštalovaný systém Windows 10 Pro s funkciami pre firemný sektor.


Nechcete míňať zbytočne veľa peňazí ale neviete kde kúpiť lacný notebook? Bazár a náš výpredaj notebookov ukrývajú zľavnené modely za výhodné ceny. Pripravili sme pre vás tiež kategóriu, z ktorej si ľahko vyberiete tie najlacnejšie notebooky.

MacBook – štýlový a kvalitný notebook

MacBooky sú notebooky od spoločnosti Apple, ktorá vyrába vlastné inovatívne procesory M1 a vyvíja vlastný operačný systém macOS. Vďaka tomu sú MacBooky dokonale optimalizované, fungujú hladko a spolu s ďalšími zariadeniami od Apple, ako iPhone či iPad, tvoria vyladený a navzájom prepojený ekosystém s radom vychytávok.

Dotykový notebook alebo radšej tablet PC – zariadenie 2 v 1?

Dotykové notebooky v sebe kombinujú výhody laptopu ako je touchpad a klávesnica, ale možno ich ovládať dotykom ako tablet. Variáciou na dotykový notebook je tzv. tablet PC čiže zariadenie 2 v 1, notebook a tablet v jednom. Tieto zariadenia umožňujú odňať klávesnicu, čím získate plnohodnotný tablet, alebo možnosť otočiť displej o 360°.

Dizajnové skvosty – páči sa vám viac biely notebook alebo ružový notebook?

Štýlové notebooky sú pre tých, ktorí chcú okrem výkonu aj elegantný štýl. Zabudnite na fádne farby, nemusíte mať len klasický čierny alebo biely notebook v plastovom tele. Kúpte si pokojne zlatý, červený alebo ružový notebook so štýlovým kovovým telom.


i

Nezabudnite si zaobstarať vhodnú tašku na notebook, ktorá ho bude chrániť počas cestovania a poskytne miesto pre osobné a pracovné veci alebo príslušenstvo k notebooku.

Na čo sa zamerať pri výbere notebooku?

Pri výbere notebooku nezabudnite na niekoľko nasledujúcich parametrov.

Displej notebooku – brána do digitálneho sveta

Keď vyberáme notebook, displej a jeho parametre sú jedným z najdôležitejších faktorov. Je potrebné správne zvoliť veľkosť, rozlíšenie, typ displeja a technológiu obrazu.

  • Rozlíšenie – na sledovanie filmov, hranie hier a prácu s grafikou na notebooku volíme aspoň Full HD rozlíšenie (náročnejší používatelia Ultra HD). Na kancelársku prácu stačí nižšie rozlíšenie.
  • Veľkosť displeja – na väčšom displeji si hranie hier a sledovanie filmov užijete viac, ale notebooky s väčším displejom sú ťažšie a horšie sa prenášajú.
    1. 10" – 14,1" displej majú menšie kompaktné notebooky vhodné na časté prenášanie.
    2. 15" – 15,6" sú najrozšírenejšie rozmery displeja medzi notebookmi, majú univerzálne využitie.
    3. 17" – 18,4" displeje sa hodia na sledovanie filmov, hry a na prácu s grafikou a videom, 17" a viac notebooky sa ale horšie prenášajú.
  • Typ displeja má vplyv na kvalitu farieb a viditeľnosť na slnku. Existujú tri typy:
    • Matný displej neodráža toľko odleskov, ale má tlmené farby.
    • Lesklý displej má jasnejšie farby, ale dosť odráža okolité svetlo.
    • Antireflexný displej je zlatou strednou cestou a spája výhody oboch typov.
  • Technológia obrazu ovplyvňuje farby, pozorovacie uhly a odozvu. Medzi štyri hlavné typy patria:
    • IPS displej má lepšie farby a pozorovacie uhly, ale nižší kontrast a vyššiu odozvu.
    • TN displej je lacnejší, má vysoký jas a rýchlu odozvu, ale horšie pozorovacie uhly.
    • VA displej kombinuje výhody panelov TN a IPS, ale líši sa podľa výrobcu. Okrem toho sa pri chybe pixel zmení na čierny.
    • OLED displej poskytuje rýchlu odozvu, skvelý kontrast a podanie farieb, ale je drahší a má kratšiu životnosť.

Je pre vás veľkosť displeja na 1. mieste? Začnite výber notebooku podľa uhlopriečky.

Procesor – srdce každého notebooku

Notebook využíva procesor najmä pri profesionálnej práci alebo hraní hier. Najdôležitejšími parametrami pri výbere procesora sú frekvencia a počet jadier.

  • Na základné činnosti postačí notebook s menej výkonným procesorom, napríklad Intel Pentium alebo Celeron.
  • Na hranie hier si vyberte notebook s minimálne 4-jadrovým procesorom – napríklad Intel Core i5, i7 alebo AMD Ryzen 5, 7.
  • Na prácu s videom a grafikou odporúčame moderné procesory Intel Core i7, i9 alebo AMD Ryzen 7, 9.

Veľkosť RAM notebooku – koľko operačnej pamäte budem potrebovať?

Čím vyššia je kapacita pamäte RAM, tým väčšie množstvo úloh bude váš notebook súčasne zvládať.

  • Notebook so 4 GB RAM stačí na základnú kancelársku prácu, prehliadanie internetu a multimédiá.
  • Notebook s 8 GB RAM je zlatou strednou cestou a súčasným štandardom. Okrem základných činností si tiež zahráte väčšinu hier a plynule spustíte niektoré náročnejšie aplikácie.
  • Notebook so 16 GB RAM sa hodí pre najnáročnejších hráčov a profesionálov. Ak chcete hrať hry v najvyššej kvalite a zároveň streamovať, strihať videá či editovať grafiku, 16 GB RAM je vhodná pre váš notebook.
  • Notebook s 32 GB RAM alebo viac je určený na profesionálne účely. Zvládne 3D modelovanie, prácu v niekoľkých náročných programoch súčasne a úpravu fotografií a videí vo vysokom rozlíšení (4K a viac).

i

Pre informácie o technológiách ako QLED, OLED alebo PLS navštívte náš špecializovaný článok o technológiách obrazu.

Grafická karta notebooku – stačí integrovaná alebo radšej zvoliť dedikovanú?

Grafické karty sa starajú o vytváranie obrazu na vašom monitore. Delia sa na integrované a dedikované.

  1. Integrovaná grafická karta je dostačujúca, ak používate notebook na kancelársku prácu alebo ak patríte medzi nenáročných používateľov, ktorým stačí notebook na sledovanie videí alebo prezeranie fotiek.
  2. Dedikovaná grafická karta je nutnosťou pre náročných používateľov, ktorí chcú používať notebook na hranie nových náročných hier, VR alebo na prácu s grafikou či videami.
  3. Herná grafická karta je určená na hranie náročných 3D, prípadne aj VR hier. Ide o modely Nvidia GTX 1050 a vyššie, ale nároční hráči ocenia typy Nvidia RTX, ktoré dokážu vykresliť realistické osvetlenie Ray Tracing.

Pevný disk, miesto pre vaše dáta – aký typ je vhodný pre môj notebook?

Notebooky používajú bežné druhy pevných diskov – HDD, SSD disky alebo SSHD disky.

  1. HDD disky majú pohyblivé časti, sú lacné a pojmú veľké množstvo dát. Nevýhodou je nižšia rýchlosť a vyššia náchylnosť na otrasy. Bežným používateľom postačí notebook s HDD s kapacitou do 500 GB.
  2. SSD disky nemajú pohyblivé súčasti, sú ultrarýchle a pri rovnakej kapacite podstatne drahšie ako HDD. Nie sú náchylné na otrasy. Operačný systém na SSD notebooku nabehne za pár sekúnd.
  3. SSHD disky sú hybridné disky – ide o HDD s SSD pamäťou, do ktorej sa ukladajú často používané dáta, čo výrazne skracuje dobu načítania aplikácií a OS notebooku.

    Náročnejším používateľom odporúčame kombináciu HDD a SSD disku, kde operačný systém a aplikácie notebooku sú na SSD a dáta na HDD.

    Obal na notebook aj ďalšie praktické príslušenstvo

    Notebook sa nezaobíde bez príslušenstva a obal na laptop by mal byť na prvom mieste. Nech už ste zvolili klasický laptop alebo unierzálny tabletový počítač, vaše zariadenie je totiž vždy potrebné chrániť a taška na laptop je to pravé. Ak potrebujete mať voľné ruky, no notebook stále na blízku, zvoliť môžete tiež praktický batoh. Takéto a mnohé ďalšie príslušenstvo zahŕňajúce myši, adaptéry, slúchadlá či podložky nájdete v naše kategórii príslušenstvo k notebookom.

    Zľavové akcie a predaj notebooku na splátky

    Kvalitný notebook nemusí stáť celý majetok. Ponúkame celý rad lacných notebookov v akciách ako Čistíme sklady. Ak vám zrovna chýba hotovosť, ponúkame aj predaj notebooku na splátky.

    i

    Stále váhate nad výberom? Pozrite sa aj do nášho sprievodcu Ako vybrať notebook.

    Nie všetky zariadenia môžu byť lacné. Výkonné notebooky patria kvôli vysokému výkonu k tým drahším. V našej sekcii Lacné notebooky však nájdete aj zástupcov tejto kategórie.

    Skryť popis
    Pomohla vám táto informácia?
    Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
    Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
    Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

    Najpredávanejšie

    1.
    Notebook – Intel Core i3 N305 Alder Lake, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, hmotnosť 2 kg, Windows 11 S (NBD)
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    428,90 €

    2.
    Notebook – Intel Core i5 13420H Raptor Lake, 15.6" TN antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, hmotnosť 1,67 kg, Windows 11 Home
    +Darček Elektronická licencia Bezstarostný servis Lenovo - bez nutnosti registrace / aktivace v hodnote 0,04 €
    559 €

    3.
    MacBook – Apple M1, 13,3" IPS lesklý 2560 × 1600 px, RAM 8GB, Apple M1 7-jadrová GPU, SSD 256GB, , webkamera, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, hmotnosť 1,25 kg, macOS
    999 €

    Ďalšie najpredávanejšie
    2 392 položiek
    Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
    Macbook Air 13" M1 Vesmírne sivý SK 2020 - MacBook
    Doručenie na
    predajňu zadarmo
    5,0 34×
    Macbook Air 13" M1 Vesmírne sivý SK 2020
    MacBook – Apple M1, 13,3" IPS lesklý 2560 × 1600 px, RAM 8GB, Apple M1 7-jadrová GPU, SSD 256GB, , webkamera, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, hmotnosť 1,25 kg, macOS
    999 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NL244a1a1
    Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
    MacBook Air 15" M2 SK 2023 Tmavo atramentový - MacBook
    Doručenie na
    predajňu zadarmo
    5,0
    MacBook Air 15" M2 SK 2023 Tmavo atramentový
    MacBook – Apple M2 (8jádrový), 15,3" IPS lesklý 2880 × 1864 px, RAM 8GB, Apple M2 10-jadrová GPU, SSD 256GB, , webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,51 kg, macOS
    1 599 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NL246a1c1
    Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
    OMEN 16-xf0900nc Shadow black - Herný notebook
    Doručenie na
    predajňu zadarmo
    5,0
    OMEN 16-xf0900nc Shadow black 2 roky ONSITE servis
    Herný notebook – AMD Ryzen 7 7840HS, 16.1" IPS antireflexný 2560 × 1440 240Hz, RAM 32GB DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB 140 W, SSD 1000GB, podsvietená RGB klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 2,41 kg, Windows 11 Home
    +Darček Herné slúchadlá HyperX v hodnote 130 €
    1 709 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPCN506w8
    Pre náročných Kvalita bez kompromisov
    MacBook Pro 14" M3 PRO SK 2023 Vesmírne čierny - MacBook
    Doručenie na
    predajňu zadarmo
    5,0
    MacBook Pro 14" M3 PRO SK 2023 Vesmírne čierny
    MacBook – Apple M3 Pro (11jádrový), 14,2" IPS lesklý 3024 × 1964 px, 120 Hz, RAM 18GB, Apple M3 PRO 14-jadrová GPU, SSD 512GB, , webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,61 kg, macOS
    2 499 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NL258d1a1
    4,4 13×
    ASUS Vivobook Go 15 E1504GA-BQ270W Green Grey + záruka on-site na 2 roky (NBD záruka)
    Notebook – Intel Core i3 N305 Alder Lake, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, hmotnosť 2 kg, Windows 11 S (NBD)
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    428,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NAB519D2
    4,3 11×
    Acer Swift 3 Pure Silver celokovový
    Notebook – AMD Ryzen 5 5500U, 14" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, hmotnosť 1,2 kg, Windows 11 Home
    489,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NC138j1m3g5
    HP ProBook 450 G10 - Notebook
    Doručenie na
    predajňu zadarmo
    3,3
    HP ProBook 450 G10 3 roky ONSITE servis
    Notebook – Intel Core i7 1355U Raptor Lake, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 32GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 1000GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6E, hmotnosť 1,79 kg, Windows 11 Home
    954,44 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPBN1068v8n
    3,9 11×
    ASUS Vivobook Go 15 E1504GA-BQ133WS Mixed Black
    Notebook – Intel Processor N100, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 4GB DDR4, Intel UHD Graphics, Flash 128GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, hmotnosť 1,63 kg, Windows 11 S
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    299,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NAB519B1
    5,0
    Dell Vostro 3525
    Notebook – AMD Ryzen 5 5500U, 15.6" WVA antireflexný 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, hmotnosť 1,83 kg, Windows 11 Pro
    551,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: ADC254a5k3
    4,9 15×
    HP 15-fd0901nc Moonlight Blue + Microsoft 365
    Notebook – Intel Processor N100, 15.6" antireflexný 1920 × 1080, RAM 4GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 128GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 1,59 kg, Windows 11 S
    277,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPCN1011w5g19
    HP ProBook 450 G10 - Notebook
    Doručenie na
    predajňu zadarmo
    4,7
    HP ProBook 450 G10 3 roky ONSITE servis
    Notebook – Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB 45 W, SSD 1000GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6E, hmotnosť 1,79 kg, Windows 11 Home
    999 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPBN1068v8b
    4,5
    Lenovo IdeaPad Slim 5 16IRL8 Abyss Blue celokovový (záruka na 3 roky po registrácii)
    Notebook – Intel Core i5 13420H Raptor Lake, 16" IPS antireflexný 1920 × 1200, RAM 16GB LPDDR5, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,89 kg, Windows 11 Home
    +2 darčeky v hodnote 118,90 €
    779 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NT389l3
    HP 14s-fq1921nc Natural Silver
    Notebook – AMD Ryzen 7 5700U, 14" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, hmotnosť 1,46 kg, Windows 11 Home
    675,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPCN1002j10
    4,6
    Lenovo ThinkBook 16 G6 IRL Arctic Grey (3 roky ONSITE servis)
    Notebook – Intel Core i5 1335U Raptor Lake, 16" IPS antireflexný 1920 × 1200, RAM 16GB DDR5, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, hmotnosť 1,7 kg, Windows 11 Home
    +Darček Elektronická licencia Bezstarostný servis Lenovo Think - bez nutnosti registrace / aktivace v hodnote 0,04 €
    749 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NT187h31v7a
    4,0
    HP 15-fd0933nc Natural Silver
    Notebook – Intel Core i3 N305 Alder Lake, 15.6" VA antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 1000GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6E, hmotnosť 1,59 kg, Windows 11 Home
    Zľavnené -10 %
    508,90 € 562,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPCN1011w5g22
    5,0
    HP 14-em0920nc Natural Silver
    Notebook – AMD Ryzen 5 7520U, 14" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon 610M Graphics, SSD 1000GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,4 kg, Windows 11 Home
    675,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPCN1002j2
    5,0
    HP 15s-eq2927nc Natural Silver
    Notebook – AMD Ryzen 7 5700U, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, hmotnosť 1,69 kg, Windows 11 Home
    703,90 €
    Na sklade 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: HPCN1011w5g27
    4,8
    Lenovo V15 G4 IRU Business Black
    Notebook – Intel Core i5 13420H Raptor Lake, 15.6" TN antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, hmotnosť 1,67 kg, Windows 11 Home
    +Darček Elektronická licencia Bezstarostný servis Lenovo - bez nutnosti registrace / aktivace v hodnote 0,04 €
    559 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NT220f6e9b
    4,8 12×
    ASUS Vivobook 15X OLED M3504YA-OLED031W Indie Black kovový
    Notebook – AMD Ryzen 5 7530U, 15.6" OLED lesklý 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, hmotnosť 1,6 kg, Windows 11 Home
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    Zľavnené -12 %
    589 € 672,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NA567g52o5
    5,0
    Acer Aspire 3 15 Pure Silver
    Notebook – AMD Ryzen 5 5500U, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 1,78 kg, Windows 11 Home
    469,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NC027p9u5i
    4,3 22×
    ASUS Vivobook Go 15 E1504GA-NJ250W Mixed Black
    Notebook – Intel Core i3 N305 Alder Lake, 15.6" TN antireflexný 1920 × 1080, RAM 8GB DDR4, Intel UHD Graphics, SSD 256GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, Bluetooth, hmotnosť 1,63 kg, Windows 11 Home
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    399 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NAB519D1
    ASUS TUF Gaming A15 FA506NC-HN001W Graphite Black - Herný notebook Doručenie na
    predajňu zadarmo
    ASUS TUF Gaming A15 FA506NC-HN001W Graphite Black (Xbox Game Pass Ultimate 3 mesiace ZADARMO)
    Herný notebook – AMD Ryzen 5 7535HS, 15.6" IPS matný 1920 × 1080 144Hz, RAM 16GB DDR5, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB 60 W, SSD 512GB, numerická klávesnica, podsvietená RGB klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, hmotnosť 2,3 kg, Windows 11 Home
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    Novinka
    839 €
    Na sklade 5 ks
    Objednávací kód: NA667f86q6
    ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP031W Jaeger Gray kovový - Herný notebook Doručenie na
    predajňu zadarmo
    4,4 19×
    ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP031W Jaeger Gray kovový
    Herný notebook – AMD Ryzen 7 7735HS, 15.6" IPS antireflexný 1920 × 1080 144Hz, RAM 16GB DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 140 W (MUX Switch), SSD 512GB, numerická klávesnica, podsvietená RGB klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 2,2 kg, Windows 11 Home
    +Darček Darček Bezstarostný servis ASUS – bez nutnosti registrácie/aktivácie v hodnote 0,04 €
    1 299 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: NA670a72g2a
    4,8
    Dell Vostro 3520
    Notebook – Intel Core i5 1235U Alder Lake, 15.6" WVA antireflexný 1920 × 1080 120Hz, RAM 16GB DDR4, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, numerická klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, hmotnosť 1,83 kg, Windows 11 Pro
    +Darček Elektronická licencia Bezstarostný servis Dell v hodnote 0,04 €
    Zľavnené -5 %
    615,90 € 648,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: ADC254a0j3a

    Notebooky

    ASUSDokonalý herný notebook ASUS ROG Zepyhrus G16 Notebook ROG Zephyrus G16 (2024) charakterizuje výkon, presnosť a elegancia. Nový model je tenší a elegantnejší než kedykoľvek predtým, napriek tomu si zachováva rovnaký zmysel pre štýl a osobitosť, ktoré ho vždy odlišovali od ostatných. Tento notebook s celohliníkovým...
    Spoločnosť ASUS predstavila nový revolučný Zenbook DUO (2024) UX8406, prvý ultraprenosný notebook na svete vybavený dvoma 14-palcovými dotykovými displejmi OLED s rozlíšením 3K a frekvenciou 120 Hz. Čo taký špičkový notebook zvládne? Kedy sa začne predávať a za koľko?
    Je to len pár mesiacov, kedy Apple predstavil desivo rýchle čipy M3. A teraz sa tento vybrúsený kus kremíka dostáva aj do MacBook Air. Tento celosvetovo najobľúbenejší notebook je teraz ešte lepší. Vďaka hardvérovému vylepšeniu sa tak môžete tešiť hneď na niekoľko...
    notebookyPonorte sa do hrania hier s notebookom Lenovo LOQ Vstúpte do sveta hier s herným notebookom Lenovo LOQ. Je vybavený výkonným procesorom, bleskovým diskom a displejom s dokonalou obnovovacou frekvenciou. Je osadený úplne novou grafickou kartou Intel ARC s dedikovaným čipom umelej inteligencie, ktorý na základe...
    Existuje celý rad dôvodov, prečo váš notebook nejde práve teraz zapnúť. Pripravili sme pre vás prvú pomoc v podobe niekoľkých overených tipov, ktoré zaberajú na najčastejšie problémy. Rozhodne ich vyskúšajte, pretože vo výsledku vám ušetria čas aj peniaze.
    Spoločnosť Intel práve odštartovala novú éru. Rodina mobilných procesorov Intel Core Ultra totiž sľubuje vysokú mieru optimalizácie pre AI, úplne nový výrobný proces Intel 4 aj dramatické zníženie spotreby. Na čo všetko sa môžete tešiť? A kedy sa do predaja dostanú prvé...
    Viac článkov Všetky články

    Notebooky

    Rozhodujete sa, ktorú značku notebooku zvoliť? Prinášame vám prehľad najvýznamnejších výrobcov notebookov a poodhalíme, čím jednotliví výrobcovia vynikajú.

    Kvalitné notebooky svetových značiek

    V našej ponuke nájdete najrôznejšie notebooky od najväčších výrobcov elektroniky.

    Acer

    Acer ponúka okrem solídnych kancelárskych modelov aj geniálne herné stroje Acer Predator, ktoré ocenia najmä náruživí hráči. Na notebook Acer sa tak môžete spoľahnúť pri kancelárskej práci, ale aj hraní vašich obľúbených titulov.

    Apple

    Notebooky značky Apple sa nazývajú MacBooky, namiesto OS Windows v nich beží plne optimalizovaný macOS a kombinujú v sebe ľahkosť, eleganciu a vysoký výkon. Každý Apple notebook perfektne spolupracuje s Apple iPhone a ďalšími jablkovými zariadeniami a veľkou výhodou sú aj každoročné bezplatné upgrady na najnovšiu verziu macOS.

    Asus

    Asus ponúka solídne portfólio notebookov, zaujmú napríklad tablet PC modely Transformer, ktoré zmenili trh tabletov a notebookov. Hráči si prídu na svoje vďaka herným mašinám Asus ROG – Republic of Gamers.

    Dell

    Dell ponúka predovšetkým veľmi kvalitné notebooky pre profesionálov, vrátane výkonných pracovných staníc. Dell notebook sa nezastaví pred žiadnou výzvou, nech už v skutočnom alebo hernom svete. S herným radom Alienware si totiž na svoje prídu hráči, a vďaka kvalitnému spracovaniu je Dell obľúbenou značkou pre firemné notebooky.

    HP

    HP je americká firma patriaca k špičke v oblasti elektroniky. Nájdete u nej skvelé herné stroje HP Omen, 2 v 1 zariadenia, kancelárske, profesionálne, ale aj základné notebooky pre nenáročných používateľov. Svoj vysnívaný HP notebook si tak vyberie skutočne každý.

    Lenovo

    Lenovo je od prevzatia počítačovej divízie IBM jedným z najväčších svetových výrobcov počítačov. V širokom portfóliu firmy si nájde každý svoj obľúbený notebook Lenovo. Cena, výkon a kvalita spracovania sú vždy v ideálnom pomere. Nechýba ani herný rad Lenovo Legion.

    MS Surface

    Rad MS Surface je priamym konkurentom MacBook, lenže beží na OS Windows. Môže sa pochváliť najmä dotykovými notebookmi a tabletmi PC – zariadeniami 2 v 1, vrátane modelov s odnímateľnou klávesnicou. Ak hľadáte zariadenie na pomedzí tabletu a notebooku, MS Surface je skvelou voľbou.


    Pomohla vám táto informácia?
    Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
    Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
    Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
    Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné notebooky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie notebooky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie notebooky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii notebooky recenzie
    P-DC1-WEB14
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií