PET AlzaBoxy Q1

Domčeky pre ježkov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Domčeky pre ježkov, predovšetkým domáce bielobruché, sú pre tieto živočíchy, ktoré si radi pospia, veľmi dôležitou súčasťou ubikácie. Ježkovia sú známi svojim jedinečným vzhľadom a láskavou povahou, a ak máte šťastie mať ich vo svojom okolí alebo doma, domček je perfektným spôsobom, ako im ponúknuť bezpečné a teplé miesto na odpočinok. Poradíme vám, ako vybrať domček pre ježka.

Pokračovať

Ako vybrať domček pre ježka bielobruchého? Začnite materiálom

Drevený domček pre ježka je tradičnou a obľúbenou voľbou pre svoju odolnosť a estetiku. Textilné úkryty sú mäkšie a môžu byť pohodlnejšie, obzvlášť v chladnejších mesiacoch, zatiaľ čo domčeky vyrobené z byliniek ponúkajú prirodzené útočisko, ktoré je navyše dobré pre životné prostredie. V domácej ubikácii udržujte celoročne teplotu medzi 22 až 26 stupňami, ježko bielobruchý totiž nehibernuje.

Zatiaľ čo ježko bielobruchý z afrického kontinentu je domácim miláčikom, ježko východný či západný predstavuje chránené zviera žijúce vo voľnej prírode, ktoré by ste doma chovať nemali. Za domček v pokojnej časti záhrady vám však budú vďační.

Domček pre ježka by sa mal ľahko udržiavať a mal by byť odolný

Pokiaľ ide o vlastnosti, je potrebné zvážiť niekoľko kľúčových aspektov. Niektoré domčeky pre ježkov môžu byť prané v práčke, čo je ideálne pre jednoduchú údržbu. Vodoodolnosť je ďalšou dôležitou vlastnosťou, najmä pre úkryty umiestnené vonku, aby boli ježkovia chránení pred nepriaznivým počasím. Odolný domček pre ježka je dlhodobejší, zatiaľ čo závesné varianty môžu byť umiestnené vo výške, ďaleko od potenciálnych predátorov.

Hľadáte perfektný domček pre ježka na zimu alebo na vyvedenie mladých?

Domček pre ježka žijúceho vo voľnej prírode sa môže stať nielen pekným doplnkom vašej záhrady, ale aj bezpečným a teplým útočiskom pre pohodlné prezimovanie alebo kŕmenie mláďat. Špeciálne navrhnutý priestor či úkryt pre ježkov sa správne nazýva ježkovník, ktorý môže slúžiť ako domov pre viacerých ježkov naraz. Je ideálny pre záhrady, kde je väčšia populácia týchto malých tvorov. Tieto domčeky majú odolnú drevenú konštrukciu s niekoľkými komorami.

i

Ako vyrobiť domček pre ježka?

Mnohí záhradkári sa pýtajú: Ako vyrobiť domček pre ježka? To môže byť kreatívny projekt pre rodiny alebo jednotlivcov. Základné materiály, ako je drevo, sa dajú ľahko zohnať a s trochou kreativity a sprievodným návodom môžete vytvoriť útulný domov pre svojich ježkových priateľov. Domáci miláčikovia si obľúbia tiež tuli vaky alebo papierové krabice.

Čím kŕmiť ježka a čo ďalšie sa vám bude pri jeho chove hodiť?

Keď ide o krmivo pre ježkov bielobruchých, majú radi hmyz ako červy, šváby, koníky alebo svrčky. Tieto pochúťky vždy nakupujte v špecializovanom obchode, nikdy ich neprinášajte ježkovi z vonku. Spolu s nimi by ste im totiž mohli naservírovať nežiaduce vírusy a baktérie.

Chystáte si ešte len zaobstarať nového priateľa s pichliačikmi? Rovnako sa pozrite na kompletnú výbavu pre ježkov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Shumee Domček pre ježka 45 × 33 × 22 cm drevený
Domček pre hlodavce – určené pre ježka, rozmery: 33cm×45cm×22cm, materiál: drevo, hnedá farba, jednoduchá údržba, odolný, vodoodolný, nešuští, jednoduché balenie
42,41 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPdp044
článokJežko ako domáci maznáčik (RADY A TIPY) Ježko ako domáci maznáčik je v poslednej dobe dosť obľúbený. Chov ježkov je pomerne nenáročný, a preto je ideálny aj pre časovo vyťažené osoby, ktoré chcú mať doma po príchode z práce živú dušu. Prečítajte si, ako sa starať o ježka, ako mu zariadiť domček alebo čím ho...

Domčeky pre ježkov

V kategórii Domčeky pre ježkov máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Domčeky pre ježkov – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné domčeky pre ježkov
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií