AlzaPlus+ pet Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Antiparazitné obojky pre mačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Prevencia
Blchy
(2)
Kliešte
(2)
Vši
(2)
Veľkosť obojka
33 cm
35 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Antiparazitný obojok pre mačky predstavuje jednu z populárnych metód boja proti rôznym vonkajším parazitom, ako sú kliešte, blchy, švoly a vši. Títo malí nepriatelia môžu mačkám spôsobovať nielen nepríjemnosti, ale aj vážne zdravotné riziká. V závislosti od veľkosti a plemena mačky je dôležité vybrať správny obojok – či už pre malú mačku, veľkú mačku alebo pre mačky všetkých plemien.

Pokračovať

Proti akým škodcom účinkuje antiparazitný obojok pre mačky?

Antiparazitný obojok pre mačky môže byť univerzálny, alebo účinkovať proti konkrétnym škodcom. Tento obojok pôsobí iba proti vonkajším škodcom. Zaobstaraním môžete predísť nielen nepríjemným štípancom a uhryznutím, ale predovšetkým rôznym chorobám, ktoré títo parazity prenášajú.

  • Obojky proti blchám pre mačky obvykle obsahujú chemikálie, ktoré paralyzujú a zabíjajú blchy pri kontakte.
  • Obojky proti kliešťom pre mačky sú nevyhnutné pre mačky, ktoré trávia čas vonku. Tieto obojky obsahujú zložky, ktoré odrádzajú alebo zabíjajú kliešte.
  • Obojky proti švolám a všiam ochránia mačky pred nepríjemným svrbením kože, ktoré títo nepríjemní parazity spôsobujú.

Antiparazitný obojok môžu používať nielen mačky, ale aj vaši psíci.

Ako vybrať najlepší antiparazitný obojok pre mačky?

Antiparazitný obojok pre mačky je v poslednej dobe veľmi obľúbený u chovateľov mačiek aj psov. Výber antiparazitného obojku pre mačku vyžaduje zváženie niekoľkých kľúčových faktorov, aby bol obojok nielen účinný, ale aj bezpečný pre vášho miláčika. Pokiaľ si nie ste výberom istí, nechajte si poradiť od skúsenejších chovateľov alebo vášho veterinára. Pri výbere tiež nezabúdajte na pohodlie vášho miláčika.

  • Veľkosť obojku by mala byť dostatočne dlhá, aby pohodlne obopla krk zvieraťa, ale nie taká tesná, aby mačku zvierala.
  • Vodoodolnosť je ďalším kľúčovým parametrom, pretože mačky často prichádzajú do kontaktu s vodou, či už pri hre alebo pití. Vodoodolný obojok zaistí, že jeho účinnosť nebude narušená, pokiaľ sa mačka dostane do dažďa alebo si dá kúpeľ.
  • Doba účinku antiparazitného obojku závisí od konkrétnej značky a zloženia produktu. Väčšina kvalitných obojkov však vašu mačku ochráni 4 – 8 mesiacov.

i

Neviete, ktorý obojok pre vašu mačičku zvoliť? Pozrite sa, čo hovoria na antiparazitné obojky pre mačky recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,0 22×
BEAPHAR Obojok repelentný Bio Band
Antiparazitný obojok pre mačky všetkých plemien, účinnosť: blchy, kliešte a vši, s repelentným účinkom, vodoodolné, veľkosť obojku 35cm
6,19 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPrk2350
2,5
Menforsan Prírodný antiparazitný obojok pre mačky 33 cm
Antiparazitný obojok pro kočky všech plemen, účinnost: blechy, klíšťata a vši, voděodolný, velikost obojku 33cm
Kúpiť s kódom ALZA10SK 6,74 €
7,49 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPan0091

Antiparazitné obojky pre mačky

PESAko často odčervovať psa Aby vášho štvornohého kamaráta netrápili nevítaní návštevníci v podobe vnútorných parazitov, treba raz za čas vykonať odčervenie psa. Pokiaľ ešte v tomto odbore nie ste príliš zbehlí, poradíme vám, kedy a akým spôsobom odčerviť psa, ako na odčervenie šteniat aj to, aké...
Čo všetko je potrebné vedieť a zariadiť pred príchodom nového mačiatka do domácnosti? V článku zistíte, ako urobiť z vášho domova bezpečný priestor pre mačiatko, čo všetko patrí do základnej mačacej výbavy a ako pristupovať k výchove mačiatka.
Ako zabezpečiť mačke žijúcej v byte potrebnú starostlivosť, zábavu, ale aj výchovu, aby ste boli vy aj vaša mačka spokojní a nič vám nechýbalo? To všetko sa dozviete v článku.
Čím môžeme kŕmiť psa a mačku Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však...
Viac článkov

Antiparazitné obojky pre mačky

V kategórii Antiparazitné obojky pre mačky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Antiparazitné obojky pre mačky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné antiparazitné obojky pre mačky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie antiparazitné obojky pre mačky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie antiparazitné obojky pre mačky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii antiparazitné obojky pre mačky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií