Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Najpredávanejšie, najlepšie samplery, loopery a grooveboxy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili samplery, loopery a grooveboxy od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 1 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o NOVATION Circuit Tracks, ktorý si môžete zaobstarať za 289,90 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie samplery, loopery a grooveboxy z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie samplery, loopery a grooveboxy recenzie a testy.
1 položka
5,0
NOVATION Circuit Tracks
MIDI kontrolér – 32 RGB podsvietených padov, USB-C nabíjanie, microSD slot, MIDI In/Out / Thru, 3.5mm Jack výstup, 2× mono vstup, výstup na slúchadlá, kompatibilný so softvérom Novation Circuit Tracks
289,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NVN001d
audioČo si zahrať na flautu a piano? Hráte na flautu či piano a hľadáte hudobnú inšpiráciu? V článku nájdete tipy na rôzne hudobné príručky (spevníky, školy hry), ale aj odkazy na internetové stránky, kde je možné nájsť noty či výukové videá zadarmo. V článku nechýbajú ani tipy na konkrétne piesne.
Gitara, flauta, klávesy, husle – hudobných nástrojov je niekoľko stoviek. V našom článku sa podrobnejšie pozrieme na to, do akých skupín sa hudobné nástroje delia a podľa čoho ich vyberať, ak sa vy alebo vaši blízki púšťate do hrania.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné samplery, loopery a grooveboxy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie samplery, loopery a grooveboxy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie samplery, loopery a grooveboxy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii samplery, loopery a grooveboxy recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií