AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Antiparazitné obojky pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť zvieraťa
Malý pes
(2)
Stredný pes
(1)
Všetky plemená
(2)
Maximálna doba účinku
12 týždňov
6 mesiacov
-
Veľkosť obojka
33 cm
65 cm
-
Prevencia
Blchy
(3)
Kliešte
(5)
Komáre
(1)
Vši
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Antiparazitný obojok pre psa je antiparazitikum s najdlhšou životnosťou a veľmi jednoduchou aplikáciou, o ktoré sa nemusíte starať. Pes si väčšinou ani nevšimne, že má obojok na sebe alebo si po chvíli zvykne. Je antiparazitný obojok pre psov tou správnou voľbou pre vás a vášho maznáčika? Poradíme vám.

Pokračovať

Antiparazitný obojok pre psa proti kliešťom

Antiparazitný obojok pre psa proti kliešťom ochráni vášho psíka pred nepríjemnými a potenciálne nebezpečnými kliešťami. Ako vlastne funguje? Antiparazitný obojok proti kliešťom buď kliešte odpudzuje alebo ich po prisatí rýchlo zahubí. Uľahčíte si tak v lete neustále prehľadávanie srsti vášho maznáčika.

Antiparazitný obojok pre psa proti blchám

Antiparazitný obojok pre psa proti blchám vypudzuje svrbivé blchy zo srsti alebo ich dokonca preventívne odpudzuje. Niektoré antiparazitné obojky pre psov proti blchám vedia dokonca zlikvidovať aj larvy bĺch v blízkom okolí psa, napríklad v pelechu, v ktorom často ležia. Nebudete sa tak musieť báť, že v srsti vášho psíka žijú nevítaní hostia.

Antiparazitný obojok pre psa môže mať aj pár nevýhod. Niektoré obojky majú silnú vôňu a kvôli účinným látkam nemusia byť vhodné pre deti. Preto je naozaj dôležité čítať písomné informácie pre používateľov.

Kombinovaný antiparazitný obojok

Existuje aj taký antiparazitný obojok, ktorý chráni zviera pred niekoľkými rôznymi druhmi parazitov zároveň. Medzi tie najčastejšie patria už spomínané kliešte a blchy, ale často sa v zmesi vyskytujú aj komáre, vši alebo bodavé muchy. Výhodou týchto obojkov je samozrejme ochrana pred väčším množstvom parazitov, bývajú však drahšie.

Antiparazitný obojok pre malé psy

V ponuke nájdete aj BIO alebo prírodný antiparazitný obojok pre psa. Môže sa hodiť, ak má váš psík citlivú pokožku alebo trpí alergiami.

Na čo si dať pozor, keď vyberáte antiparazitný obojok pre psov

Keď vyberáte antiparazitný obojok pre psov, vezmite na vedomie nasledujúce parametre.

  • Dĺžka účinnosti uvádza, ako dlho by mal mať pes obojok na sebe, aby fungoval správne. Najčastejšie sa tento čas pohybuje medzi 5 – 8 mesiacmi, vždy je ale lepšie obojok vymeniť o trochu skôr, než sa uvádza na balení.
  • Spôsob uvoľnenia účinných látok určuje rýchlosť a množstvo účinnej látky v obojku. Tento údaj sa môže líšiť pre vek alebo veľkosť psa, preto starostlivo kontrolujte inštrukcie výrobcu.
  • Repelentný účinok znamená, že antiparazitný obojok funguje aj ako prevencia pred parazitmi. Obojok bez repelentného účinku by si poradil iba s parazitmi, ktorí sa už v psíkovej srsti usadili.
  • Vodoodolnosť je veľmi dôležitý údaj, pokiaľ sa psík rád kúpe alebo vyžaduje časté kúpanie. Kúpaním neodolného obojku ľahko docielite výrazné zníženie jeho účinnosti.

i

Kedy zaobstarať antiparazitný obojok pre psov?

Antiparazitný obojok pre psov môže psík nosiť celoročne, záleží na type parazitov, ktorí vás trápia. Blchy sa môžu objaviť kedykoľvek, zatiaľ čo kliešte prichádzajú zvyčajne so začiatkom jari.

Vyberáme antiparazitné obojky pre psov – veľkosť psa

Veľkosť psa zohráva obrovskú úlohu, keď vyberáte antiparazitné obojky pre psov. Pre malé psy a šteňatá sa často vyrábajú obojky s menším množstvom účinnej látky, zatiaľ čo veľkí alebo dospelí psy jej potrebujú viac. Dôležitá je aj veľkosť obojku, ktorá sa bude líšiť pre každé plemeno, riaďte sa preto inštrukciami na balení.

Je antiparazitný obojok pre psov vhodný pre mačky?

Časť obojkov v tejto kategórii je možné použiť aj ako antiparazitný obojok pre mačky. Čítajte ale veľmi pozorne produktové informácie, pretože niektoré účinné látky psích obojkov sú pre mačky toxické.

Obojok proti blchám

Najlepší antiparazitný obojok pre psa by mal mať okolo krku voľné miesto približne na 2 prsty. Ak vás zaujíma, ktorý obojok proti blchám je medzi zákazníkmi ten najobľúbenejší, recenzie určite poradia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Antiparazitný obojok pre malé psy, účinnosť: kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 33cm
3,40 €

5 položiek
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 33 cm - Antiparazitný obojok Varianty
2,2
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 33 cm
Antiparazitný obojok pre malé psy, účinnosť: kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 33cm
3,40 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ODP273
4,0 26×
BEAPHAR - Obojok repelentný Bio Band pre psy, 65 cm
Antiparazitný obojok pre psy všetkých plemien, účinnosť: blchy a kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 65cm
4,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPrk2347
5,0
Menforsan Prírodný antiparazitný obojok pre psov odpudzujúci kliešťov a blchy 57 cm
Antiparazitný obojok pro psy všech plemen, účinnost: blechy, klíšťata, komáři a vši, s repelentním účinkem, voděodolný, velikost obojku 57cm
Kúpiť s kódom ALZA10SK 7,19 €
7,99 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPan0068
5,0
Dr. Peticon, obojok proti kliešťom a blchám pre malé psy, 43 cm
Antiparazitný obojok pre malé psy, účinnosť: blchy a kliešte, veľkosť obojku 43cm
5,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPan022
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 50 cm - Antiparazitný obojok Varianty
2,2
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 50 cm
Antiparazitný obojok pre stredné psy, účinnosť: kliešte, s repelentným účinkom
3,89 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ODP272

Antiparazitné obojky pre psov

Čím môžeme kŕmiť psa a mačku Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však...

Antiparazitné obojky pre psov

V kategórii Antiparazitné obojky pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné antiparazitné obojky pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie antiparazitné obojky pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie antiparazitné obojky pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii antiparazitné obojky pre psov recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií