Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Archív - Otvárače na zaváracie poháre

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Otvárače na zaváracie poháre oceníte najmä vo chvíli, keď sú viečka pevne pritlačené kvôli vytvorenému vákuu počas zavárania. Našťastie existujú špeciálne navrhnuté otvárače, ktoré túto úlohu zjednodušujú. Na trhu nájdete univerzálny otvárač na zaváraniny aj otvárač na skrutkovacie viečka. Tieto produkty uľahčia život ako vášnivým zavárateľom, tak aj občasným spotrebiteľom zaváranín. 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Koziol Otvárač na zaváracie poháre Tom transparentný ružový kremeň - Otvárač Varianty
5,0
Koziol Otvárač na zaváracie poháre Tom transparentný ružový kremeň
Otvárač na zaváracie viečka – materiál plast, oranžová farba, rozmery 5 × 12 × 3 cm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: KOZotv02
ORION Otvárak nerez na viečka OMNIA
Kuchynské náradie – slúži na rýchle a jednoduché otváranie zaváracích viečok “OMNIA“ a to bez poškodenia viečok. Kliešte vsunieme pod viečko – mierne ich zakloníme dole a ľahko stlačíme – dochádza k jednoduchému uvoľneniu viečka bez poškodenia a môžete potom viečka spoľahlivo znovu použiť. Materiál: nerez. Určené pre malé aj veľké viečka. Možnosť zavesenia. Rozmery: š. 5cm, d. 15cm.
Predaj skončil
Objednávací kód: ORIOT095
článokDomáca šunka zo šunkovaru – tipy, triky a recepty Domáca šunka zo šunkovaru je vynikajúca a naviac obsahuje minimum konzervačných látok alebo vôbec žiadne. Záleží len na vás, čo si do šunky pridáte. V našom článku nájdete presný návod, ako si pripraviť domácu šunku v šunkovare. Dočítate sa tiež, aké sú jeho hlavné...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií